Jump to content

2 a vice dvd

Recommended Posts

• Junior Moderators

Jarda je ochotný, jako my všichni zde na fóru, ale tvůj dotaz je třeba trošku rozepsat, tak jak píše xmod, nikdo z nas netuší co mas za hru.

A většina her zde na foru má uvedeno jak ji převést pro RGH, hlavně ty 2DVD a více hry.

Pokud to není nějaká novinka jako třeba MGS 5

• Junior Moderators

Proste si to udelal spatne, doporucuji hru smazat a zacit odznova.Osobne jsem hru zkousel a jede bez problemu a v cestine.

Jinak bych ti doporucil i aktualizovat DB na nejnovejsi, ta 16537 nebo co to mas je dost stara.Nejnovejsi DB je myslim 17349 a aktualizace zabere asi 10-15 minut.

Nevim co jsem mohl udelat spatne :-( Aktualizovat DB si asi netroufnu,mam xbox 3tydny takze prakticky uplny novacek a bojim se,ze kdyz budu aktualizovat DB ze neco zkazim nebo smazu a xbox treba nepojede vubec a to bych celkem nerad :-( Asi tady na foru nekde najdu aktualizaci DB? Podival bych se jak je to komplikovane a kdyz jsemjel ten watch dogs presne podle navodu a stejne nejde,tak pak se samo bojim aktualizovat DB aby to nedopadlo stejne ze pojedu podle navodu a nepujde :-( Nejradsi bych to nechal aktualizovat odbornika ale pochybuji ze v mem okoli Sumperk nekdo takovy zrovna je :-)

• Junior Moderators

A mas to uplne stejne jako tady na obrazku http://www.xpgamesaves.com/topic/104708-tutorial-watch-dogs-installation/

Ze ty si nakopiroval Instalation 1 a2 slozky do DVD2 a ne OBSAH techto slozek

Navod na aktualizaci je tady v sekci RGH http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17349-programem-j-runner

Tak uz watchdogs jede,dekuji moc za rady,akorat teda poustim pres file managera a game.xex ted jsem nezmenil na default.xex tak snad to nevadi. Ale,poprve jsem mel game xex zmenen na default.xex ale tam byl problem v tech slozkach ze jsem prekopiroval obsah vsech slozek coz bylo spatne,jeste jednou dekuji :-)