Manoust Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 no ja si teda peckovni slevy predstavuju jinak, vetsina z tech her se da koupit v krabicce a levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 takova sleva na guilty gear,kdy se u nas krabicovka skoro neda sehnat je epic sleva. Jinak oproti USA Evropa ma konecne poradnou slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 na asia store battelfild hardline za 261 900 rp to jest 477,- korun :) https://store.playstation.com/#!/en-id/games/battlefield-hardline/cid=UP0006-CUSA00625_00-ASIA000000000000?emcid=id-en_ps:com_GOW3-detail-page_buy-button Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Evolve za 499,-Kč http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-4-evolve-p-16985.html?aff=heureka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 Deals Under $8 flash sale :) http://blog.us.playstation.com/2015/08/21/flash-sale-now-deals-under-8/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 sice asi spise do vseobecneho tematu ale v Plzni v Tescu maji PSP E-1004 za 2999.Cena miprijde trochu mimo...nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 asi jen usa že? ta flash sale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Jj flash je us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 tak jsem si koupil ten nfs:rivals za tech par korun az po overeni,ze opravdu servery na ps4 stale funguji. Pokud si to nekdo koupil tak muzem udelat easy online trophy za par minut. Je potreba byt ve friendlistu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 retro sale na USku http://blog.us.playstation.com/2015/08/25/retro-sale-throwback-games-and-movies-just-in-time-for-pax/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Na Storu ode dneska demo Dying Light. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Není to sice žádná extra výhodná koupě, ale Alza s MGS: The Phantom Pain vyběhla celkem v předstihu https://www.alza.cz/ps4-metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-d2423343.htm?o=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Není to sice žádná extra výhodná koupě, ale Alza s MGS: The Phantom Pain vyběhla celkem v předstihuhttps://www.alza.cz/ps4-metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-d2423343.htm?o=2 hm, tak mi to vysvětlete, jak to můžou už prodávat když má hra vyjít 1.září. Jako vědět, že mi to zítra dají, tak do toho asi jdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozy Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Tak jsem objednal a po šestý bych to měl mít na pobočce, tak schválně. Už se to prodává na hodně místech všude po světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 hm, tak mi to vysvětlete, jak to můžou už prodávat když má hra vyjít 1.září. Jako vědět, že mi to zítra dají, tak do toho asi jdu :D Taky jsem celkem překvapen. Ono není se čemu divit - konkurenční trh je neúprosný a začít to prodávat před launch datem výrazně zvýhodňuje prodeje oproti konkurenci, no a co si budeme povídat, peníže jsou vždy až na prvním místě :cheesygrin: Otázka je, co to udělá doma hráčům v PS4, aby to šlo vůbec před 1.9. spustit. Pořád mě svrbí ruka to na té Alze hodit do košíku a mít to zítra doma. Mám na to do 18 hodiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Vaše objednávka 15481xxxx (nebo její část) byla předána k expedici ... hm tak to asi klapne, zítra po práci legraci jak se říká. Za 1800Kč je to dobrá legrace, ale není čas ztrácet čas. Mám objednanou i sběratelskou, tak ji nerozbalím a třeba se pak najde kupec :) JRC, kde mám CE objednáno píše , že až pondělí - úterý. Což je v pořádku. Ale já chci hrát a ne koukat na twitch nebo jiný gameplay. tak jsem si to tu hezky ospravedlnil , ale Vy mě jistě chápete kluci :D "Otázka je, co to udělá doma hráčům v PS4, aby to šlo vůbec před 1.9. spustit." Já myslím, že jo, kdyby nic , tak odpojíš PS4 od netu a problem solved. Pokud teda instalace nemá v kódu datum pro spuštění. Nicméně to borci na Twitch už hráli, jeden byl někde ze Saudské Arabie a druhý tuším Německo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozy Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Toho bych se nebál, už to hraje dost lidí, jenom nestreamovat aby nebyl ban. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman_CZ Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 (upraveno) taky sem objednal tak uvidím zítra, zda to přivezou... jinak ty co si to koupili dnes, funguje vám to? Upraveno Srpen 27, 2015 uživatelem Roman_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozy Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Nainstalováno. Dneska mě čeká dlouhá noc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Nainstalováno. Dneska mě čeká dlouhá noc :) Achjo. Tak have fun ... Zavidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 Další akcičky, killzone season pass za kilo, bomba :D http://blog.eu.playstation.com/2015/09/02/this-weeks-playstation-store-discounts-killzone-shadow-fall-knack-more/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 Takze ocekavam Killzone v rijnove nabidce PS+. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalic22 Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 PS4 s Pes 2016, Driveclub a LBP3 za zajimavou cenu 399€ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Pro členy PS+ DRIVECLUB+Season Pass za 549,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 a samotny seasson pass za 359 asi na porad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.