Zoombik Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Netvrdím, že je to akce, ale podle mě Diablo III za velmi dobrou cenu, řekl bych téměř bezkonkurenční http://www.herni-svet.cz/diablo-3-ultimate-evil-edition-x1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 co jsem cetl komenty od uzivatelu, tak si to dost chvali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Myslíš ten můj odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 ano tvůj odkaz, nechtělo mi to pustit editaci, tak uz jsem to nemohl dopsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajamarik Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Ja jsem ho tam taky nevidel. Mel jsem tam seznam her pripravenych k instalaci. Jednu hru jsem instaloval a seznam se posunul a zaklinac uz tam byl. Nevim jestli jde ten seznam rolovat.Instalace na xbox one Zkusil jsem odinstalovat jednu hru ta se pak v seznamu objevila, Witcher stále nikde, stahoval jsem to z toho X360 Store jak bylo v návodu co postoval jirik... Je to záhada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Slevy na Live pro tento tyden http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-2-2-az-8-2-2016/#comment-8446 Watch Dogs má čestinu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomet Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 Jaký je rozdíl mezi Battlefield 4 Premium a Battlefield 4 Premium edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 Jedno je rozšíření za předpokladu, že máš původní hru BF4, Premium Edition je ta dražší varianta, která obsahuje jak základní hru BF4, tak rozšíření Premium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 Mám pár věcí, kterých se zbavuji:CRYSIS 2 NANO EDITION (hra vybalena a zahrána, stav disku 9,5/10), batoh nový nepoužitý, šoška nová nepoužitá, steelbook nový nepoužitý, artbook nový nepoužitý. Medal Of Honor Warfihgter - Steelbook Hitman Absolutim balení sběratelské edice bez hry - tzn. Hitman soška kidbot, artbook. Nabídky cen do pm. A precetl sis nazev topicu, nez jsido nej prispel? Evidentne ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 A precetl sis nazev topicu, nez jsido nej prispel? Evidentne ne Přečetl a často sem přispívám, pokud ti to vadí, tak si scrolem sjeď trošku dolů, aby tě to neobtěžovalo :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 Slevy na tento tyden http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-16-2-az-22-2-2016/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embeco Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 Tomb Raider -> parádní cena :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 Kolik je ta cena?Mně se to nezobrazuje,protože tu hru už mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 Neni to ani tak akce ale Call Of Duty Advanced Warfare za 297 kč http://www.kinguin.net/cz/category/24426/call-of-duty-advanced-warfare-eu-xbox-one-cd-key/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fr.and.a Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Máte s tím kinguinem někdo zkušenost? Objednal jsem, zaplatil jsem a zatím kód nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 S tim kinguinem by me to taky zajimalo, chtel bych koupit Halo 5, mate nekdo zkusenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Tak ja koupil a kod byl hned v knihovne.takze nebyl problem,kupoval jsem tam uz asi 25 x a pokazdy v pohode.skus se podivat do knihovny a kdyz ro tam nebude napis na podporu odepisujiu celkem rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embeco Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Cena je 149,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
untran Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Call of duty. Dik za tip :-) hned co jsem koupil, tak uz tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2016 (upraveno) myslím že super akce :) jj bylo to za 0kč stačilo přidat do košíku :) http://kobzahry.cz/xbox-one-bazar/12845-far-cry-primalx.html Upraveno Únor 19, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 (upraveno) Za kolik ? Už to není aktivní. Upraveno Únor 19, 2016 uživatelem Flasar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Já myslím, že "cenové akce" za 0 Kč z e-shopu Kobzahry.cz sem není nutné opakovaně dávat. Evidentně se na e-shopu zacvičují a za tu cenu to pochopitelně nikomu nedodají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Slušný slevy na Ubisoftu: http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/cat/categoryID.70539600/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Teda nevím, ale ty tam nějakou akci na Xbox One tituly máš? Já tam vidím jen samé PC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Hm,sory,tak pouze Far Cry 4.Blbě sem koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.