Manoust Odesláno Červenec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2019 Ono to bude asi tim, ze jen samotna hra se uz ani neprodava, jinak uz je to ke stazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Červenec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2019 Škoda uz projeto, ale pro toho kdo nehral je to jasna volba. Vyborna hra a s českou lokací no neber to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2019 Ceska lokace v te hre neni. Asi jsi myslel ceskou lokalizaci lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2019 Trošku OT. No úplně super novinky to nejsou ale exkluzivní tituly jo http://www.hrej.cz/novinky/2019/07/30/srpnove-games-with-gold-nemaji-obdoby-52022/Jsem zvědav jakou indie super hrou Sony zareaguje Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2019 myslim, ze doom nebo wolf. ufidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2019 Wipeout Omega Collection a Sniper Elite 4 https://blog.eu.playstation.com/2019/07/31/wipeout-omega-collection-and-sniper-elite-4-are-your-playstation-plus-games-for-august/ Mandaz a SAIXX reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 31, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2019 Wipeout mě nebavil ani na PS1 takže tohle mě nějak nebere ale Sniper vcelku potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Srpen 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2019 Září Batman dobrý dost A Darksiders 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 28, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2019 Ještě doplním odkaz na ofiko: https://www.zing.cz/novinky/96074062/v-zari-s-ps-plus-dostanete-batman-arkham-knight-a-darksiders-3/?fbclid=IwAR3A4QFT0tJfCYLWQihh4wliuAMy1lQdsGyEGYRA-8EnLkbgsq7hZtZgVuk a video Manoust reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Září 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2019 Dnes, díky State of play byly ukázány hry na Říjen. MLB show 19 a Last of us. lostkojot a SAIXX reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Říjen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 zdravím, nevíte někdo jake budou hry na listopad ? díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 GTA 5 a Bloodborne 2 Hermik, Marr a SAIXX reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Říjen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 to určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 Je to každý měsíc to samé, pořád dokola stejný den v měsíci (poslední středa v měsíci kdyby někdo nevěděl) a ty hry bývají oznámené kolem 14-15h nebo by bylo vůbec dobrý sledovat přímo ofiko stránky https://blog.eu.playstation.com/ mufety reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 17:30 [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 @mufety Promin mi to Mel to byt jen vtip Jak kluci rikaj, kazdou chvili se to tu opakuje a kazdy by nove hry v plusku nejradeji znal 10 let dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Říjen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 Ok já myslel právě že je zveřejnují ráno tak jsem koukal a nic,teď už je mi to jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 Sleduj tohle tema, kluci to sem davaj vzdy docela rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 Kdo je líný klikat na odkaz, tak bude nioh a outcast 2 Martinoslav a mirai_trunks reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2019 outcast 2 supr, tesim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 27, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2019 Titanfall 2 a Monster Energy Supercross jako prosincové hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2019 Ahoj, neměli už být hry dostupné na PS plus? Stále tam mám listopadové. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 3, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2019 Až po cca 14h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Prosinec 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2019 uz jsou tam https://store.playstation.com/en-cz/product/EP0006-CUSA04013_00-TITANFALL2RSPWN1 https://store.playstation.com/en-cz/product/EP4356-CUSA09837_00-SUPERCROSSFULLGM?emcid=or-st-102562 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2019 Čavté neviete mi niekto poradiť či je pri registrácii ešte 14 dní free ps plus ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.