Ferky Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Ano, vybral jsem si XBOX a ne PSko :cheesygrin: plus mám notebook na vše možné JJ, zkusim ho... snad to bude fungovat, kdyžtak sluchátka a nebo nějaké jiné řešení... A myslíš, že externí grafika by nefungovala? Já jí zkoumal k notebooku a nakonec si jí nepořídil, nevím jestli by fungovala. Bohužel nejsem žádný technický expert, mám jen základní znalosti :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 tak s externí grafikou vážně netuším, zvuk z nadstrojů mám tažený přes optiku. Ale pokud se nepletu (také nejsem žádný it expert), tak ex. graf. karta většinou slouží jen jako konektor na další monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferky Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Aj já napsal grafárna a ne zvukovka :cheesygrin: tak to dopadá, když řešim grafiku v práci a píšu někomu jinému :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Tak se zvukovkou je to stejné jako s grafikou - netuším. Ale má rada zůstává stejná, postupuj od nejlevnějšího řešení k nejdrahším, kupuj online a když ti to nepude tak do 14 dní vrať :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferky Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Máš pravdu :cheesygrin: Snad něco z toho bude fungovat, v nejhoršim si koupim telku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 nechtěl jsem ti to tak natvrdo psát, ale to je ideální možnost :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferky Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Já mám přislíbenou z obyváku :D Jenže nová do obyváku se taky kupuje už tři roky :D momentálně to zamrzlo na tom, jestli 4K s 3D nebo bez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Převodníků z digtálního audia (COAXIAL/OPTICAL) na analogové RCA (2x CINCH) je celá řada a jsou relativně levnou záležitostí (od cca 200 Kč), bohužel ty jsi limitovaný tím, že máš na vstupu tvého audio systému 3x JACK 3,5" (pokud jsem to správně pochopil). Není to sice neřešitelné, ale budeš muset sáhnout trochu hlouběji do kapsy. http://www.amazon.com/HOSIM-Audio-Digital-Decoder-Converter/dp/B014WCQNR0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1457535394&sr=8-3&keywords=digital+converter+optical+toslink+to+5.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferky Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Ano mám 3x. Teď z hlavy si nepamatuji ty barvy, ale myslím že zelenej, oranžovej a černej. Děkuju za odkaz, myslím že to je to co potřebuju :) Aspoň zatím jako dočasné řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nitram1980CZ Odesláno Duben 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 Zdravim chci ze zeptat je X-one regionálně uzamknuté nebo není děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 Ahoj, ne není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.