Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Odesláno

na kasa.cz https://www.kasa.cz/hra-ubisoft-xbox-one-sniper-elite-4-predobjednavka-14-2-2017/ 

nebo na https://www.euronics.cz/hra-ubisoft-xbox-one-sniper-elite-4-predobjednavka-14-2-2017-ubt92171137/p424708/ 

Maji predobjednavku hry Sniper elite 4 za 1199,-, ale když se člověk na jejich strankach zaregistruje, tak dostane 100,- (kasa.cz) nebo 150,- (euronics) slevu na nákup nad 1000,-. A za necelych 1100,- mit novinku neni spatny

Odesláno

nevím zda se změnil přístup na kasa.cz, ale objednával jsem tam forza horizon 3 ultimate a neobdržel jsem ji ani po 14 dnech co vyšla klasická verze a objednával jsem 40 dní před oficiálním termínem, což mi nepříjde málo, takže bych spíše doporučoval zkusit euronics

edit Martinoslav: Necituj prispevky, ktere jsou hned nad tim tvym...

Odesláno

Ač jsem se posledně rozhodl, že už sem žádné akce dávat nebudu, protože mám špatné informace a někteří zdejší useři mají pod polštářem křišťálovou kouli, tak jsem nakonec vymněknul a přidávám AKCE NA HRY OD EA, která bude od 13.2. (jenom NHL) a zbytek od 20.2. (včetně NHL, to bude v akci o něco dříve), s tím, že obě akce končí 5.3.

• NHL 17 XONE - 899,00
  • FIFA 17 XONE - 1 199,00
  • TITANFALL 2 XONE - 899,00
  • BATTLEFIELD 1 XONE - 1 199,00

Jedná se o doporučené ceny, tzn. některé obchody mohou opět nabízet dané kousky i levněji (viz. Fifa posledně za 949 Kč).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu