Kinimod84 Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Tulen.mirek hlavně o naději že jednou to příjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-oznamila-playstation-plus-hry-na-rijen-bqlt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-oznamila-playstation-plus-hry-na-rijen-bqlt Dekujeme za prima informaci z konzolisty. Sice malinko opozdene ale i to se ceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Výběr nic moc , trošku jsem doufal že bude Black flag :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 AAA hra nebude nikdy. Sony nás navnadila na PS3, to je celé. Už bych nic světoborného nečekal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Tyhle mini hry stačí. Jako je pravda že někdy by mohli dát něco lepšího (aspoň z těch miniher) např já bych si přál: Binding of Isaac ten je super mám ho na vitě a Awesomenauts. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Binding of Isaac uz v PS+ byl. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Byl i na ps4? Já ho mám z pluska na vite ale na ps4 to po ke chce zaplatit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Pratele, kde kupujete plusko, primo na store nebo znate levnejsi zdroj? Brzy mi vyprsi, tak se pidim po moznostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 taky budu shánět roční... myslím že se dá dostat na cenu kolem 850kč teda aspoň u xbox gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Ver, ze teda neda. Na netu nejlevneji za 1190. V nejake sleve mozna za litr levneji ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Sehnat roční PS+ za tisíc je problém a pod tisíc s tím nepočítej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Nove hry uz jsou k dispozici ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Letos byla akce v CZC za par stovek. Omezen pocet kusu a behem minutky vse vyprodano..... A tyto akce nebejvaj casto (vubec). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 zrovna je na CZC akce- Playstation plus 365 dní za 1199 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Ahoj potřeboval bych poradit.Založil jsem si nový cz účet aktivoval jsem ta 14 denní free PS+ přidal platební kartu a chtěl jsem si koupit The Telltale Games Collection 60% sleva a Battlefield Bundle 70% sleva dal jsem to normálně do peněženky dal zaplatil kartou ale napsalo mi to že je tam nějaká chyba a že to mám zkusit později na podpoře mi řekly že by to mělo normálně jít ale mě to prostě nejde zkouším to už týden.Nestalo se prosím někomu něco podobného.Koupil to někdo v té akci s tou ps+ slevou? Děkuji za pomoc Vítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 21, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Internetové platby máš v bance povolené? Přes PayPal jsi to nezkoušel zaplatit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Kluci nevite kde se da zjistit v pocitaci pres net (nemam ted u sebe PS4), za jak dlouho mi konci PS Plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Kluci nevite kde se da zjistit v pocitaci pres net (nemam ted u sebe PS4), za jak dlouho mi konci PS Plus? https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/media/media-list.action najdeš si ps plus položku v seznamu a je tam uvedeno datum ukončení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouKnowWho Odesláno Říjen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2015 K debatě o ceně PS+. Já to od jednoho maloobchodníka sehnal na bazoši za 1000 Kč. Občas se tací najdou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TREYYY Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 K ceně PS+, spousta lidí prodává dárkové poukazy ALZA, CZC v hodnotě 1000 kč okolo 700,- , takže koupím vždy poukaz v hodnotě 1000,- za 700,- a doplatím 199,- Kč takže PS + za 900,- rok bez problémů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 Treyy - to je celkem mazané , mrknu taky jestli někdo neprodává :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TREYYY Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 bývá to hodně v období vánoc a po nich, bazoš sem tam aukro, warforum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Kdy se zverejnuje, jake hry budou zdarma na PS+? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Presne datum nikdo nevi. Ke konci mesice. Do patku by jsme to meli vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.