biggerg Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 cavte daval to niekto na rgh?? ma to 2 dvd moze napisat navod ak to niekto rozjel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 si psal že si počkáš na cz verzi přece :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 ano ale tak v tom ako to rozjed bude to iste,len ze tam bude cz:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoX13 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 (upraveno) Languages (only for RGH; change language in file "skuconfig.dat", change textdefault="3" into different value): English, French, Italian, German, Spanish, Polish, Czech, Hungarian, Portuguese, Portuguese (Brazil), Dutch, Danish, Norwegian, Swedish, Finnish, Russian, Chinese, Japanese, Korean predpokaldam tedy ze ceske titulky jsou uz i ted v te verzi ke stazeni jo ja zapomnel jak sem to rozjel :D z dvd1 sem zkopiroval ze slozek Installation 1 a Installation 2 soubory do DVD2 a v nem spustil game.xex a hra jede, zadny voloviny jak u GTA5 ze to musi byt na vnitrnim hdd , ale nevim jak je to u verzi ktera ma 16gb , ja sem stahoval cca 8gb jen Upraveno Květen 22, 2014 uživatelem FoX13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 jede to česky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Hej. fakt to jede česky ??? a jak jsi to tedy udělal ??? teď stahuju přes torrent od COMPLEXU..... tak mi poraď ať to hned můžu rozject ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 otevrit v textaku skuconfig.dat a prepis to at to vypada takhle, prepisujes vlastne jenom prvni radek z 3 na 0 , a czech text z 0 na 1 :) Languages textdefault="0" audiodefault="0"> <Language id="0" name="czech" text="1" audio="0"/> <Language id="1" name="danish" text="0" audio="0"/> <Language id="2" name="dutch" text="0" audio="0"/> <Language id="3" name="english" text="1" audio="1"/> <Language id="4" name="finnish" text="0" audio="0"/> <Language id="5" name="french" text="0" audio="0"/> <Language id="6" name="german" text="0" audio="0"/> <Language id="7" name="hungarian" text="0" audio="0"/> <Language id="8" name="italian" text="0" audio="0"/> <Language id="9" name="japanese" text="0" audio="0"/> <Language id="10" name="korean" text="0" audio="0"/> <Language id="11" name="norwegian" text="0" audio="0"/> <Language id="12" name="polish" text="0" audio="0"/> <Language id="13" name="brazil" text="1" audio="1"/> <Language id="14" name="portugueseportugal" text="0" audio="0"/> <Language id="15" name="russian" text="0" audio="0"/> <Language id="16" name="spanish" text="0" audio="0"/> <Language id="17" name="swedish" text="0" audio="0"/> <Language id="18" name="cht" text="0" audio="0"/> <Language id="19" name="fakelongEnglish" text="0" audio="0"/> </Languages> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 s LT 3.0 to do češtiny nepude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Já myslim, že s LT 3.0 by to jít mělo. Při nejhoršim to bude psát že je špinavý disk a přijdeš o dvd. Když klikneš v Xbox Image Browser na skuconfig.dat pravym na replace a nahradíš ho upravenym tak by to mohlo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Pestalix: Pokud budeš upravovat .iso a pokusit se ho přehrávat na LT+ 3.0, tak si vážně zahráváš s ohňem. Dával bych si na to obrovský pozor, pokud se do toho pustíš. Tomas007: "Při nejhoršim to bude psát že je špinavý disk a přijdeš o dvd", ne, v nejhorším a velmi pravděpodobném případě může dostan ban na Xbox Live. Pokud na něj ale nechodíš, zkusit to samozřejmě můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 čaute však hra už je v češtině oficialně na xbox už to mám vypálené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 (upraveno) Špatný topic, přesunuto. Upraveno Květen 23, 2014 uživatelem liborpoulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 ano uz je aj v cz verzii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Čau hele mám problém mi s watch dogs na rgh z dvd1 jsem ze slozky instalation1 instalation 2 hodil sobory do dvd 2 a to na hdd ale kdyz to spustím tak to hodí chybu nevis co s tím?, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Taky mi to hazi chybu s DVD nakopiroval jsem intal. 1 a 2 do vyextrahovaneho DVD2 spusitl game.xex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Tady je popis instalace ale v anglictine http://www.xpgamesaves.com/topic/104708-tutorial-watch-dogs-installation/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Tak mě i podle návodu to nejde, při spuštění mi to hlásí Te game couldnt start. try Downloading the game against. Tak kde dělám chybu? Mám RGH a hdd 250GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 splňuješ i uvedený požadavek na minimální dashboard 2.0.16537 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Ja to dělal podle navodu a nejde. Píše mi to chyba DVD :D Dashboard mam 16547 tuším určitě vyšší jelikož jsem ho musel aktualizovat kvuli THIEFovi. Ještě je možné že mam špatnou verzi hry.. Obě DVD maji cca 8 GB ale u toho uploadera neni uvedena verze. Edit: Tak mam tu Fixed-P2P což by měla byt OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 vůbec bych to neřešil je to strašná blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Chyba dvd je jiná chyba než "The game couldnt start" - ta je způsobena starším dashboardem než požadovaným.Když to uděláš jak je psáno v tom návodu tak ti chyba DVD zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 (upraveno) Funguje mě to dobře, tak zde je návod - je to jen překlad toho co tady už někdo linkoval 1) Rozbalte obě DVD Xbox image browserem nebo X360 Tools 2) Z DVD 1 přesuňte obsah složek Installation1 a Installation2 do rootu DVD2 - tím vznikne z DVD2 jen jedna složka kde je všechno 3) Zbytek DVD1 můžete smazat 4) Na DVD2 smažte soubor default.xex 5) Přejmenujte game.xex na default.xex 6) Volitelné : Upravte si soubor skuconfig.dat aby hra byla v češtine takto Languages textdefault="0" audiodefault="0"> <Language id="0" name="czech" text="1" audio="0"/> <Language id="1" name="danish" text="0" audio="0"/> <Language id="2" name="dutch" text="0" audio="0"/> <Language id="3" name="english" text="1" audio="1"/> <Language id="4" name="finnish" text="0" audio="0"/> <Language id="5" name="french" text="0" audio="0"/> <Language id="6" name="german" text="0" audio="0"/> <Language id="7" name="hungarian" text="0" audio="0"/> <Language id="8" name="italian" text="0" audio="0"/> <Language id="9" name="japanese" text="0" audio="0"/> <Language id="10" name="korean" text="0" audio="0"/> <Language id="11" name="norwegian" text="0" audio="0"/> <Language id="12" name="polish" text="0" audio="0"/> <Language id="13" name="brazil" text="1" audio="1"/> <Language id="14" name="portugueseportugal" text="0" audio="0"/> <Language id="15" name="russian" text="0" audio="0"/> <Language id="16" name="spanish" text="0" audio="0"/> <Language id="17" name="swedish" text="0" audio="0"/> <Language id="18" name="cht" text="0" audio="0"/> <Language id="19" name="fakelongEnglish" text="0" audio="0"/> </Languages> Nebo si ho už upravený stáhněte tady http://uloz.to/x1h67SwJ/skuconfig-dat 7) Celou výslednou složku přejmenujte třeba na Watch_Dogs a nakopírujte na konzoli na obvyklé místo 8 ) Hra se spouští přes filemanager nalistujete složku z bodu 7) a spustíte přes default.xex - z menu xbox 360 games to aspoň mě nejde Už se nic neinstaluje, takto to jede rovnou 9) Češtinu si musíte zapnout v menu hry. Takto připravená hra chodí i z interního i z externího disku. Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Hra mi funguje bez problému i čeština, všechno v pohodě. Ale ta hra je pro mě velký sklamání, ten příběh je fakt o ničem s GTA 5 se to nedá vůbec srovnávat. Po hodině jsem to vypnul a uvidim dneska večer jestli se to začne nějak vyvíjet :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Ja to dělal podle navodu a nejde. Píše mi to chyba DVD :D Dashboard mam 16547 tuším určitě vyšší jelikož jsem ho musel aktualizovat kvuli THIEFovi. Ještě je možné že mam špatnou verzi hry.. Obě DVD maji cca 8 GB ale u toho uploadera neni uvedena verze.Edit: Tak mam tu Fixed-P2P což by měla byt OK... Moje chyba... Zkopiroval jsem jen ze slozky installation2 složku ale jsou v ni i soubory kterych jsem si nevšiml. Už mi to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 cize takto: 1) extract disc 1 a disc 2 2)Kópiu na obsah installacion 1 installacion 2 do priečinka disku 2 3)odstrániť default.xex 4)premenovať game.xex na default.xex 5)budete potrebovať iba túto jednu zložku na xbox 6)copy hdd games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.