nepster Odesláno Únor 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 (upraveno) Leaving PS Plus on 5th March: Outlast Metro Last Light Guacamelee! Dynasty Warriors Next ModNation Racers Road Trip Entering PS Plus on 5th March: Dead Nation Apocalypse Edition ps4 Tomb Raider ps3 Brothers A Tale of Two Sons ps3 Pixeljunk Monsters Ultimate HD psv Smart As psv Upraveno Únor 27, 2014 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Co se me tyce (PS4 a PSV) Dead nation nevim pripada mi to jako kravina - Mozna zmenim nazor Pixel junk - neznam,vypada zajimave Smart as - Dokonala hra! opravdu dokonala! (mel jsem ji z us ps+) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 myslim ze ten nazor zmenis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Co se me tyce (PS4 a PSV) Dead nation nevim pripada mi to jako kravina - Mozna zmenim nazor Pixel junk - neznam,vypada zajimave Smart as - Dokonala hra! opravdu dokonala! (mel jsem ji z us ps+) Dead nation jako kravina? Nebo nevím, na ps3 několikrát odehrané do konce a moc dobra hra, pixel junk také klasika. Super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 na dead nation asi pripojim konzoli k netu, opet souboj zemi a vyborny coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Napis :) coop je perfektní, to jsem zapomem dodat no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Takze vazne mi rikate at si koupim PS+? (Moje mi uz dobehlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 ideálně si to kup 4.3. ještě budeš mít čas stáhnou hry za únor a 5.3. přijdou na březen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turnik Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Zdravim snazim se nabit psn penezenku pres paypal na us uctu a porad mi to na psypalu pise canceled nevite kde je problem proc to nejde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Zdravim snazim se nabit psn penezenku pres paypal na us uctu a porad mi to na psypalu pise canceled nevite kde je problem proc to nejde?? s eu uctu na usa ucet to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Hry pro měsíc březen už jsou ke stažení: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/your-instant-game-collection/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Tak to vypadá že v Dubnu bude na ps+ na PS4 : 2D střílečka Mercenary Kings Pro mě nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) Pro me teda dalsi fail.... Nejdriv Dead Nation a ted tohle :-( Edit : A zdroj? Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Cmon sonyyy tak dobry hry a ted dva mesice po sobe kraviny :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Nej pro me na plusku zustava Outlast....snad se to casem rozjede,ale popravde ted v dubnu mi konci plusko a ani se mi to nechce prodluzovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Contrast a outlast jsem si opravdu uzil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 nevite co je dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 soory ale to dead nation jsem zkousel a byla to mega nuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Me to taky nechytlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 a hrali jste aspon coop ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Dead nation je v kooperaci perfektni, tohle vypada na trosku slabsi kousek, ale vite jak se rika.. darovanemu koni na zuby nehled :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Dead nation je v kooperaci perfektni, tohle vypada na trosku slabsi kousek, ale vite jak se rika.. darovanemu koni na zuby nehled :) Darovanemu koni? Psplus je spoplatnena sluzba tak bych ocakaval hry na ps4 a ne hry na amigu ktore som hraval pred 20 rokmi obrazne povedane. Len dufam ze to ma byt april joke pac to neni ofic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Takove chujovin muzu hra na telefonu ne na nextgenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Přesně, plusko je dobré jen na Multiplayer a ten nějak extra nehraju, tak jim na to kašlu. Ty hovadiny co tam dávají "zdarma" za to nestojí. Outlas fajn, ale vyšel i na PC, takže pro mě zbytečnost. Chci hry, které jsou určeny pro PS4...a k čemu dál je to dobré? Že dostaneš nějaké kraviny ve smyslu "obrázků" a nebo máš dřív přístupk demu atd. fakt super výhoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Hoši to jsou názory na facku!! Nikdo vas do ničeho nenutí můžete si koupit xbone...tam nedostávali donedávna vůbec nic a nabidka her free je momentálně stejná, s tím rozdílem ze na ps3 jsou už par let celkem pecky A tituly....nekomentujte a přemýšlejte.....!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.