Keles Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Je niekde už zoznam trofejí? Či sú tam rovnaké ako v sérii pre ps3 alebo nejaké iné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Nejvetsi rozdil je ve frameratu, graficky je to ostrejsi a vyhlazenejsi, ale zadny velky skok(ve 2 a pocitam i ve 3) a proc taky ze, uz na PS3 to vypadalo paradne.V 1 bude ten rozdil o dost vetsi. Schvalne jsem si srovnaval i TLOU a tam je ten skok videt vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Je niekde už zoznam trofejí? Či sú tam rovnaké ako v sérii pre ps3 alebo nejaké iné? Je tam par novych trofeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 (upraveno) Jak to může být jiný zážitek, když je to úplně ta stejná hra jen ostřejší. Já tohle asi nikdy nepochopím. Jako odpůrce všech možný "remasterů" se musím fakt smát, jak lehké je člověka oblbnout. P.S. A to, že hra má maximální hodnocení, když už na PS3, měla maximální hodnocení, je snad samozřejmost :) Upraveno Září 30, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Jen tak pro zajímavost(Speciální Edice) : cena na JRC 1999, Gameexpres 1999, Xzone 2099 - cena už je konečná a snižovat se nebude a pak jsem našel na kamennyobchod - 1900, prý mají nějaké kusy potvrzené, ale neví absolutně kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Zdar, lidi jak je to u klasický kolekce za 1400/1500 s přístupem do bety Uncharted 4? Na herním světě a originálky.cz píšou, že je pouze přístup do singlu a na gameexpres.cz písou přístup do MP bety? Tak jak to všechno tedy je? Pokud objednám na gameexpres, budu mít přístup do singlu i multiplayeru? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Pristup do bety je u vsech verzi, normalni i specialni edice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 pristup je jen do MP bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Takže přístup jen do MP bety je na gameexpresu a jen do singlu na originálky.cz? Chápu to tedy správně? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Nikde žádný přístup do SP NENÍ... Všude je POUZE multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Presne tak, u kaudeho baleni je pristup jen bety multiplayeru U4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 a nebo ti taky muze od sony prijit na email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Máme jí v obchodu za 1369 Kč a je tam samozřejmě přístup jen do Multiplayeru bety, který bude probíhat někdy v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Lidi půjde hrát tady ta kolekce online U2 a U3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Bohuzel nepujde. Online neni u zadneho dilu v Nathan Drake kolekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Tak u nás už je Uncharted skladem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Včera jsem objednal z softcom.cz cena s PPL 1474kc a právě to dovezli ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Bohuzel nepujde. Online neni u zadneho dilu v Nathan Drake kolekci. Není to tak úplně pravda. Pokud si objednáš "Uncharted The Nathan Drake Collection (Special Edition)", tak tam dostaneš možnost si zahrát MP betu Uncharted 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Co si to nejdřív přečíst a pak tu něco psát? Ptal se na díly U2 a U3 a ne na betu MP u dalšího dílu 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Panecku ohledne přístupu do online bety U4 někdo to psal v předchozím postu půjde i s klasickou kolekcí bez speciál. Sám to můžu potvrdit mám doma kkasickou kolekci a na obalu je samolepka ohledně bety U4 a vevnitř je i návod jak na to až bude k tomu čas ;-) Takže tak!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Tak v czc nezklamali :D hru nemají skladem zato mi na mail přišla omluva plus nějaké dlc. Hru mám predobednanou už 2 měsíce za 1200kc a k tomu knížku zadarmo .. snad to bude co nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 no ja kdyz videl,ze mall maji postovne zdarma za 1899 sel jsem do nich. CZC nikdy nevyuzivam na preorder je to nejhorsi firma na predobjednavky. A tu cenu ti stejne neuznaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Tak samo jako Gameexpres kde jsem předobjednával Speciální Edici za 1799 a nepsali ani prd, že cena bude vyšší jen napsali, že budou tak hodní a zlevní to o 100,- na 1999,- 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 tak oni me napsali maila,proste chces nechces,a klikni na tento odkaz tak jsem to zrusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 No já jim odepsal, že si jí teda vezmu od nich. Přece jen vycházela tam v tu dobu nejlevněji pak sem zkusil heureku a našel sem jí dokonce za necelých 1700 bez pošty a dneska ji mám doma 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.