Moderators Martinoslav Odesláno Únor 27, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 To jsi asi prvni, kdo dal skutecnou herni konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dearnessjumper Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 Tak přátelé XboxOne S je doma pan při podání tetrisu hodil velice zajímavý pohled nic méně sleva je tam jako moje dojmy jsou velice nevím jak to říct slušně [emoji23] po zapojeni xboxu jsem dostal green screen od the Dead co jsem si našel takže jsem ho musel hard resetovat to ze se update stahovat docela dlouho mě také naštvala ale Ok ale to ze tam dam hru v mem případě Titanfall 2 a čekám až se mi to nainstaluje abych si vůbec zahrál to jako nevím co si mám myslet takže čekám až se to doinstaluje a stahují fortnite [emoji38] jinak abych nebyl jen ten brucoun ovladač je opravdu unikátní fakt mi sedí ten si nemůžu vynachválit tak snad mi bude šlapat Sent from my iPhone using TapatalkČekám než se mi to dostane všechno a už mi dochází trpělivost a asi ho půjdu vrátit jako čekat už asi 2 hodiny dobře ten update nepočítám 1.5 hodiny na to abych si něco zahrál a stále ještě nic....mě opravdu začíná stvat Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 Nj vracet xbox kvuli tomu ze mas pomalej net :-D no nic ve zlym tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 27, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 Běžte si povídat o konzolích do jiného tématu a ponechte tohle účelu, ke kterému má sloužit - a sice cenovým akcím na Xbox. Každý další off-topic už bude za body. SAIXX, valis1 a benda02 reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dearnessjumper Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 No objednal jsem si CoD AW a kluci z konzoliste.cz asi zapomněli dat hru do správného obalu docela jsem Koukal když jsem to otevřel tak objednavejte třeba se na vás také usmeje štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 před 12 hodinami, Martinoslav napsal: To jsi asi prvni, kdo dal skutecnou herni konzoli tak ja bohuzel zadny tetris ani tamagoci nesehnal :-D tak jsem jim dal opravdovou konzoli, at maji radost, ale vim minimalne o dalsich dvou co jim dali to stejne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 28, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Tak kluci v Alze poučeni , že Tamagochi je konzole.:) no problemo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Slevy na tento tyden http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-27-2-az-6-3-2018/ Jinak ja mam do ALZA akce Tamagoci, kdyby někdo chtěl, tak ho daruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Ale bacha na to, v diskuzi na webu uz psali, ze Tamagoci neberou.. jen to mozna jeste nevedi na prodejnach tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 No co jsem cetl, tak nekteri jedinci pisou "prý Tamagoci neberou" , takze bych to bral s rezervou. Lidi toho nakecaji :-) Jinak pekne shrnuti maji na Xboxwebu - http://xboxweb.cz/super-akce-u-alzy-konzolovne/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Nakup konzole si muzete zlevnit jeste pouzitim kuponu na slevu 200 Kc pri nakupu nad 2000 Kc. Plati do 8.3. Kod je: sleva200 jirik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Jinak pokud by někdo chtel tak hned vedle Alzy holešovice v tržnici za 50kč https://ctrlv.cz/jdob https://ctrlv.cz/7jId tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benda02 Odesláno Březen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Březen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 slevy na tento tyden http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-6-3-az-13-3-2018/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 https://www.mall.cz/herni-konzole-xbox-one/microsoft-xbox-one-s-500gb-assassins-creed-origins-1087293 Hráč123, NobodyAnswers a tofi reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 V 3. 3. 2018 at 21:36, benda02 napsal: Tak jsem to využil,předobjednáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Cos tam dal za hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Donesu je až v den vydání FC 5 - Dying light a Mortal combat Xl. A to i kdyby cena těhle her do té doby klesla,proto si je napsal hned při objednávce na prodejně. A tímpádem je musí vzít,vyřízeno. yanek71 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2018 Tahle uz to pry nefunguje. JRC uz pry pri nahlaseni her negarantuje jejich cenu pri vydani hry na trade in (driv to tak bylo). Radeji si to jeste over. EDIT : @SAIXX odstraněna zbytečná citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2018 Byl jsem tam osobně ve čtvrtek,a jasně mi na tuhle otázku odpověděl,že ikdyž se cena pohne,tak to nic pro mně neznamená.Mám k tomu datu nahlášeny tyhle hry,a v ten den byly dostačující do téhle akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 To platí každá hra za 799 nebo dohromady dvě hry v ceně 799? edit@SAIXX odstraněna zbytečná citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 13, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Každá 799kč okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Za Dying light dostane 460. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 13, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Zkusíme kurz čtení? Bazarová prodejní cena. To není kolik dostaneš, ale za kolik to jrc pak prodá dál. majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.