Smartmax Odesláno Prosinec 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2017 Vše opět dostupné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2017 https://www.elviapro.cz/herrni-konzole-ps-4-pro-playstation-4-pro-1tb-black-gt-sport-a-thats-you/d-27525/ PLAYSTATION 4 PRO 1TB Black + GT Sport a That's You - 8.790 Kč, doprava zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 https://www.electroworld.cz/sony-ps4-pro-1-bat-ps4-herni-konzole Sony PlayStation 4 Pro Star Wars Battlefront II verze Cena 8444,- EDIT: tak už není dostupná tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 Presne tuto SWBF2 edici mam doma a jen pro info je to uz tam nova revize CUH-7116B takze urcite nevahat a vzit to kdo o tom uvazuje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 Lidi, ja chapu, ze “novejsi” je jako vic “cool”, ale zatim, co vim, tak ta edice, kterou propagujete jako “nevahat a koupit”, slovy cisel 7116B, je verze, kde se delaly takovy opatreni, aby se snizily vyrobni naklady. Nerikam, ze je to spatne, ale ve vysledku muze byt starsi revize hardwarove “trvanlivejsi”. Jako zakaznikum vam to muze byt celkem jedno, pokud se neobjevi jina zavada, tak ty konzole patrne umrou az ve chvili, kdy uz je davno mit nebudete, ale chcete-li byt “cool”, tak si radeji v obchodech najdete starsi revizi - ne vzdy znamena novejsi lepsi. Ale jinak mir, bratri konzolisti, muj prispevek nema za cil rozpoutat bratrovrazedny boj, furt je to jen kus plastu, trosku ekocinu a medi, nic vic. sx2000, valis1 a LuKyno. reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 Tak....já nevím, jestli toto konkrétně někdo až tak řeší.....cena 8444 mi ovšem přijde natolik dobrá, že neváhat a koupit prostě platí ať je to revize taková či maková.....To není míněno jako oponentura, ale že si myslím, že toto fakt netřeba řešit..... P.S. Kdyby někdo chtěl vyzvednout tu star wars verzi v avion shopping parku v brně osobně, tak tam mám jednu krabici bloknutou....tak do sz případně. tofi a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 před 6 hodinami, Martinoslav napsal: Lidi, ja chapu, ze “novejsi” je jako vic “cool”, ale zatim, co vim, tak ta edice, kterou propagujete jako “nevahat a koupit”, slovy cisel 7116B, je verze, kde se delaly takovy opatreni, aby se snizily vyrobni naklady. A mas k tomu nejake podklady nebo kde se tato zprava objevila?zvazuju upgrade na PRO a az do ted jsem si myslel ze jediny rozdil ve verzich je datum vyroby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 No jasne, vubec neres revize a kup si, co ti prijde pod ruku... info o upravene revizi 7116b jsem nasel na netu, jednoduche hledani “cuh 7116b” a vyjede ti kupa odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 No uz to nejde objednat takze to asi nereste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 před 28 minutami, Hráč123 napsal: No uz to nejde objednat takze to asi nereste Ani nejde o tu jedinou nabidku ale chtel jsem to lehce rozseknout i pro dalsi kupce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 @Smartmax nemáš tam ještě tu jednu bloknutou krabici náhodou? To mě štve, že mi to uteklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 PS4Pro + GTS = 8863 KC https://www.softcom.cz/eshop/sony-playstation-4-pro-1tb-cerny_d199894.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 V 2. 1. 2018 at 19:42, ScoRPys napsal: @Smartmax nemáš tam ještě tu jednu bloknutou krabici náhodou? To mě štve, že mi to uteklo Jen k tomuto: ScoRPyse jsem kontaktoval, nabídky využil a konzoli si vyzvedl. Tak ať slouží. ScoRPys reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 V Globusu PS4 Pro + FIFA 18 - 7.700 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 myslim ze v tom Globusu je to ps4 slim ne pro MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Aha, tak to se omlouvam. Jen jsem okolo toho v krame proletel, a mel jsem za to, ze tam maji Procko. Tak tedy pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 25% na Switch? To je skvela nabidka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Potvrzuju cena Switchka s červenejma Joyconama + Mario Odyssey za 7 467,-. Varianta s barevnými Joycony, bez hry za cca 6800,-. Platí pro všechny Globusy. Chtěl sem psát pod Nintendo, ale není tam žádná stránka na akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Tak ji klidne zaloz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 A tak teda jo :-). Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Sakrys doufam ze je maji jeste nekde skladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Tak jestli soudíte jen podle fota, tak toť otázka, protože tam mají uvedeno, že u některých výrobků jde o ilustrační foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Pokud mluvis o tom Globusu, tak tam jsem primo volal a maji jen slimaka a slimaka s Fifou Jmenovite jsem se ptal a PROcko vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krekcz Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 V 8. 1. 2018 at 13:33, elmaniaKain napsal: Potvrzuju cena Switchka s červenejma Joyconama + Mario Odyssey za 7 467,-. Varianta s barevnými Joycony, bez hry za cca 6800,-. Platí pro všechny Globusy. Chtěl sem psát pod Nintendo, ale není tam žádná stránka na akce. Ahoj, je to stále aktuální? Nevíte někdo? Za 6800,- bych ho klidně vzal i z Globusu. Super cena. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2018 Vsechny diskuze oakcich ke Switchi uz prosim smerujte jen do cenovych alci v patricne Nintendo sekci: krekcz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.