Manoust Odesláno Září 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2017 Si snad delaji srandu ne ? Poslednich par mesicu, je tam vse co jsem si koupil , sakra . Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Září 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2017 Tak phantom pain ma odpálil že free jako to je parádna hra škoda že to mám splatinované ale mgs žeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2017 Sony konečně oznámilo hry na tento měsíc : https://blog.eu.playstation.com/2017/11/01/your-november-ps-plus-games-include-worms-battlegrounds-until-dawn-rush-of-blood-and-bound/#sf131637867 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2017 Hezké hry,bound vypadá že to bude zážitek a hodnocení to má taky dobré 71%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigiczek Odesláno Listopad 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 Zdravím rád bych se zeptal, proč, když mám předplacený ps+ a dnes je 8.11 ještě mi nabízí hry z října tj. Metal gear solid atd a nemám tam listopadovou nabídku tj. Worms apod. ? Musím to nějak aktualizovat? Díky za odpověď a přeji hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 8, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 Asi protože update store probíhá zpravidla až po cca 13h a hry jsou dostupné přes vyhledávání. Večer kolem 19h už jsou v nabídce EDIT : já už teda vidím hry normálně v nabídce PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 uz jsou i na webu https://store.playstation.com/#!/en-cz/home/games/psplus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 Jako.... Já sem vcelku spokojenej https://blog.eu.playstation.com/2017/11/29/darksiders-ii-deathinitive-edition-headlines-decembers-playstation-plus-line-up/ tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2017 Pokud se leak potvrdí za mne palec hore http://www.zing.cz/novinky/39072/lednove-ps-plus-nabidce-dominuje-novy-deus-ex-a-epizodicky-batman Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 27, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2017 To vypada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Prosinec 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2017 Potvrzeno https://blog.us.playstation.com/2017/12/27/playstation-plus-free-games-for-january-2018/, takže rok 2018 nám pěkně začíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Prosinec 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2017 A na Asijským PS plus budou jaké hry, stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Prosinec 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2017 PlayStationAsia This month's free games include: "Deus Ex: Mankind Divided ", "Batman - The Telltale Series ", "StarBlood Arena (VR)"& "Uncanny Valley" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Ahoj chtel jsem se zeptat kdyz si zakoupim mesicni ps plus.Nikdy predtim jsem to neměl takze nevim jak to funguje...Klasicky si dobiju penezenku např 250kc z toho zaplatim plus tetka stoji 210kc...Ale jak je to pak dal čtu ze se automaticky obnovuje...?Ale nikde nechci davat udaje o svoji platebni kartě...Aby mi neco strhavali...Takze pokud mi v penezence zbydi 40kc tak by se to automaticky nemelo stahnout na dalsi období ne kdyz nemaji z čeho co strhnout?Chci to jen vyzkouzet no...Díky za vysvětlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Automaticke obnoveni si muzes zrusit, ale jinak ano muzes to udelat jak pises, kdyz tam nebudes mit kartu nebo dostatek penez, tak ti to nebudou mit z ceho strhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 TomasP -- jen dej bacha nekoupíš měsíční, musel bys přidat kartu. Minimálně koupíš na tři měsíce. Prostě i když tam máš v peněžence dostatek peněz, nejde to zakoupit. Já nakonec koupil roční , byla tam sleva na 1100kc ... Taky dobíjim jen peněženku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 před 7 hodinami, TomasP. napsal: Ahoj chtel jsem se zeptat kdyz si zakoupim mesicni ps plus.Nikdy predtim jsem to neměl takze nevim jak to funguje...Klasicky si dobiju penezenku např 250kc z toho zaplatim plus tetka stoji 210kc...Ale jak je to pak dal čtu ze se automaticky obnovuje...?Ale nikde nechci davat udaje o svoji platebni kartě...Aby mi neco strhavali...Takze pokud mi v penezence zbydi 40kc tak by se to automaticky nemelo stahnout na dalsi období ne kdyz nemaji z čeho co strhnout?Chci to jen vyzkouzet no...Díky za vysvětlení... tady maji ted rocni plusko za 1169 https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=10234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Zdravím,nevíte někdo proč mam v nabidce PS plus Deus EX místo free 899,- Mela by byt zdarma pro předplatile ale ja ji tak nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Nevím jestli to s tím nesouvisí ale objevila se mi tam tato hra https://store.playstation.com/en-cz/product/EP1063-CUSA05261_00-PSYCHOPASSPS4000?psappver=17.11.2&scope=sceapp&smcid=psapp%3Alink%20menu Takže bych to viděl opět na bordel u Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Taky prave jsem to tam nedavno videl a divil se, kazdopadne jsem to ted "koupil" dokud to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2018 V únoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 31, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2018 Tak Rime u Kmack jsou good hry. Skoda, ze jiz je mam zasebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2018 Knacka sice mam, ale za to Rime je supr, po dlouhe dobe fakt hra na kterou se tesim a mel jsem ji v planu si ji zahrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2018 Navíc na vitu bude tahovka Gran Kingdom, která by měla jít i na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 před 10 hodinami, Mandaz napsal: Navíc na vitu bude tahovka Gran Kingdom, která by měla jít i na ps4 uvidime, PS4 verze je ted ve sleve, ale nejspis to neni cross-buy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.