Manoust Odesláno Květen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2017 Ty jo to nwm, mam to stazene v psku a jmenuje se to normalne life is strange, tak nwm. Jde nejak zjistit jestli to je jen ta jedna epizoda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 26, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2017 Chlapi o čem se tu bavíte tak je pouze 1. epizoda a byla a tuším snad i pořád je gratis [emoji6]bylo to k nějaké významnější události Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2017 Tak LiS bych si dal líbit, mám dohráno na PS3 a rád si to zopakuju na PS4, zážitek téměř srovnatelný s prvním dílem Walking Dead. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Takže únik byl pravdivý, za mne palec nahoru mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Cela nabidka zde: https://blog.eu.playstation.com/2017/05/31/killing-floor-2-and-life-is-strange-are-your-playstation-plus-games-for-june/ Za me fakt spokojenost, asi nejlepsi mesic zatim, konecne neco co si zahraju. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi13 Odesláno Červen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 Ahoj, jsem tu nový a potřeboval bych poradit. Koupil jsem si přes Store předplatné na 12měsíců. Podle nabídky jsem si vybral předplatné s hrou BATTLEFRONT. Nevím v čem je problém, ale dostal jsem pouze předplatné bez hry. Prosím, víte někdo kde jsem udělal chybu ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 Řekl bych že SONY to vyřizuje postupně a kód dostaneš mailem [emoji6]Počkal bych třeba do středy a pak zkusil zavolat na podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi13 Odesláno Červen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 Poprvé používám Store. Jaký kód ? Mail jsem už dostal, ale co já vím jestli tam je nějaký kód. Ani nevím kam ho mám pak napsat. PLS pomoc. Děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 V mailu když bude kód tak to poznáš většinou tam bývá položka - redeem code. Na ní stačí většinou jen kliknout a dál nemusíš nic dělat.Jinak info zde https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/store---transactions/voucher-redemption/how-to-redeem-a-voucher-code-using-ps4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 A neni to treba tak, ze se to po zakoupeni ps+ zpristupni dotycnemu uz zdarma ta hra? Zkus ji vyhledat, jestli ji muzes stahnout zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi13 Odesláno Červen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 Děkuju, budu tedy čekat. A ještě mám pár otázek nezkušeného nákupčího na Store. Píše se tu, že v rámci předplatného můžu mít jednu hru měsíčně zdarma. Jak poznám která to je ? Jsou někde stránký PS STORE v češtině ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 "jakmile potvrdíme tvé členství ve službě PS Plus, na e-mailovou adresu ti zašleme kód ke stažení. To může trvat až 10 dní (trpělivost svou prokázat musíš)." Z informacniho emailu o te akci. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 Děkuju, budu tedy čekat. A ještě mám pár otázek nezkušeného nákupčího na Store. Píše se tu, že v rámci předplatného můžu mít jednu hru měsíčně zdarma. Jak poznám která to je ? Jsou někde stránký PS STORE v češtině ? Bohužel store v češtině není. Jinak nabídka her je zde https://store.playstation.com/#!/en-gb/monthly-games/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAMEJe jich více než jen jedna [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi13 Odesláno Červen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 jj, tady jsem tu nabídku našel. Je to s tou hrou jak jsem zmiňoval. chtěl jsem koupit to NHL17, ale nevím jestli je to v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 ano je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 Většina novějších her které mají alespoň české titulky na disku je mají na store taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi13 Odesláno Červen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 Děkuju. Jdu pro ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctwereczz Odesláno Červen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 V 4. 6. 2017 at 17:19, didi13 napsal: Ahoj, jsem tu nový a potřeboval bych poradit. Koupil jsem si přes Store předplatné na 12měsíců. Podle nabídky jsem si vybral předplatné s hrou BATTLEFRONT. Nevím v čem je problém, ale dostal jsem pouze předplatné bez hry. Prosím, víte někdo kde jsem udělal chybu ? Děkuju zdar.. jak si to udelal? ja dneska nabil penezenku za tisic, ze si koupim taky clenstvi na rok a nejde to.. ty k*rvy me presmerovaly na platbu kartou.. 3mesicni kupon koupit a zaplatit pres penezenku jde, ale rocni ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 Musis zadat nejakou platebni metodu, aby to slo. Takze si tam treba pridej paypal ucet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 Moje teorie je, že když máš v peněžence v momentě zakoupení pluska dost peněz na jeho další obnovení, tak jde koupit i bez zadané platební metody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka9 Odesláno Červen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2017 Zdravím ,potřebuji poradit když koupím hru ve slevě na ps+ zůstane mi přístupná i když mi vyprší ps+ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2017 jo jirka9 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2017 hry v cervenci Until dawn doporucuji vsem!! Mandaz a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2017 Famozni nabidka her! Palec hodne moc hore! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2017 No koooonecne slušná nabídka, už bylo na case po těch X měsících Ps Plus sucha, Until Dawn jsem ještě nehral, tak se do toho pustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.