Saee4 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Mám PS4 a vetrák dělá strašný hluk nedá se to vydržet ..je to jak start stíhačky .... hlavně při hraní her to je nejhorší neví někdo co stím ? nebo je nutná reklamace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červenec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 To platí, ale v případě opravy zařízení a ne výměny za nový kus ne. Pokud je výměna za nový kus měla by platit nová 2 letá záruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 ano platí záruka 24 měsíců je to z jednoho prostého důvodu, oni dávají nový kus kvůli neopravitelnosti v takovém případě nejsi povinen přijmout, ale můžeš si nechat vrátit peníze. Pokud samozřejmě přijmeš je to v podstatě nový nákup nového kus, na který se vztahuje oněch 24 měsíců. Požádej o nový paragraf, doklad, účtenku... a pokud by se cukali, rpostě si nech vrátit peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Takze pokud je vymena za novy kus tak se zaruka pouze prodluzuje o dobu kdy trvalo reklamacni rizeni. Hajzlove...nicmene zmena obcanskeho zakoniku prisla v platnost 1.1.2014, ps4 je koupena 2013 takze na ni musim podle stareho OZ dostat novou 2letou zaruku.....volal jsem na DTest a na ČOI.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 rowan v tom případě nepřistupuj na výměnu :) a za peníze si to znovu kup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Jiz jsem prevzal takze pouze musim zkusit tu zaruku....jinak je to § 3028 (1) Tímto zákonem se řídí práva a povinnosti vzniklé ode dne nabytí jeho účinnosti. (2) Není-li dále stanoveno jinak, řídí se ustanoveními tohoto zákona i právní poměry týkající se práv osobních, rodinných a věcných; jejich vznik, jakož i práva a povinnosti z nich vzniklé přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona se však posuzují podle dosavadních právních předpisů. (3) Není-li dále stanoveno jinak, řídí se jiné právní poměry vzniklé přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona, jakož i práva a povinnosti z nich vzniklé, včetně práv a povinností z porušení smluv uzavřených přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona, dosavadními právními předpisy. To nebrání ujednání stran, že se tato jejich práva a povinnosti budou řídit tímto zákonem ode dne nabytí jeho účinnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Borci stále dokola omílané téma záruk, jen si vzpomenout, že už se to tu řešilo, co? :D http://console-forum.net/tema/154722-playstation-4-vsechny-info-sem/page301?p=1443290#post1443290 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 No tak jsem ♥♥♥♥♥, a mel jsem si nechat vyplatit penize bohuzel to jsem neudelal a konzoli prevzal... Nemuzu si pamatovat vse....♥♥♥♥♥ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Algeroth Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Nechceš po lidech abych hledali svůj dotaz ve více než 300 stránkách co tam jsou, že ne ?? :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 pro mě výhoda, nevěděl jsem o tom novém dodatku, aspoň vím, že když budou nabízet nový kus, tak odmítnout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marwlip Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 Jakže podle toho jaká je to verze PS Třeba PS 4 Pro .. dělá hluk o to žádná ale v roce 2021 kdy jsou hry jinak optimalizovaný a jsou náročnějsí na grafiku si užívám 4K ( moje televize HDR neumí :D ) a ano pocituji větší hluk větráku pouze u RDR 2, snow runner a i občas far cry 5 i někdy u COD Warzone jinak si to dává docela v cajku ale u jak již vypsaných her je grafika na jiném levlu a hodím sluchátka u užívám si kvality obrazu a jak zde bylo psáno .. pořiďte si xbox ale kvalita bude o to horší a to jsem ho měl :D Konec hlášení a jeden klystýrek poslušně hlásím :D okajos reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 Díky za koment po 6ti letech. Supr práce. Jinak jsme vroce 2021 a dnešní generace konzol je již bohudík tichá. Konec hlášení a nekrolock. Kinimod84, okajos, liborpoulik a 1 other reagoval na 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saee4
Mám PS4 a vetrák dělá strašný hluk nedá se to vydržet ..je to jak start stíhačky .... hlavně při hraní her to je nejhorší neví někdo co stím ? nebo je nutná reklamace?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts