Mandaz Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 protože máš oči zaslepené ohněm co chrlíš :D http://www.jrc.cz/clanek_tom_clancys_division#jednakoruna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Jednak a navic mi to prislo mailem a na pobocce jsem byl uz predobjednat za tu korunu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos01 Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 Zdravím, nevíte někdo o levném ročním PS+? bude mi končit tak by se hodila nějaké ta sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Velké slevy na US store v akci "Critic's Choice Sale": Např: Bloodborne = 28$ Metal Gear Solid V = 36$ Until Dawn = 30$ Life Is Strange Complete = 12$ Just Cause 3 = 42$ FIFA 16 = 36$ Need For Speed = 30$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 (upraveno) Díky PS+ je sleva ještě větší -10% =) viz. TIP Bloodborne = 23,99$ Metal Gear Solid V = 29,99$ Until Dawn = 23,99$ Life Is Strange Complete = 9,99$ Just Cause 3 = 35,99$ FIFA 16 = 29,99$ Need For Speed = 23,99$ TIP: Nevím jak to funguje, ale když si vlezu na US PSN a dám do mechaniky COD:AW ---> MP tak mi to nabídne PS+ trial na 2 dny už jsem to takhle udělal snad 3x - 4x takže tam musí být nějaký reset kdy o ten trial zažádat znovu. Upraveno Únor 28, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek na tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 Jak platíte? PayPal mi to nebere, máte nějakej shop na kupóny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 na Amazonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 Jinak taková menší užitečná informace když člověk bude mít útratu min. 100$ tak dostane z5 15$... končí 1.3 neodolal jsem a nakoupil CoD BO3,Batman AK,NFS,Life is strange,Everybody's Gone to the Rapture (107$) tak jsem zvědavý kdy dostanu kupon na 15$ neboť podle diskuze na redditu to posílá sony až toho 1.3, ale vzhledem k tomu že už jsem dostal od sony 10$ za nic tak myslím že nebude problém že jsem z ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 Jak platíte? PayPal mi to nebere, máte nějakej shop na kupóny? Ehm. Normální běžná platební karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 OMNI94 Mám na to blesk peněženku, karta co je anonymní a naprosta spokojenost. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 Ehm. Normální běžná platební karta? Doktore Dlaho, platební kartu mi to taky nebralo..nakonec jsem to udělal přes ten Amazon a v poho Lostkojot: tu blesk peněženku možná zkusím při příštím nákupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2016 Dnes je sleva 10% na vse na euronics.cz... Takze muzete koupit kupony, rocni PSN... a treba Uncharted Collection maji za 899 takze to vyjde na 809 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 (upraveno) Díky moc, včera večer jsem objednal 2x 1000kč kupon za 1662,- takže jsem moc spokojen a hned budu kupovat division:) Upraveno Březen 1, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rathek Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Na originalky.cz maji Mad Maxe na PS4 za 999,- potom, co film vyhrál tolik OScarů a na hru jsou samé pozitivní ohlasy jsem si dnes udělal radost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Sleva na Zaklínače 3 : http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Hry-pro-Playstation-4/Zaklinac-3-Divoky-Hon-PS4-1-2.html malá nevýhoda bude asi DE přebal i manuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Obal a manuál je Německý, ale ještě včera tam byl i výpis jazyků textu a dabingu, vše bylo bez češtiny. Pokud si dobře pamatuji, tak tam byla Aj, De, Pl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 To nevadi. Cestina by mela jit stahnout ze storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Cestina ze Storu urcite stahnout nepujde. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 No ze store ne, ale update by to pocestit mohl. Co vim, tak promo verze taky nebyly CZ... a po updatu ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Tak to nevim, ale ja osobne bych to asi neriskoval. Radsi bych si priplatil a mel jistotu, ze hru budu mit v cestine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 miz012: Je to přesně tak. Akorát jsem nevěděl jestli vyšel samostatný Language Pack jako u ruský nebo francouzský verze. Který je mimochodem ke stažení na Storu. Nebo jestli to bylo jako součást updatu. To je ve finále jedno, hlavní je to, že to přineslo češtinu i do preview verze, která měla původně pouze anglický jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Kdo chce SMITE na PS4 tak právě je open beta http://www.smitegame.com/ps4-community/ a stačí dát "like" na jednu ze sociálních služeb... jinak pro všechny je beta až 22.03. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 (upraveno) Nové velikonoční slevy na PS STORE: FIFA 16 = 789,- DIVINITY ORIGINAL SIN (Enhanced edition) = 665,- BLOODBORNE: The Old Hunters = 296,- ............a mraky dalších Upraveno Březen 16, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta-b Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 A mimojine i PS+ na rok za necelou tisicovku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 njn skoda,ze je to pro ty, co nemaji aktivni psn+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.