Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Odesláno
to je sice pěkný, ale na hraní kostiček na ps+, bez sluchátek a bez mikráku, ti na ot zatím každej sere... protože určitě nebudu mět VR, abych na to musel nandavat ještě sluchátka... takže shrnmě to... hraní kostiček z ps+, jeden lcd display bez sluchátek a mikráka čelenka pro teplouše s kabelem za 10990 Kč...daleko dražší než konzole sama... worth it.

cože? :D

ta čelenka pro teplouše má sluchátka a je bezdrátová a určitě bude mít i mikrák.... :D

Odesláno
wtf???? 3D brýle s drátem? tak to ať si strčí někam, raději budu mít na hlavě autobaterii než zakopávat o drát........ Mám 2 ovladače jen proto abych měl vždy k dispozici jeden nabitej ale z hlavy mi bude trčet drát ne?? :D :D :D

viz výše....nevím, jak by sis představoval, že to pojede bezdrátově. Nějak to musí být propojené s onou výpočetní jednotkou. Nějak to musí být napájené....Technologie je to v začátku...nepochybně další verze budou lepší a lepší.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • Junior Moderators
Odesláno

Tak je to jinak, lze hrát i normální hry! Q: Will I be able to play non-VR games and watch video content on PS VR?
PS VR has a feature called Cinematic Mode, which lets users enjoy content in 2D, including PS4 games and movies, on a giant virtual screen while wearing the VR headset. The PS Camera is required for initial setup, but not when actually using Cinematic Mode.

Odesláno

Zážitek je to moc pěkný. U dema se spouštěním klece pod moře jsem skutečně cítil, že klesám. Mozek to dokáže oklamat :) Rozlišení je trochu nižší, ale v zásadě to nevadí. Bojím se ale, že u některých her mi bude špatně. Přítelkyně zkoušela Battlezone a po pár minutách hraní to vzdala, že se ji dělá špatně. Já to radši nezkoušel. Dnes vyzkouším další dema. Čeká mě Until Dawn: Rush of Blood, EVE:Valkyrie, DriveClub a Kitchen.

Odesláno
V 6/6/2016 at 14:08, nonevim napsal:

strasna blbost uz jen kupovat ps 4.5 kvuly leosi grafice je kravina ja sem jeste na ps3 a to z duvodu ze hraju pouze cod a bf kdyz vemu v potaz ze me 4.5 prijde s katou a s hrou na nejakych 18 tisic a k tomu tuhle helmu za desitku ne sorac to muze koupit jenom vul za 28 tisic si koupim herni pc se budu hrat vsechny y hry na maximum proste volovina

Jasně za 28000,- vše na plné detaily :) Tak to ti nevím jestli to to PC zvládne. Ale já si zatím budu hrát s VR a taky se budu bavit. Nevím jak se to líbí ostatním vlastníkům Playstation VR, ale já jsem zatím naprosto spokojen. Zatím jen je mi líto že ještě nevyšla hra Robinson Journey a Eagle Flight. A pár už jich doma mám, a líbí se mi. :)

Odesláno
před 13 hodinami, Necromaniac napsal:

Ahoj, má někdo odzkoušené zda ty nové pohybové ovladače pro PS VR fungují i na PS3?

No tak to nevím, ale staré z PS3 fungují naopak na PS4 s VR. Takže na 99 % budou fungovat. ;) A dle popisu u některých prodejců to bude fungovat určitě

https://www.mironet.cz/sony-playstation-move-twin-pack-ps3-a-ps4-vr+dp301394/?gclid=CjwKEAjw1qHABRDU9qaXs4rtiS0SJADNzJispRLdw2Ywyh8xOb-Jkj6YvfVjevZCf5QX8guRbUICFRoC66Hw_wcB#204212106

• 2 weeks later...
Odesláno
V 10/25/2016 at 19:20, mafol napsal:

nevite prosim nekdo jak mit zapnute PSVR a zaroven aby sel zvuk do Playstation wirelles headset????vzdy to vypne zvuk do techto sluchatek

dekuju za radu

Co jsem cetl tak pro nejlepsi zazitek s prostorovym zvukem jsou doporucena sluchatka s kabelem zapojena primo do PSVR. Bez prostoroveho zvuku. Nevim jak to funguje ale pry to je nejlepsi. Jeste to budu testovat.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjkj6f1s4zQAhWDPxoKHdG8CcIQFgg_MAU&url=http%3A%2F%2Fwww.polygon.com%2F2016%2F10%2F3%2F13155460%2Fplaystation-vr-headphones-3d-audio&usg=AFQjCNEk2BRZD3jM0yxIDXc5tsXBP6cM5Q&sig2=djLmh9ipteYd5QDUxNSUBA

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu