Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox s RGH a připojéní na internet


Recommended Posts

Prosím o pomoc,

mám Xbox s RGH hry na externím HDD. Xbox je připojen do domácí sítě ale nemohu se sním dostat na internet (nejdou my např. stáhnout obaly). Xbox je připojen přes Wifi, zkoušel jsem i připojení kabelem. Pokud provedu test připojení tak v domací síti je to ok a internet už né. Prosím jak na to dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Ahojte.Toto by mě taky zajímalo.Mám tady Xbox 360 s RGH a stejný problém jako kolega co zakládal téma.Dostanu se jen do routeru,dál už to vyhazuje Internet Fail a Xboxlive Blocked.Na Xboxlive je mě jasné,že hrát nejde.V podstatě mě jde jen o stahování obalů a vyzkoušení,jak to vlastně funguje.Nikdy jsem konzoli neměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Přesně tak, FSD3 už ukončilo podporu a teď je místo něj Aurora, mi ale obaly stahují oba bez problémů, jak FSD3 tak i Aurora.

Jinak nastavení pokud ti nejdou stahovat obaly tu najdes na fóru, řešilo se to tady mnohokrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Pokud zkoušíte test připojení s instalovaným Dashllaunch a v něm máte nastaveno v "Network" položku "Liveblock" (případně i "Livestrong") na "Enabled", vždycky vám to hodí chybu v testu připojení na XBLive.

Obaly a artworky ve F3 a Auroře ale i přesto fungují (jen nesmí být zapnuta položka "Livestrong").

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za snahu.Ano je tam FS3,ale u mě je hlavní problém ten,že se xbox vůbec nepřipojí na net,ne že bych byl na netu a nešly jen stahovat obaly.Do instalace aurory se zatím pouštět nebudu,protže jak už jsem psal konzole mě nikdy nelákaly,hry jsem valil výhradně na PC a tak to i zůstane.I když teď už mě ani ty hry nebaví.Xbox mají dostat synovci a neteře na Vánoce a nerad bych jim dával jen drahé těžítko :-)Kdyby byl můj,tak bych experimentoval a zkoušel,ale na cizím to zkoušet nebudu.IP,MAC atd se musí vyplňovat ručně,nebo by se to mělo připojit i na automat?Nebo záleží i nq modelu wi fi routeru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

S RGH se na NET nedostane, vše se nastavuje v Dashlaunchi, jak psal drak3go je třeba mít "livestrong=disabled", instalace Aurory je jednoduchá, stahnes a nakopirujes do Xboxu a v Dashlauchi nastavis Auroru aby se opouštěla poi startu místo FSD3, já to tak udělal synovcum, Aurora mi připadá pro děti jednodušší, vybere hru a hraje.

V Xboxu pokud jedes přes WiFi je třeba nastavit jméno a heslo pokud ho mas v routru nastavené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK.Díky,zkusím se v tom povrtat.Ale jen v netu,na tu auroru se přiznám si netroufám.Zatím jsem to měl zapnuté celkově asi hodinu ten xbox a je to pro mě nové.Na PC není celkem problém udělat cokoliv a v případě neúspěchu to přeinstalovat,ale tady kdybych něco zmršil,tak nevím jak to vrátit zpět i když je to taky osekaný comp.Možná se na to,ale časem vrhnu.Jinak v tom FS3 taky jen najedu na hru a hraju,nevidím tam žádný rozdíl proti auroře co se vybírání her týče.Aspoň co jsem vypozoroval na YT.Ale každopádně díky za snahu pomoci :thumbup:

Tak už se to nějka povedlo.Ale popravdě říkám,že sám nevím jak.V testu sítě to pořád vyhazovalo DNS error,když jsem pak přepl na freestyle,tak se sám nastavil čas a datum a po kliknutí na resfresh artwork se stáhly i ty chybějící obaly.

Tak už proběhl i test OK.Bylo zapnuté liveblock,jak psal drak3go.Takže díky.Trvalo než jsem našel dashlaunch,ale už se v tom trochu začínám orientovat.Pokud to nechám na disabled,nazabanuje MS konzoli?

Upraveno uživatelem lape
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu