kruta Odesláno Listopad 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Tak už mi přišel mail, zda budu k produktům zakupovat i konzoli Xbox One nebo Xbox One S. Navíc musí být Xbox One + 1 hra v akci, nelze tedy koupit i Xbox One + 2 hry za zvýhodněnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Black Friday slevy http://xboxweb.cz/vyprodej-na-live-black-friday-zacina/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Listopad 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 před 17 hodinami, Dj512 napsal: https://www.czc.cz/hra-forza-horizon-3/201028/produkt Kluci tady jsem našel FORZU HORIZONT 3 za pěkný peníz sice je psáno že Tento produkt lze objednat pouze s herní konzolí! ale i tak jsem to zkusil třeba to příjde Tak jsem to zkusil a přesně za 18 minut mi přišel mail, že si tu konzoli fakt musím koupit (schválně jsem i rovnou zaplatil). Tak to moc nevyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj512 Odesláno Listopad 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Taky mě to došlo Doufám že bude Forza H3 aspoň ve slevách na černý pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Listopad 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 Jde vám teď nakupovat hry ve slevě na českém storu? Mě to píše, že je web nedostupný. Edit: tak problém byl s Chrome, ve Firefox to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno Listopad 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 Pro příště: zkus vymazat cache prohlížeče nebo nakupovat přímo na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Myslím, že zajímava cena skladem jeden kus https://www.czc.cz/halo-5-guardians-limited-edition-xone/173482/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Tak sem ten poslední kus vzal.Díky CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Když jsem na to koukal dopoledne, měli tam cenu 999 Kč. Zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Tak teď tam mají standartní edici za za 1699,- https://www.czc.cz/halo-5-guardians-xbox-one/166302/produkt?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=_PLA+(Shopping+Campaigns)&utm_content=ALL&utm_term= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Pokud vím, tak CZC vždy u posledního kusu nějak snižuje cenu, alespoň dříve to tak bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 To asi jo, ale jak říkám, dopoledne tam bylo 999 Kč a už to bylo označeno jako akce. Za tu cenu jsem to ignoroval, za 499 Kč bych to ihned bral. Co se dá dělat. UnholyU reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Jde vám koupit za těch 20,- gold na měsíc? Já už to zkoušel asi 20x a vždycky to napíše chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Před hodinou, Attila napsal: Tak sem ten poslední kus vzal.Díky Taky bych to vzal,ale bohužel jsem byl v práci,a četl to až teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Tady je taky,poslední kusy:http://www.playcentrum.cz/p/halo-5-guardians-limited-edition-xbox-one-1375401-htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Před hodinou, hrdas napsal: Jde vám koupit za těch 20,- gold na měsíc? Já už to zkoušel asi 20x a vždycky to napíše chybu. Nejde. Psal jsem si se supportem, prý je problém u nich a řeší to, ale bavili se se mnou jak s ♥♥♥em, co nerozezná Firefox od Chromu, tak nevím, jak moc pravdivý ty informace byly. Ten první mi dokonce tvrdil, že to není Gold, že to jen zpřístupní Black Friday slevy dřív. Zkus jim napsat taky (já psal přes chat), čím víc lidí je s tím bude otravovat, tím dřív to budou chtít mít z krku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 XONE S 500GB + Minecraft - 6499,- Kč -> Odkaz Dark Souls III Collector's Edition - 1999,- Kč -> Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Hrdas: Gold za 20 jsem odpoledne koupil v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 shotik: Na konzoli nebo na webu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Právě teď, MekliCZ napsal: shotik: Na konzoli nebo na webu? Na konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Kde je gold za dvacku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 A kde to hledáte Gold za 20,- já to tam mám na měsíc za 149,- 3 za 499,- a 12 za 1499,- díky za radu taky bych to využil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 No je to jen pokud ho nemáš už aktivovanej. Mám tam napsáno když se přihlásím na účet místo 149,-Kč slevu na 20,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 před 8 minutami, Hanysek.h napsal: A kde to hledáte Gold za 20,- já to tam mám na měsíc za 149,- 3 za 499,- a 12 za 1499,- díky za radu taky bych to využil. před 9 minutami, Martinoslav napsal: Kde je gold za dvacku? Na webu (a asi i na XONE, u mě na X360 jsou normální ceny bez slevy), když se nějak proklikáš k nákupu Golda, skončíš na stránce https://www.microsoft.com/cs-cz/store/p/xbox-live-gold/cfq7ttc0k5dj/000C, kde vidíš 149CZK, ale jakmile klikneš na "Připojit hned", ukáže se ti 20CZK (na US účtech $1, na UK libra atd.). No, jenže M$ má nějaké problémy a když teda chceš zaplatit, vyhodí ti to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajzsz Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Také zajímavá akce- sleva 1000 Kč na XONE S https://www.tsbohemia.cz/akce/xbox/nova_za_starou.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.