headhot Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 jenom chyby online storu, kasa si takovou reklamu nepotrebuje delat, toto byla spis ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Bud preklep, nebo reklamni tah :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 jenom chyby online storu, kasa si takovou reklamu nepotrebuje delat, toto byla spis ostuda vzhledem k tomu jak priserny je to web si myslim ze kazda reklama dobra :D par lidi co to stihlo, tak tem to vystornuji ze byla chyba systemu a cauky mnauki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Tady pod 10.tis http://www.herni-svet.cz/sony-playstation-4-500gb-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_K1 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Zdravim. Tak na Kasa.cz jsem dnes za 6 790,- objednal, ihned zaplatil kartou online a ted mi objednavku telefonicky potvrdili. Meli to spatne nacenene jako nejaky balik PS3 + hra a tem, co to stihli objednat a zaplatit to poslou. :) Pry jsme takovi stastlivci 3. Koukal jsem na to rano a rikal si, zda jich nemam zkusit objednat treba 5, ale ze bych je strelil, ale pak jsem si rikal, ze treba dojde k nejakymu padu ceny a prodaval bych to s nejakym vydelkem tezko, tak jsem objednal 1 kus pro brachu k Vanocum. Je to nahoda, ale stava se to. Kdyz jsem pracoval u VF, tak tam nekolikrat podobny "problem" nastal pri nacenovani telefonu na web a vzdy se tem par jedincum, co to stihli objednat, telefon napriklad za 1Kc posilal. Nicmene tam se to opravdu delalo zamerne a hlidalo se, aby neslo vic jak treba 5 ks. Druhej den to bylo na mobil.cz a reklama zadaco pro firmu... Stezovat si nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Gratulace, šťastlivče :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Tady pod 10.tis http://www.herni-svet.cz/sony-playstation-4-500gb-ps4 Tak pod 10tis to už mají v hodně obchodech už několik měsíců :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_K1 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Gratulace, šťastlivče :-)) Diky. Kazdopadne mi vrta hlavou, jak by se poprali s tou moji objednavkou 5ti kusu, ktere jsem mel puvodne nakliknute a pak jsem se v objednavce vratil a dal 1 ks. Ale je fakt, ze tech 5 bych asi dal platbu pri prevzeti a nemel bych nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Tak alespoň vím jak příště postupovat aby mi to nemohli stornovat :-) Stalo se mi kdysi někde něco podobného, ale jelikož to bylo na dobírku tak to stornovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 se divim,ze ti to nakonec uznali,kdyz je to cca 1500,- pod hodnotou nakupky. I tak fajn darek;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Tak pod 10tis to už mají v hodně obchodech už několik měsíců :-) Tak ja to moc nesledu, mam ji od prvniho vydani, tak to neresim. jen se na to narazil :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Dalsi vec na Kasa.cz :cheesygrin: http://www.kasa.cz/headset-sony-wireless-stereo-2-0-pro-ps4-ps719281788/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Tipuju to na nějakýho skladníka, co potřeboval levně nakoupit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Tvl, to abych teď nic jiného nedělal než komplet kontroval ceny na kase, co by se tam dalo výhodně koupit :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_K1 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Dalsi vec na Kasa.cz :cheesygrin: http://www.kasa.cz/headset-sony-wireless-stereo-2-0-pro-ps4-ps719281788/ To vypada na regulerni slevu v ramci toho vyprodeje. I ty lepsi jsou dost zlevneny. Ja si kazdopadne objednal za 180Kc tu klavesnici pro PS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_K1 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 http://www.kasa.cz/klavesnice-sony-ps-pro-ps3-bezdratova-ps719182481/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Honza_K1 Ta klavesnice super,ale nemaj nic skladem.... myslis, ze by mohla fungovat i na tv Samsung Smart Tv ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_K1 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Honza_K1 Ta klavesnice super,ale nemaj nic skladem.... myslis, ze by mohla fungovat i na tv Samsung Smart Tv ??? Zkusil jsem to objednat, tak uvidime. Pro TV nevim, ale pro PS4 funguje. Bez specialnich tlacitek urcenych pro PS3... To objednej, vyzkousis a kdyztak vratis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Honza_K1 budu brát ty sluchátka a tu klavesnici vezmu taky za ty penize :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 ^oboji uz neni skladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 kejsi Ano skladem nemaj nic, ale kdyz objednas tak to dostanes za tuhle cenu az naskladnej. Uz jsem to snima resil :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 kasaco10 <-> kasa.cz Jen náhoda ve jménu nebo jim děláš reklamu? (joke) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 drak3go To je jen nahoda :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 se koukam,ze cim vic lidi si objedna vyprodano,tim se zvysuje cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Tak jsem se ptal znameho z Kasy, jak to s tou cenou je. Spatne se jim natahla cena a nikomu nic posilat nehodlaji. Takze kdo zaplatil, dostane max penize zpet na ucet. Samozrejme stezovat a soudit se muze kazdy dle libosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.