PetrM74 Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2017 Tak celý víkend jsem strávil v Pitioss Ruins, a konečně to mám. Ale je to tedy děsná fuška, to skákání mi vůbec nešlo, věčně jsem někam padal, nebo se na něco napichoval. Ani si nejsem jistý, jestli za ty nervy ta Black Hood stála. Jinak pokud by někdo ne úplně angličtiny znalý hledal nějaké informace o FF XV v češtině, tak na http://navodycesky.cz/xbox-one/final-fantasy-xv-kompletni-pruvodce/ jsou velmi užitečné stránky. Citovat
Bouner Odesláno Duben 17, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2017 Došel mi na mail kód na Cindymobile skin ( je pouze pro US účty). Tak pokud máte někdo zájem tak se ozvěte ;) . Citovat
Sparh4wk Odesláno Květen 9, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2017 Vyplati se priplatit si za digital premium edici 15 dolaru? Jeste jsem hru nehral a konecne se na ni chystam.. vidim, ze je do dneska ve sleve, tak ted vaham, kterou verzi vybrat. Citovat
Bouner Odesláno Květen 9, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2017 Pokud je to 15 dolarů rozdíl, tak se to dle mě vyplatí. Máš tam season pass a nějaké kraviny. SP samotnej stojí cca 600 jinak no, bohužel zatím je tuším venku 1 episoda ze 4 co mají v SP být...jinak pokud to plánuješ hrát na US účtu, můžu ti hodit ten skin na auto co jsem nabízel výše. Citovat
Sparh4wk Odesláno Květen 9, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2017 jo mam jen us ucet, takze urcite na us uctu Predem diky, pokud ten kod jeste mas. Citovat
Bouner Odesláno Květen 26, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2017 S updatem 1.10 přibylo do hry pár zajímavých otázek na budoucí DLC ( Třeba je s odstupem udělají všechny )... nicméně hrát za Lunu/vystřihnuté scény by byly super, jelikož člověk o ní prakticky nic neví. Tak třeba z té hry za rok bude hra, kterou FF být mohlo mít na to více času ( nepočítám 10 let, jelikož projekt překopali cca rok před vydáním no a starý - lepší koncept zahodili). Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 26, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 26, 2017 Já pořád doufám v GOTy edici se vším jak mělo být. Luna. search. loss.... Citovat
Bouner Odesláno Září 17, 2017 Nahlásit Odesláno Září 17, 2017 https://www.gamespot.com/amp-articles/final-fantasy-15-director-on-whats-next-and-hopes-/1100-6453381/ menší rozhovor s Tabatou o budoucnosti FFXV atd. Jsem rád, že konečně si všimli že PC hráči hry kupují a to ve velkém měřítku ( např v rozhovoru zmíněný Nier ) . Snad po oznámení kompletní edice na PC oznámí i něco na PS4 případně dají při vydání PC verze DLC zdarma či něco podobného. Citovat
PetrM74 Odesláno Duben 4, 2019 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2019 Hru už jsem před časem dohrál, ale teď byl v akci Royal pack, tak jsem ho koupil a ke hře se vrátil. Hrajete to taky ještě někdo? Dočetl jsem se, že v Insomnia City Ruins je možné získat repliku Regalie. Bohužel jsem ale zatím našel postup pouze anglicky, a s mou chabou angličtinou se v tom trochu ztrácím. Všude píšou, že musím hru napřed dokončit, ale já mám hru dokončenou, i když tu původní bez Royal packu, ale abych mohl do Insomnia City Ruins, tak musím vybrat kapitolu 14, a přestože po výběru kapitoly vyberu save dokončené hry, tedy kapitoly 15, ve kterém mám Regalii typ D a dokončeny všechny questy ohledně Regalie, Talcott se mi v základně Glaives neobjeví. Můžete mi tedy pls někdo poradit, jak se dohrabat k té replice Regalie v kapitole 14? Díky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.