Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Uncharted: The Nathan Drake Collection

RakovinaRohu

Recommended Posts

no ja kdyz videl,ze mall maji postovne zdarma za 1899 sel jsem do nich. CZC nikdy nevyuzivam na preorder je to nejhorsi firma na predobjednavky. A tu cenu ti stejne neuznaji.

Ale uznájí. Už mi takto poslali 20th DS4 za 899kc v den vydání. Dnes mi zaměstnanec emailem potvrdil cenu i aktuálnost potvrzené objednávky. Mám tAM tolik známých a nechal jsem tam peněz za HW v řádech několik 100k že by mě nepodrazili :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ja taky porad vahal, jestli si tu collection objednat nebo ne, uz na 3ce to vypadalo skvele. A rikal jsem si, ze pokud koupit, tak pak nejakou complete verzi vcetne 4ky. Ale demo me nadchlo a nakonec jsem si specialku objednal taky, zitra si ji jdu vyzvednout. O steelbook mi ani tak nejde, ale ten artbook bych shanel asi tezko ;)

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak ono jde hlavně celkově o to balení. To se jim fakt povedlo a navíc steel má i uvnitř potisk ne jen zvenku. Btw připrav si nervy pač nálepky jsou na steelu a ne na celofánu 😁 Nálepky jako Sony atd. ne nálepky jako nálepky v balení 😁

Odkaz ke komentáři

Tak ono jde hlavně celkově o to balení. To se jim fakt povedlo a navíc steel má i uvnitř potisk ne jen zvenku. Btw připrav si nervy pač nálepky jsou na steelu a ne na celofánu đźËś Nálepky jako Sony atd. ne nálepky jako nálepky v balení đźËś

Jo to jsem videl na nejakym CZ unboxingu.. sila :) A taky v tom samym videu ten artbook borec moc nechvalil, no uvidime...

Jo jinak, kdyby chtel nekdo obyc, tak nejlevnejsi je asi Mironet... 1288 je bomba cena.

Odkaz ke komentáři

Tak ten ArtBook je docela zklamání, čekal jsem více obsáhlejší knížečku, všechny obrázky, které použili, jsou k vidění u předchozích edic nebo dohledatelné na netu, ale steelbook se mi moc líbí. Škoda jen těch ♥♥♥♥♥ních samolepek, stejný sraní snima, při odlepování, jak tady už někdo psal :D.

Odkaz ke komentáři

Každá platforma má to svoje, vlastním x360,xone,ps3,ps4,wiiu a na každé platformě jsou hry, které jsou naprosto vyjímečné, takže osočovat ostatní, jen kuli tomu, že na pskách máme Uncharted, je jako kdyby si osočoval psko, že na xboxu je HALO a tím pádem ostatní stojí za prd...

Odkaz ke komentáři

Uncharted jsem nehrál a nikdy sérii nějak nesledoval, protože jsem stejně PS3 neměl a musím říct, že tohle je pecka. Jsem v půlce prvního dílu a zatím super. Taky grafika je parádní - minimálně na osm let starou hru. V mnoha ohledech mi to připomíná TLOU, ale to samozřejmě není myšlený jako negativum.

Jo, ten artbook ve speciální edici zas tak top není, ale určitě ani neurazí. Zato steelbook se mi hrozně líbí (třeba i víc než u Amazon edice Bloodborne) - ale se slepováním nálepky jsem se ještě ne*ral :D

Na hraní si většinou moc času nenajdu, ale tady ani to špatný svědomí, že bych měl dělat jiný věci, nemám. Takže minimálně těm, kdo Uncharted předtím nehráli, rozhodně zatím doporučuju!

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu