pupo Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Ahoj Ano update lze stáhnout, ale já měním disk za větší a tím pádem potřebuji přeinstalovat celý OS,tedy jestli jsem to dobře pochopil, z tohoto odkazu ten by měl mít velikost cca 860 MB jenže nefunguje. Update má jen 320 MB a nejde nainstalovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Použij český mirror, z něj to jde [LINK] pupo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pupo Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Jéé to je ono funguje ...jsem sice začínal na českých stránkách sony,ale odkaz na reinstall OS mě vždy vynesl na ty english ....velmi vám děkuji a přeji pěkný zbytek večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pupo Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Muhehe ...tak OS stažený odsud PS4 odmítá nainstalovat, neb požaduje versi 4.06 a novější,takže patrně stará verse ...ale našel jsem tento a ten už by instalovat chtěla, jenže je to bezpečné ten Techspot ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Ahoj Ano update lze stáhnout, ale já měním disk za větší a tím pádem potřebuji přeinstalovat celý OS,tedy jestli jsem to dobře pochopil, z tohoto odkazu ten by měl mít velikost cca 860 MB jenže nefunguje. Update má jen 320 MB a nejde nainstalovat...vysvětli mi jak si mohl smazat OS? Pokud měníš HDD za větší tak nic jiného než oficiální update od SONY není a ten má zmiňovaných 320mb které ti údajně nejdou nainstalovat. Tady je návod přímo od samotného výrobce : https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/system---hardware/storage---data/upgrade-playstation-4-hdd/ + návod přímo pro instalaci : https://www.playstation.com/en-gb/get-help/ps4-system-software/Pokud budeš postupovat správně musí to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Nemas pravdu. Pupo pise dobre....potrebuje nainstalovat firmware,ktory ma okolo 700-800 MB. Tych 320 MB je len aktualizacia a to mu je nahovno. Takisto som to riesil prednedavnom. Ja som tam na tej oficialnej stranke nasiel dva subory. Aj ten vacsi,aj mensi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 To se omlouvám pokud tomu tak je ale nicméně pořád tu bude něco co dělá špatně když píše, že mu to nejde nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2016 V 21. 11. 2016 at 20:33, pupo napsal: Muhehe ...tak OS stažený odsud PS4 odmítá nainstalovat, neb požaduje versi 4.06 a novější,takže patrně stará verse ...ale našel jsem tento a ten už by instalovat chtěla, jenže je to bezpečné ten Techspot ? Předtím tam byla verze 4.05, teď už to ukazuje 4.06. Zkus to stáhnout znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Červen 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2020 Měnil jste někdo disk za SSD? Jaký SSD jste použili? Jaké s tím máte praktické zkušenosti? Nejde mi jen o rychlost, ale třeba i hlučnost a zahřívání konzole? Vyplatí se při každodenním hraní ta investice cca 3 000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2020 Muzes pouzit jakekoli 2,5 palcove SSD, nicmene klasicka PS4, ma jen SATA 2 rozhrani, tedy ani plne nevyuzijes to SSD, za me to rozhodne cenu nema. O jake hlucnosti se bavis ? Kdyz hrajes, tak huci vetrak a kdyz ne, tak pochybuju, ze slysis obyc HDD, pokud od toho nejsi 30cm, zahrivani to same, nema to zadny vliv na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Červen 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2020 Mám Pročko, to už by mělo mít SATA III, tam už by to mělo plnou rychlost využít, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2020 Tak uz tam tim limitovan nebudes no, ale podle me proste do ps4 se nevyplati strkat SSD, ktere stoji polovinu toho co ta konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 21, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2020 vliv na hluk a zahříváni není, vše přehluší chlazeni konzole. vliv na načítání tam je, když hraješ hodně, jsou to hodiny ušetřeného času ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Leden 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2022 Když před výměnou HDD provádím zálohu, zálohují se data všech profilů, co na PS4 používáme, nebo jen toho aktuálně přihlášeného, a budu muset dělat zálohu pro každého zvlášť? Nikde se mi to nepodařilo najít. EDIT: Tak si odpovím sám, pokud by si také někdo nebyl úplně jistý. Volba (Nastavení) > [Systém] > [Zálohovat a obnovit] zálohuje všechna data všech uživatelů. Po případné obnově z této zálohy budou obnoveny všechny uživatelské profily, bude pouze nutné u každého uživatele se při prvním přihlášení přihlásit k PSN. Více v manuálu - Zálohovat a obnovit | PlayStation®4 Uživatelská příručka Naproti tomu volba (Nastavení) > [Správa dat ukládaných aplikacemi] > [Data uložená v systémovém úložišti] slouží k záloze dat pouze aktuálně přihlášeného uživatele. Při výměně HDD by tedy bylo nutné provést zálohu pro každého uživatele konzole zvlášť. Více v manuálu - Data uložená v systémovém úložišti | PlayStation®4 Uživatelská příručka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.