craig27 Odesláno Květen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 Na T.s.Bohemia Division a Gta 5 za 999,- doprava gratis https://www.tsbohemia.cz/ps4-tom-clancy-s-the-division_d235646.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Květen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 V Opavském Tescu sice mají stojan Uncharted 4 s akční cenou 1299kč, ale hra nikde. Prodavač mi sdělil, že není :) tak nevím jestli ji vůbec měli nebo se vyprodala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 To je podle mě největší problém takových prodejen. Mají nějaký určitý množství (samozřejmě pokud vůbec mají) a když není tak smůla. Čekají na další dodávku, která ale jak jinak bývá většinou po akci [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Tesco ted nejak jede... Nejdriv akce na xbox live, ted Uncharted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Opět TS Bohemia PS4 Lego Avengers akce : https://www.tsbohemia.cz/ps4-lego-marvel-s-avengers_d236538.html samozřejmě doprava zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Ve Zlíně nic....normálně za plnou cenu....Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Kupoval jsem v Tescu v Malenovicích ve středu 11.5. na regále uvedená cena 1.799Kč, ale na kase při lacení se objevila cena 1.299Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 V Trutnově teda mají box s akcí na U4 ale krabička nikde, nicméně mají Plants vs. zombies: garden warfare 2 za 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 Zdar, ja jsem ted v Tescu v Ceskych Budrjovicich a maj tu to Uncharted 4 za 1299,- tak jsem neodolal a uz si ho nesu,pac nejsem ochotnej nekomu davat za pouzitou 1200,- ...blazni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 To teda jsou, ale většinou to je s nepoužitými kódy pro DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Když jsem si zde přečetl, že mají v Tescu U4 za 1299 hned jsem si pro něj šel, na pokladně v HK ve futuru v tescu mě, ale čekalo další překvapení ve slevě 20% ..... Maji tam teda U4 za 1030 kc a to uz je poradny luxus za tuhle hru!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Lazyman: až půjdeš zase na nákupy nemohl bys mi ho tam vzít a poslat poštou za 1100 doporučeně ? Když tam pojedu z Trutnova, tak dám další 300 za benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Ta sleva byla v ramci toho jednoho obchodu, nebo nejak obecna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Lazyman: až půjdeš zase na nákupy nemohl bys mi ho tam vzít a poslat poštou za 1100 doporučeně ? Když tam pojedu z Trutnova, tak dám další 300 za benzín. ja bohuzel nejsem z HK, chodil jsem tam na fimku a mel dnes statnice, tak jsem si po nich jel udelat radost, o te dalsi akci 20% jsem se dozvedel az na pokladne kde na me vybafla tuhle cenu, samozrejme jsem nic nerikal, protoze jsem si myslel, je to nejaka chyba pokladny :D .... Az pak koukl na uctenku a tam byla sleva 20 % Gaming day Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 V Tesco je sleva na vsechny (konzolove urcite) hry 20% az do 24.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 já tam zejtra jedu, tak se tam můžu podívat, pokud to bude furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 (upraveno) A byl bys ochoten jednu vzít a poslat doporučeně za těch 1100,-, kdyby ji měli ? Prachy pošlu, jak dáš echo že ji měli. (případné feedbacky mam na GB pod stejným jménem) Upraveno Květen 19, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Z toho Tesca má to české titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 (upraveno) A byl bys ochoten jednu vzít a poslat doporučeně za těch 1100,-, kdyby ji měli ? Prachy pošlu, jak dáš echo že ji měli. (případné feedbacky mam na GB pod stejným jménem) Kamo jsem ochotnej jít do toho, když mi pošleš 1200. Jinak se s tím nebudu tahat Takhle... Určitě to nebudu dělat z dobrý vůle. Jedu tam na motorce a určitě to zbytečné nepotahnu. Tobě ušetřím 3 kila a mně z toho vypadne dvacka ne? Po kilu kazdej a pošlu to Upraveno Květen 19, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Jasný v pohodě, chápu. Tak se na to vyser, stejně na to teď nebudu mít čas za měsíc to bude za 800 na gb, takže bych na tom akorát prodělal jak to bude ležet doma. Ale díky za ochotu a nabídku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 V tom případě, když to budeš mít za 800 nechápu tvoji logiku, proč to kupovat za 1100 :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 ten měsíc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Nevíte někdo jestli mají Uncharted 4 v některém Pražském Tescu skladem? Byl jsem se podívat na Andělu a tam byla jen cedulka s omluvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Hoši pošlu placku za 1000 jestli někdo chce :) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 (upraveno) https://www.mall.cz/ps4-hry/sony-tearaway-unfolded-ps4 Tearaway Unfolded 199,- // Už jsou pryč. Upraveno Květen 26, 2016 uživatelem maTTew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotsuma1 Odesláno Květen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 Nevíte, kde v Praze mají ta orig. Sony ps4 sluchátka nejlevněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.