CiD Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Jo to me nas*alo, ja to koupil za stejnou cenu ale bez gamepadu a je to jen tyden zpet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 tak do 14dni muzes vratit bez udani duvodu a koupit to znovu i s gaypadem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Jsem linej navíc už jsem použil kody tak nevím jestli by to prošlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 23, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Tak kup tu novou kody prehod a starou vrat:) tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 To me nenapadlo a kdybych nebyl linej tak bych to udelal i kdyz, jak poznaji ze jsem ty kody pouzil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 kody vratis z te nove co koupis, nemaji seriove cislo a budou nepouzite, takze cajk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Já jsem vyměnoval toto. Je to nefunkční a stalo mě to 39,-. Při předávání mi prodavač rikal: "Tak konzoli koukam mate" a smal se Takže si myslim, že ten tetris projde bez problémů Martinoslav a dearnessjumper reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Ja dnes daval tetris a bez problému dearnessjumper a tofi reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 24, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2018 Originalky.cz ted maji akci na GTA V. Vsechny verze za 799 Kc. Hráč123 a dearnessjumper reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Únor 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2018 Middle-earth™: Shadow of Mordor™ - Game of the Year Edition v US store . Pomocí Gift karty za 222,- (z toho 13,- je poplatek pro PayPal). https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Middle-earth-Shadow-of-Mordor-Game-of-the-Year-Edition/bpbktsc16mwt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2018 před 7 hodinami, Martinoslav napsal: Originalky.cz ted maji akci na GTA V. Vsechny verze za 799 Kc. Slusna cena...za takovou to tu mame uz pul roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2018 luxusni tahy s tema konzolema za 39 a tetrisem, jen pochvala panove :DDD koukam ze se vyplati sledovat tohle tema :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lich.reburke Odesláno Únor 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2018 Můžu potvrdit, berou i jejich vlastní tamagoči :). Koupil jsem je, na prodejně zaplatil a rovnou je nechal na stole a vzal konzoli :-D. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dearnessjumper Odesláno Únor 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2018 až takhle to jede jo? já si pro s-ko jedu v týdnu tak cestou skočím k čongům pro nějakej ten tetris edit @Martinoslav: Necituj posledni prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lich.reburke Odesláno Únor 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2018 No je pravda, že se na to nejdřív netvářili a tvrdili mi, že to musí být konzole k TV včetně kabelů atd. Tak jsem jim řekl, že o tom se v podmínkách nikde nepíše, četl ještě nějaké interní detaily o akci a tam bylo napsáno jen herní konzole a že může být i bez kabelů a příslušenství. Tak jsem jim zdůraznil, že to tamagoči skutečně mají na svých stránkách popsané jako herní konzoli a nakonec na to prodavač kývnul. Problém marketingového oddělení, že to neupřesnili :). Ale jinak jsem teda měl v záloze nefunkční PS3, kdyby ucukli :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dearnessjumper Odesláno Únor 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2018 no přesně tohodle se bojím já že tam přijdu a nebudou mi to chtít uznat a fakt s sebou ps3 tahat nechci auto nemám a pro mě je to docela kus cesty abych ještě v batohu tahal ps3 tak já doufám že uterý-středa podmínky budou furt stejné každej den to kontroluji aby to náhodou nezměnili tak snad Edit @Martinoslav: Necituj posledni prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megicz Odesláno Únor 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2018 Borci to vam tam fakt berou tetrisy, tamagochi a ruzny pseudokonzole od vietnamcu? nebo si jen delate srandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dearnessjumper Odesláno Únor 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2018 hele jsem říkal kamarádovi že si to i klidně natočím že si fakt vezmou tamagochi a dají mi slevu 2000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 26, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 @megicz: Vsichni si tady ze vsech delame jen prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 Uz se to tu sice asi 100x opakovalo, ale opravdu na Alze berou i Tetris za 39Kc, stejne jako Tamagoci djmajkl, Martinoslav, mirai_trunks a 1 other reagoval na 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 před 7 hodinami, Martinoslav napsal: @megicz: Vsichni si tady ze vsech delame jen prdel Už to začíná být spíš k pláči než smíchu, kdyby to tu nebylo napsaný alespoň 5x perrek a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 dnes se tam chystam s psone (uplne hola konzole bez kabelu bez gaypadu) tak jsem zvedav jak dopadnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 27, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 Jako my vsichni ostatni, odneses si novou konzoli. Jinak jsem koukal na web alzy a maji 5 kusu Halo Master Chief Collection, takze kdo chce konzoli se vsemi temi puvodnimi hrami, ma ted moznost. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 Tak odevzdano vykuchane nintendo wii bez mechaniky bez panelu atd a v pohode :-) panzpohadky a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 Tak to funguje, za 4550 jsem jim dal psone a odnesl xbox s Martinoslav, majoo200 a Nowys reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.