b0x3r305 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 no ja kdyz videl,ze mall maji postovne zdarma za 1899 sel jsem do nich. CZC nikdy nevyuzivam na preorder je to nejhorsi firma na predobjednavky. A tu cenu ti stejne neuznaji. Ale uznájí. Už mi takto poslali 20th DS4 za 899kc v den vydání. Dnes mi zaměstnanec emailem potvrdil cenu i aktuálnost potvrzené objednávky. Mám tAM tolik známých a nechal jsem tam peněz za HW v řádech několik 100k že by mě nepodrazili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Ja taky porad vahal, jestli si tu collection objednat nebo ne, uz na 3ce to vypadalo skvele. A rikal jsem si, ze pokud koupit, tak pak nejakou complete verzi vcetne 4ky. Ale demo me nadchlo a nakonec jsem si specialku objednal taky, zitra si ji jdu vyzvednout. O steelbook mi ani tak nejde, ale ten artbook bych shanel asi tezko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Tak ono jde hlavně celkově o to balení. To se jim fakt povedlo a navíc steel má i uvnitř potisk ne jen zvenku. Btw připrav si nervy pač nálepky jsou na steelu a ne na celofánu 😁 Nálepky jako Sony atd. ne nálepky jako nálepky v balení 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Tak ono jde hlavně celkově o to balení. To se jim fakt povedlo a navíc steel má i uvnitř potisk ne jen zvenku. Btw připrav si nervy pač nálepky jsou na steelu a ne na celofánu đźËś Nálepky jako Sony atd. ne nálepky jako nálepky v balení đźËś Jo to jsem videl na nejakym CZ unboxingu.. sila :) A taky v tom samym videu ten artbook borec moc nechvalil, no uvidime... Jo jinak, kdyby chtel nekdo obyc, tak nejlevnejsi je asi Mironet... 1288 je bomba cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 No.... Je pravda, že ten artbook je hodně slaboučký, ale na druhou stranu vůbec nelituju, že sem jí objednal je to něco bez čeho PS4 nesmí být 😁 Víkend volný tak se na to hned vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Nevite nekdo, proc Sony lepi ty samolepky na predni stranu steelbooku/krabicky? Zda se mi, jako by tam delali totalni ignoranti. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Jak sem to četl tak sem tomu moc nevěřil jak sem rozbalil tak sem uvěřil 😁 výhoda je, že to jde vcelku krásně dolů 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 To mozna jo, ale z klasicky krabicky to moc dolu nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Stačilo by kdyby použili jinej druh folie nálepky aby to šlo pěkně dolů, ale ne oni šetří a použijou obyč papírovou. Jinak už hraju první díl, jsem v kapitole 8 a zatím bomba...grafika na to jak je to starý dobrá až moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Tak ten ArtBook je docela zklamání, čekal jsem více obsáhlejší knížečku, všechny obrázky, které použili, jsou k vidění u předchozích edic nebo dohledatelné na netu, ale steelbook se mi moc líbí. Škoda jen těch ♥♥♥♥♥ních samolepek, stejný sraní snima, při odlepování, jak tady už někdo psal :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Na ty nálepky musíš vzít technickej benzín nebo nějáky rozpouštědlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Říjen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Myslím že jestli někdo ještě čekal na lepší hru na ps4 tak už je čas konečně koupit a ty zatvrzelí pc a mrkvo hráči by se měli probudit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Každá platforma má to svoje, vlastním x360,xone,ps3,ps4,wiiu a na každé platformě jsou hry, které jsou naprosto vyjímečné, takže osočovat ostatní, jen kuli tomu, že na pskách máme Uncharted, je jako kdyby si osočoval psko, že na xboxu je HALO a tím pádem ostatní stojí za prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Uncharted jsem nehrál a nikdy sérii nějak nesledoval, protože jsem stejně PS3 neměl a musím říct, že tohle je pecka. Jsem v půlce prvního dílu a zatím super. Taky grafika je parádní - minimálně na osm let starou hru. V mnoha ohledech mi to připomíná TLOU, ale to samozřejmě není myšlený jako negativum. Jo, ten artbook ve speciální edici zas tak top není, ale určitě ani neurazí. Zato steelbook se mi hrozně líbí (třeba i víc než u Amazon edice Bloodborne) - ale se slepováním nálepky jsem se ještě ne*ral :D Na hraní si většinou moc času nenajdu, ale tady ani to špatný svědomí, že bych měl dělat jiný věci, nemám. Takže minimálně těm, kdo Uncharted předtím nehráli, rozhodně zatím doporučuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Říjen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2015 Obsahuje PSN verze ceske titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2015 Pokud to stáhneš z českého storu tak ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 K čemu je mi vytisklý kód k DLC? To mi přišlo k CD kolekci z obchodu. To je až na tu betu U4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Pravděpodobně to bude bonusový obsah v podobě zlatého Desertu nějakých obleků pro Drakea atd. ;-) Beta co jsem pochopil je někde na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2015 Takže dohrana jednička a dvojka a jednička pro mě fakt nuda. Furt všude stejné prostředí a jen jdeš a strilis a dvojka bomba! Různé lokace a vážně zábava celých 10h co jsem to hrál :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 Lupama: taky taky. PS3 jsem neměl takže koupit tuhle kolekci pro mě bylo nutne ;-) Jednička parádní ale dvojka ještě lepší a na trojku si dám pauzu ale těším se že trojka bude taky bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Nevi prosim nekdo zda dostanu trofej za dohrani hry na danou obtiznost kdyz zacnu vyberem kapitoli jedna a ne novou hrou a budu pouzivat upravy jako napriklad "zabiti jednou ranou" "nevycerpatelna munice" atd? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Pomocí Chapter select by to mělo teoreticky fungovat, ale pokud použiješ tyhle "cheaty", tak trofej nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Kdyz jsem zacinal novou hru, tak jsem to hral pres kapitoly, abych nemusel vybirat vsecky poklady. Ale jak rika Krtek, tyhle cheaty nefungujou pri lovu trofeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Kdyz jsem zacinal novou hru, tak jsem to hral pres kapitoly, abych nemusel vybirat vsecky poklady. Ale jak rika Krtek, tyhle cheaty nefungujou pri lovu trofeji. Krek :lol: nechápu, proč v mém jméně všichni vidí T.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Chci se zeptat, mam dojem, ze na PS3 slo zapnout aut. mireni, na PS4 to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.