Grymaz Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Chtěl jsem se zeptat,když má hra 2 dvd,instalační a hrací,tak instalační asi musím nakopírovat na interní HDD ale do jaké složky na interním HDD? A hrací můžu dát normálně na externí HDD? Děkuji za rady:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 (upraveno) U každé vícediskové hry je postup, které konkrétní soubory kam dát trochu jiný. Jsou tu témata na konkrétní hry tak tam si to najdi. Upraveno Srpen 29, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Jo jo - raději se po stopadesáté zeptat na to samé, co už je tu nesčetněkrát zodpovězeno. Stále dokola, než si to najít, raději se stále dokola ptát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Děkuji Jardo jsi strašně ochotnej a určitě "milý" člověk,to radši neodpovídej vůbec než tak trapně. Kdybych to našel tak se neptám,ne? Aspoň sem máš dát odkaz když jsi takový chytrolín a pan genius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Ono kdybys napsal jakou hru se snažíš rozchodit a na jaké verzi dashboardu tak by se ti dalo pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 29, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Jarda je ochotný, jako my všichni zde na fóru, ale tvůj dotaz je třeba trošku rozepsat, tak jak píše xmod, nikdo z nas netuší co mas za hru. A většina her zde na foru má uvedeno jak ji převést pro RGH, hlavně ty 2DVD a více hry. Pokud to není nějaká novinka jako třeba MGS 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Je to hra watchdogs tu jsem jel podle navodu zde ale stejne nejede,ale to jsem se uz ptal prave v tematu k teto hre zde na foru a pak jeste la noire a the witcher 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 http://console-forum.net/tema/167931-watch-dogs-rgh/page2?p=1395151&viewfull=1#post1395151 Tohle když dodržíš, tak ti to pojede.Jeslti ti to podle tohoto nejede, tak si to neudělal přesně podle toho postupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Podle tohoto navodu jsem to presne delal a pri spusteni mi to napsalo to,co mam u tohoto tematu jako uplne posledni prispevek,netusim co bych tamudelal spatne,jel jsem bod po bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 Proste si to udelal spatne, doporucuji hru smazat a zacit odznova.Osobne jsem hru zkousel a jede bez problemu a v cestine. Jinak bych ti doporucil i aktualizovat DB na nejnovejsi, ta 16537 nebo co to mas je dost stara.Nejnovejsi DB je myslim 17349 a aktualizace zabere asi 10-15 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 Nevim co jsem mohl udelat spatne :-( Aktualizovat DB si asi netroufnu,mam xbox 3tydny takze prakticky uplny novacek a bojim se,ze kdyz budu aktualizovat DB ze neco zkazim nebo smazu a xbox treba nepojede vubec a to bych celkem nerad :-( Asi tady na foru nekde najdu aktualizaci DB? Podival bych se jak je to komplikovane a kdyz jsemjel ten watch dogs presne podle navodu a stejne nejde,tak pak se samo bojim aktualizovat DB aby to nedopadlo stejne ze pojedu podle navodu a nepujde :-( Nejradsi bych to nechal aktualizovat odbornika ale pochybuji ze v mem okoli Sumperk nekdo takovy zrovna je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 Můžeš vypsat tu složku watchdogs včetně podsložek jak to tam máš udělané podle toho návodu ? Musíš tam mít chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 A mas to uplne stejne jako tady na obrazku http://www.xpgamesaves.com/topic/104708-tutorial-watch-dogs-installation/ Ze ty si nakopiroval Instalation 1 a2 slozky do DVD2 a ne OBSAH techto slozek Navod na aktualizaci je tady v sekci RGH http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17349-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 Já jsem všechny složky otevřel jak z instalation 1 tak 2 a vše z těch složek překopíroval,žádná žlutá složka nebyla překopírována,vždy bylypřekopírovány soubory z těchto složek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 Dekuji ale aktualizovat DB si radsi netroufnu obzvlast kdyz tam par lidi pise ze se jim to nepovedlo a ja jako novacek to nerisknu ale moc dekuji za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 Vypadá ten disk přesně takhle po na kopírování a přejmenování spouštěcího souboru game.xex? https://www.mediafire.com/convkey/0c37/dw5fu45quseowj56g.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Takhle přesně nevypadá,pač já jsem zkopíroval i obsah složek widx a worlds,nezkopíroval jsem takhle celé složky a ten game.xex se má přejmenovat na default.xex a tento default.xex vymazat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 31, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 V tom případě ti doporučuji, abys to skutečně zkopíroval tak, jak už ti tady kluci několikrát radili - přesně podle návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Jj určitě zkusím a snad to už půjde. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Můžu se vás ještě zeptat at nezakládám nové tém, u většiny her je složka SystemUpdate mám tuto složku z her vždy smazat? Je tam k něčemu? A když ji nesmažu je to nějaký problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 31, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 SystemUpdate muzes klidne smazat, ja ji vzdy mazu, zbytecne zabira misto. Vidis ze si to neudelal presne podle navodu a proto ti hra nejede, a ani si neprejmenoval game.xex :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Tak uz watchdogs jede,dekuji moc za rady,akorat teda poustim pres file managera a game.xex ted jsem nezmenil na default.xex tak snad to nevadi. Ale,poprve jsem mel game xex zmenen na default.xex ale tam byl problem v tech slozkach ze jsem prekopiroval obsah vsech slozek coz bylo spatne,jeste jednou dekuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.