svobic Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 [h=1]PS4 bundl s Uncharted: The Nathan Drake Collection[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 ha, cena na gameexpresu se zvýšila na 2199czpeněz :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 Za 2200 je to pěkně předražený. Dávat 700 za steelbook je docela hodně. Vidím to tak, že si koupím až speciální edici čtvrtého dílu a tuhle kolekci jenom tu klasickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 (upraveno) Cena té speciálky se mi také zdá přepálená! Rozdíl mezi klasickou kolekcí a tou speciálkou 900!!! Upraveno Září 8, 2015 uživatelem libcenko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 tak chvilku počkejte, stejně to každej hrál na ps3 a cena jako všechno s U nálepkou u nás spadne hodně hluboko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Já stihnul Speciální Edici ještě za 1800,- tak uvidíme jestli překvapí a nechají což tuším nebude. Každopádně já beru i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 těch 1799,- mi přijde jako úměrná hodnota, taky jsem uvažoval, že za tu cenu vezmu, i když moc nepočítám s tím, že by je za ni rozeslali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Také bych ji chtěl mít. Ale těch peněz! Kdyby u toho alespoň byl třeba ten prsten.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Tak cena je hodně vysoko i u Speciální Edice Uncharted 4 což je vidět, že Sony ví jaká je to silná značka. Zase na druhou stranu už díky titulkům u všech dílů to chci 😊 i když taky přemýšlím jestli nezrušit a počkat, ale aby pak byla že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 On to stejně každej koupí, protože to je prostě bomba. SONY:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Proto sem pro sichr objednal kde se dalo 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Po oznámeni českej lokalizácie do tejto hry určite pôjdem. Na ps3ke som ich už prespiel a následne predal ale toto je hra čo sa oplatí kúpiť znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Přesně. Stejně tak i Last of us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Já jsem rád že jsem hrál pouze první díl a ten byl zrovna nejslabší co jsem četl. Už se moc těším:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 29. se muzeme tesit na demo, ktere bude obsahovat kapitolu Warzone z Uncharted 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her/page397?p=1468531&viewfull=1#post1468531 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 (upraveno) drak: pěkné pěkné 😎 Jinak JRC snížilo cenu u Special Edice na 1999,- teď přišel mail takze ve finále je možné, že i Gameexpres pošle hru za těch 1800? Edit: Tak přišel mail od Gameexpres, že cena bude přímo od Sony 2090,- ale oni to dají zákazníkům za 1999,- což při použití např. zásilkovny vychází pořád nejlépe Upraveno Září 25, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Mají kdyžtak na gameexpres za 1799 đźËś‰Objednal sem na JRC, Xzone a i gameexpres pro jistotu tak u techto firem doslo ke slouceni,takze se bat nemusis,ze by te gameexpress vysplouchl. Ale ten rozdil je dost znatelny. Ja si to taky u nich objednalP.S. Yoda is going to visit you today, you have to be happy. 3K^;1466201']Prosím Vás' date=' mám jen dotaz ohledně GameExpresu. Předobjednal jsem si Uncharted Speciálku, mají jí ale za podstatně nižší cenu než konkurence. Je mi jasné, že mají u předobjednávek právo na úpravu ceny. Může se ale stát, že např. 6.10 budou mít hru stále za 1799,- a 7.10. mi dorazí za cenu 2299,-? Nebo mě musí o změně ceny informovat za včasu a poopřípadě mi dovolit beztrestně objednávku zrušit? Díky.[/quote']Pár věcí jsem u nich bral, a předobejdnávku mi zvedli tuším jen u limitky final fantasy x hd. Bylo to zvýšení ceny o 50kč a dali mi týden dopředu vědět i s tím, že pokud chci, mohu předobjednávku zrušit. Taky mě to napadlo, ale vzhledem k tomu, že u obyčejné verze mají cenu 1.499 Kč, tak by to musel být 2x error a to už je méně pravděpodobné.Každopádně proti Xzone cena o 500 nižší, oproti JRC o 400 a to se vyplatí Teď už jen zbývá čekat jestli to fakt za tu cenu teda pustí đźËśŠ k češtině na všechny díly by to byl pěkný bonus Já stihnul Speciální Edici ještě za 1800,- tak uvidíme jestli překvapí a nechají což tuším nebude. Každopádně já beru i tak těch 1799,- mi přijde jako úměrná hodnota, taky jsem uvažoval, že za tu cenu vezmu, i když moc nepočítám s tím, že by je za ni rozeslali Tak a je to rozlousknutý - už ani GameExpress není to, co býval a jak ho mnozí znali. Mail s upozorněním, že museli speciální edici zdražit na 2.090 Kč, ale jako bonus pro nás co si ji předobjednali nabízí slevu na 1.999 Kč, za kterou to mimochodem prodává kdejaké Xzone, JRC apod. a aby toho nebylo málo, tak přidávají další bonus v podobě toho, že si ji můžeme zaplatit předem, jinak pohrožují tím, že edic bude méně než čekali a na všechny se stejně nedostane, protože budou vyřizovat objednávky v pořadí, v jakém jim budou chodit peníze předem na účet. Je to hnus a ještě k tomu umocněný na druhou. Ještě že mě tahle zpráva moc neznepokojila, protože hru už stejně mám a hraju a steelbook si seženu jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cotton Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Zdravim vedel by mi niekto vysvetlit aky rozdiel je medzi nastavenim v "motion blur" sekcii ? Ja som si to skusal vypnut, zapnut ale nic som si nevsimol. Mohol by mi niekto ku kazdemu nastaveniu v tej sekcii napisat kratky popis co by som mal od toho ocakavat? Vopred dakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 motion blur je rozmazání okolí při rychlém otáčení apod. Osobně to má vždy off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Tak, recenze uz jsou venku a vsude padaji maximalni hodnoceni... uz aby byl pristi tyden. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Marr no nevím zkoušel jsem to demo co je na storu a nijak mě to neoslnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Myslim si, ze do toho dema meli dat jiny usek hry, treba vlak. Kazdopadne aby sis to poradne vychutnal a vzil se do pribehu tak si musis koupit plnou a vzit to od 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 :) no je mi to jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Můžu potvrdit, je to na PS4 zase jiný zážitek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.