Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • Moderators
Odesláno (upraveno)

drak: pěkné pěkné 😎

Jinak JRC snížilo cenu u Special Edice na 1999,- teď přišel mail takze ve finále je možné, že i Gameexpres pošle hru za těch 1800?

Edit: Tak přišel mail od Gameexpres, že cena bude přímo od Sony 2090,- ale oni to dají zákazníkům za 1999,- což při použití např. zásilkovny vychází pořád nejlépe

Upraveno uživatelem SAIXX
  • Moderators
Odesláno
Mají kdyžtak na gameexpres za 1799 đźËś‰

Objednal sem na JRC, Xzone a i gameexpres pro jistotu

tak u techto firem doslo ke slouceni,takze se bat nemusis,ze by te gameexpress vysplouchl. Ale ten rozdil je dost znatelny. Ja si to taky u nich objednal

P.S. Yoda is going to visit you today, you have to be happy.

3K^;1466201']Prosím Vás' date=' mám jen dotaz ohledně GameExpresu. Předobjednal jsem si Uncharted Speciálku, mají jí ale za podstatně nižší cenu než konkurence. Je mi jasné, že mají u předobjednávek právo na úpravu ceny. Může se ale stát, že např. 6.10 budou mít hru stále za 1799,- a 7.10. mi dorazí za cenu 2299,-? Nebo mě musí o změně ceny informovat za včasu a poopřípadě mi dovolit beztrestně objednávku zrušit? Díky.[/quote']
Pár věcí jsem u nich bral, a předobejdnávku mi zvedli tuším jen u limitky final fantasy x hd. Bylo to zvýšení ceny o 50kč a dali mi týden dopředu vědět i s tím, že pokud chci, mohu předobjednávku zrušit.
Taky mě to napadlo, ale vzhledem k tomu, že u obyčejné verze mají cenu 1.499 Kč, tak by to musel být 2x error a to už je méně pravděpodobné.

Každopádně proti Xzone cena o 500 nižší, oproti JRC o 400 a to se vyplatí

Teď už jen zbývá čekat jestli to fakt za tu cenu teda pustí đźËśŠ k češtině na všechny díly by to byl pěkný bonus
Já stihnul Speciální Edici ještě za 1800,- tak uvidíme jestli překvapí a nechají což tuším nebude. Každopádně já beru i tak
těch 1799,- mi přijde jako úměrná hodnota, taky jsem uvažoval, že za tu cenu vezmu, i když moc nepočítám s tím, že by je za ni rozeslali

Tak a je to rozlousknutý - už ani GameExpress není to, co býval a jak ho mnozí znali. Mail s upozorněním, že museli speciální edici zdražit na 2.090 Kč, ale jako bonus pro nás co si ji předobjednali nabízí slevu na 1.999 Kč, za kterou to mimochodem prodává kdejaké Xzone, JRC apod. a aby toho nebylo málo, tak přidávají další bonus v podobě toho, že si ji můžeme zaplatit předem, jinak pohrožují tím, že edic bude méně než čekali a na všechny se stejně nedostane, protože budou vyřizovat objednávky v pořadí, v jakém jim budou chodit peníze předem na účet.

Je to hnus a ještě k tomu umocněný na druhou.

Ještě že mě tahle zpráva moc neznepokojila, protože hru už stejně mám a hraju a steelbook si seženu jinde.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu