Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Lazyman: až půjdeš zase na nákupy nemohl bys mi ho tam vzít a poslat poštou za 1100 doporučeně ? Když tam pojedu z Trutnova, tak dám další 300 za benzín.

ja bohuzel nejsem z HK, chodil jsem tam na fimku a mel dnes statnice, tak jsem si po nich jel udelat radost, o te dalsi akci 20% jsem se dozvedel az na pokladne kde na me vybafla tuhle cenu, samozrejme jsem nic nerikal, protoze jsem si myslel, je to nejaka chyba pokladny :D .... Az pak koukl na uctenku a tam byla sleva 20 % Gaming day

Odesláno (upraveno)
A byl bys ochoten jednu vzít a poslat doporučeně za těch 1100,-, kdyby ji měli ? Prachy pošlu, jak dáš echo že ji měli. (případné feedbacky mam na GB pod stejným jménem)

Kamo jsem ochotnej jít do toho, když mi pošleš 1200. Jinak se s tím nebudu tahat

Takhle... Určitě to nebudu dělat z dobrý vůle. Jedu tam na motorce a určitě to zbytečné nepotahnu. Tobě ušetřím 3 kila a mně z toho vypadne dvacka ne? Po kilu kazdej a pošlu to

Upraveno uživatelem eRik

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu