Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Tak to si podal naprosto mistrózně [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Jo, v podstate je to inovantivni vyuziti fenomenu free-to-play :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 docela bych tomu veril,kdyby to byla jenom hra,ale takhle to dat se vsema dlc, no nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 This is for the players:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 headhot: tak pokud nechají byť jen samotnou hru za 130,- tak i to přežiju :-D 1800,- za battlefield rozhodně ne-e za 130,- už zauvažuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 (upraveno) docela bych tomu veril,kdyby to byla jenom hra,ale takhle to dat se vsema dlc, no nevim. Tak jasně že v tom byla notná dávka sarkasmu a že se jednalo z jejich strany spíš o neplánovaný tah než o chtěnou akci. Ale představ si teď ten scénář - "Pondělní ranní meeting, kde ředitel oznamuje okamžitě stornovat všechny objednávky registrované za chybně uvedenou cenu a nastavit zpět cenu správnou. Člověka zodpovědného za uvedení chybné ceny okamžitě propustit. Tatáž situace, tentokrát však v okamžiku po uvedení hry na trh. Ředitel si nechává předložit oblíbené marketingové koláče prodeje. Šéf odělení hrdě hlásí: "Podařilo se nám včas stornovat všechny objednávky za chybně uvedenou cenu a vyrozumět všechny zákazníky. Objednávek bylo celkem 30.000 a celé naše oddělění se celý týden zabývalo jen distribucí omluvného e-mailu. Na druhou stranu se nám už začali pomalu hromadit objednávky na hru v její plné ceně a po prvním dni prodeje už jich máme 16. Vyhodili jsme sice člověka, co mohl za to, že nám v předprodeji do pokladny přinesl bezmála 4mil. Kč (pro ty méně chápavé je to 30.000 x 129,99 Kč :) ale na druhou stranu zde máme tržbu zhruba 48tis. Kč a týdenní skluz v oddělení které týden nedělalo nic jiného než rozesílání omluvných e-mailů a k dohnání jejich skluzu v práci jim teď budeme muset týden platit přesčasy, což nás vyjde asi na 1,2mil. Kč. Jsme sice tím pádem ve ztrátě, ale předešli jsme katastrofě ve formě prodeje hry po cenou a o to nám tady přece všem jde především!". No nebylo by úžasné být na tu chvíli neviditelný a mít možnost účastnit se takového meetingu? :cheesygrin: Upraveno Březen 9, 2015 uživatelem drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Doporucuji todle napsat do sony jeste pred tim nez se rozhodnou o stornu. Ma to neco do sebe... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Drak3Go je borec, třeba nám to obhájí. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Nechci vám hoši kazit zábavu, ale soudruzi z EA by vám za takovou cenu prodali tak maximálně 2 skiny a ne ultimátní edici:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gento Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Zas je potreba to brat v % kolik z toho ma ea a kolik sony pak teprve se muze resit co bude vetsi ztrata pokud hru nam nechaji a zaplati uslej zisk ea nebo to stornuji. spis bych tipoval to druhe ze nebudou davat ea prachy ze sveho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Tak jasně že v tom byla notná dávka sarkasmu a že se jednalo z jejich strany spíš o neplánovaný tah než o chtěnou akci.Ale představ si teď ten scénář - "Pondělní ranní meeting, kde ředitel oznamuje okamžitě stornovat všechny objednávky registrované za chybně uvedenou cenu a nastavit zpět cenu správnou. Člověka zodpovědného za uvedení chybné ceny okamžitě propustit. Tatáž situace, tentokrát však v okamžiku po uvedení hry na trh. Ředitel si nechává předložit oblíbené marketingové koláče prodeje. Šéf odělení hrdě hlásí: "Podařilo se nám včas stornovat všechny objednávky za chybně uvedenou cenu a vyrozumět všechny zákazníky. Objednávek bylo celkem 30.000 a celé naše oddělění se celý týden zabývalo jen distribucí omluvného e-mailu. Na druhou stranu se nám už začali pomalu hromadit objednávky na hru v její plné ceně a po prvním dni prodeje už jich máme 16. Vyhodili jsme sice člověka, co mohl za to, že nám v předprodeji do pokladny přinesl bezmála 4mil. Kč (pro ty méně chápavé je to 30.000 x 129,99 Kč :) ale na druhou stranu zde máme tržbu zhruba 48tis. Kč a týdenní skluz v oddělení které týden nedělalo nic jiného než rozesílání omluvných e-mailů a k dohnání jejich skluzu v práci jim teď budeme muset týden platit přesčasy, což nás vyjde asi na 1,2mil. Kč. Jsme sice tím pádem ve ztrátě, ale předešli jsme katastrofě ve formě prodeje hry po cenou a o to nám tady přece všem jde především!". No nebylo by úžasné být na tu chvíli neviditelný a mít možnost účastnit se takového meetingu? :cheesygrin: jasne chapu. Jen proste vim jaka je spoluprace mezi Sony a EA strasne moc pratelska. (EA 20th vyroci hry zdarma) Zhlediska nejhure prodavane hry BF4 na playstation,bych se ani nedivil,kdyby timto krokem chteli udelat pratelsky krok k hracum. Je pravda,ze i jak tomu byva u season pass ne vsechny DLC clovek dostane zdarma. Takze i zde muze byt prostor jak vydelaji obe strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 (upraveno) Já taky ne. Půlka lidí neumí na storu hledat, takže našli jen Deluxe verzi za 2399. Ultimate byla trochu zastrčená a má stát 3599. Tak jinak, link uz nefunguje a PS4 Ultimate uz jsem nenasel, jen PS3 za 3599.-- Ale ani tu nemam pravo koupit :) You are not eligible to purchase or download this content. Asi to bude tim, ze uz mam predobjednano za 129.99 ;) na PS4 (ikdyz karta "ultimate" uz neexistuje a vyskocilo mi, ze mam predobj. Deluxe za nejakych 2399) Upraveno Březen 9, 2015 uživatelem miz012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 headhot : Jak to myslíš "Zhlediska nejhure prodavane hry BF4 na playstation" ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 You are not eligible to purchase or download this content. Jo, tohle je přesně hláška, kterou dostaneš, když si chceš koupit něco, co už máš koupeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 headhot : Jak to myslíš "Zhlediska nejhure prodavane hry BF4 na playstation" ?? hra byla nepovedena nedodelana, na ps3 skoro nehratelna a na ps4 zadna slava nez vysli updaty. Takze nejhure prodavany BF vubec, dost pak prodejum pomohli prodeje za par korun. Jen po vydani na game.co.uk sla hra do slevy za 29 liber. Ja jsem si kupoval sberatelku BF a prvni mesice nehratelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 headhot : Jak to myslíš "Zhlediska nejhure prodavane hry BF4 na playstation" ?? Sice to není otázka na mě, ale ta hra má hodně bugů i teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Jedna s podmínek PSN učtu kterou jsi mužete dočist v podmínkách ze kterýma jste souhlasily je kouzelná věta : "We may choose to cancel or not to accept your order for any reason (including price errors). Tímto chci apelovat na zákon a to o ochraně spotřebitele, tudíž pokud jsi hru objednám za 130 kč, vydavatel nemuže změnit cenu a vzít vám 2000 Kč, jsou pouze 2 způsoby. 1. Anulace objednávky 2. Nechat objednávku chybnou Nikdo vám nemuže strahnout více peněz, to by byl od Sony zločin. Samostatný Hardline mě totalně zklamal.. ( sem bávaly hráč Swat 4 na PC) Cekal sem kooperativní akci která kompletně změní engine hry. zatýkaní systém boje atd. Dice sliboval hardline 1080p/ 60fps nakonec dodrželi jen 60fps.. tudíž totalně okopirovaný engine od předchozího dílu BF4. Na optimalizaci enginu ani nesáhli (vyhlazovaná, textury, fullhd rozlišení) Je to čistě pračka peněz a lidi jsou pitomí a ty jejich Premium deluxy a ostatní packy kupují jak diví... Ostatně nevyšla ani hra samotná a už je na ni premium. Dice mě velice zklamal potřeboval by konkurenci aby jsi tyhle skotačiny nemohl dovolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Ona je konkurence tak trošku CoD, jenže to je to samé praní peněz, možná ještě horší .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 (upraveno) Pokud se bavíme o praní peněz tak tím sou minimálně poslední 3 roky značky typu CoD, BF, NFS ( to už jaksi pomalu sice začíná odpadat :D ) ale dokud to ty lidi kupovat budou nic se s tím neudělá. K tomu aby se vymačkalo co nejvíc ještě přidají milion DLC ( co byly původně ve hře ) v ceně milionkrát vyšší než samotná hra a je to ne. Upraveno Březen 9, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Dalsi NFS prosim! Srat na Sims! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Dík za doplnění SIMS a k tomu jejich DLC na všechny možný nábytky atd. :D BTW z každýho dalšího NFS už mám strach. Zkusil sem Rivals a opravdu je to hrůza :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 (upraveno) CZ podpora je opravdu slaba umi vratit hesla,resetnout primarni konzoli atp. ale jakmile jde o platby tak musi psat do anglie. Ja jsem jim psal o Driveclubu ze chci prachy zpet. Po mesici (pry cekali na odpoved z UK) mi vratily penize a od ty doby mam Driveclub zadarmo (zustal mi na ucte). Takze neschopnost je taky faktor. Upraveno Březen 9, 2015 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 za co si chtel prachy zpet? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 (upraveno) CZ podpora je opravdu slaba umi vratit hesla,resetnout primarni konzoli atp. ale jakmile jde o platby tak musi psat do anglie. Ja jsem jim psal o Driveclubu ze chci prachy zpet. Po mesici (pry cekali na odpoved z UK) mi vratily penize a od ty doby mam Driveclub zadarmo (zustal mi na ucte). Takze neschopnost je taky faktor. O čem ten screen vypovídá? mám to stejně Upraveno Březen 9, 2015 uživatelem zozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 ta hra tenkrat blbla a me uz ruply nervy. Na tom screenu se to tvari jako ostatni moje koupeny hry takze zatim to vypada dobre. Uprimne doufam ze to nejak nestihnou nebo to poserou :lol: protoze ta hra nestoji za vic jak 130 kč :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.