tomviper Odesláno Červenec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2015 Prosím o pomoc, mám Xbox s RGH hry na externím HDD. Xbox je připojen do domácí sítě ale nemohu se sním dostat na internet (nejdou my např. stáhnout obaly). Xbox je připojen přes Wifi, zkoušel jsem i připojení kabelem. Pokud provedu test připojení tak v domací síti je to ok a internet už né. Prosím jak na to dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lape Odesláno Prosinec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2015 Ahojte.Toto by mě taky zajímalo.Mám tady Xbox 360 s RGH a stejný problém jako kolega co zakládal téma.Dostanu se jen do routeru,dál už to vyhazuje Internet Fail a Xboxlive Blocked.Na Xboxlive je mě jasné,že hrát nejde.V podstatě mě jde jen o stahování obalů a vyzkoušení,jak to vlastně funguje.Nikdy jsem konzoli neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2015 Ve Freestyle Dashboardu (FSD3) které asi odhadem máte nainstalované stahování obalů zlobí bohužel poměrně běžně, jak už není dlouho rozvíjený. Vyzkoušejte si nainstalovat Auroru, tam je to bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 2, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2015 Přesně tak, FSD3 už ukončilo podporu a teď je místo něj Aurora, mi ale obaly stahují oba bez problémů, jak FSD3 tak i Aurora. Jinak nastavení pokud ti nejdou stahovat obaly tu najdes na fóru, řešilo se to tady mnohokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2015 Pokud zkoušíte test připojení s instalovaným Dashllaunch a v něm máte nastaveno v "Network" položku "Liveblock" (případně i "Livestrong") na "Enabled", vždycky vám to hodí chybu v testu připojení na XBLive. Obaly a artworky ve F3 a Auroře ale i přesto fungují (jen nesmí být zapnuta položka "Livestrong"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lape Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Díky všem za snahu.Ano je tam FS3,ale u mě je hlavní problém ten,že se xbox vůbec nepřipojí na net,ne že bych byl na netu a nešly jen stahovat obaly.Do instalace aurory se zatím pouštět nebudu,protže jak už jsem psal konzole mě nikdy nelákaly,hry jsem valil výhradně na PC a tak to i zůstane.I když teď už mě ani ty hry nebaví.Xbox mají dostat synovci a neteře na Vánoce a nerad bych jim dával jen drahé těžítko :-)Kdyby byl můj,tak bych experimentoval a zkoušel,ale na cizím to zkoušet nebudu.IP,MAC atd se musí vyplňovat ručně,nebo by se to mělo připojit i na automat?Nebo záleží i nq modelu wi fi routeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 3, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 S RGH se na NET nedostane, vše se nastavuje v Dashlaunchi, jak psal drak3go je třeba mít "livestrong=disabled", instalace Aurory je jednoduchá, stahnes a nakopirujes do Xboxu a v Dashlauchi nastavis Auroru aby se opouštěla poi startu místo FSD3, já to tak udělal synovcum, Aurora mi připadá pro děti jednodušší, vybere hru a hraje. V Xboxu pokud jedes přes WiFi je třeba nastavit jméno a heslo pokud ho mas v routru nastavené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lape Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 (upraveno) OK.Díky,zkusím se v tom povrtat.Ale jen v netu,na tu auroru se přiznám si netroufám.Zatím jsem to měl zapnuté celkově asi hodinu ten xbox a je to pro mě nové.Na PC není celkem problém udělat cokoliv a v případě neúspěchu to přeinstalovat,ale tady kdybych něco zmršil,tak nevím jak to vrátit zpět i když je to taky osekaný comp.Možná se na to,ale časem vrhnu.Jinak v tom FS3 taky jen najedu na hru a hraju,nevidím tam žádný rozdíl proti auroře co se vybírání her týče.Aspoň co jsem vypozoroval na YT.Ale každopádně díky za snahu pomoci :thumbup: Tak už se to nějka povedlo.Ale popravdě říkám,že sám nevím jak.V testu sítě to pořád vyhazovalo DNS error,když jsem pak přepl na freestyle,tak se sám nastavil čas a datum a po kliknutí na resfresh artwork se stáhly i ty chybějící obaly. Tak už proběhl i test OK.Bylo zapnuté liveblock,jak psal drak3go.Takže díky.Trvalo než jsem našel dashlaunch,ale už se v tom trochu začínám orientovat.Pokud to nechám na disabled,nazabanuje MS konzoli? Upraveno Prosinec 3, 2015 uživatelem lape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 (upraveno) Liveblock určitě nechat zapnutý, to chrání konzoli před banem na xbox live. livestrong se vypnout dá to občas na nefunkční covery pomůže ale hýbat jenom s tím. Upraveno Prosinec 3, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lape Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Jj.Myslel jsem si to.Jen jsem to zkusil a ten liveblock hned zpátky zapnul.Tak jsem zase o něco chytřejší.Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.