WHITE-CZ Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 takže tvé hysterické mdloby a předpovědi o rychlém konci ps4 se ukázaly jako liché :D PS: a kolik ti je kluku? Deset a půl :lol: Ty máš nějaký problém ve svém životě? Že tu každého jen urážíš. Asi dostanu ban ale tohle je fakt síla. Už jsem na tvé příspěvky narazil víckrát a pokaždé je to navážení nebo urážení někoho nebo něčeho. Když mas nějaký problém ze sebou tak bez někde jinde kde to bude lidi bavit. Jestli si myslíš že je to vtipné, tak není. Takhle se nechová dospělí člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 (upraveno) Toto je prázdný příspěvek. Upraveno Červen 19, 2016 uživatelem Erendil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 (upraveno) Toto je také prázdný příspěvek, bohužel je oba nemohu podle pravidel smazat. :-) Upraveno Červen 19, 2016 uživatelem Erendil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 A co tak používat EDIT, když už si tak chytrej na pravidla... a tohle je forum ty chytrej, je jasný, že tu budou chtít lidi srazit cenu a diskutovat o ni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Pan chytrej pravidla totiž ani nečetl, jinak by při jeho věku, který zajisté převyšuje průměrný věk 12 - 15 let věděl, proč mu byla odebrána možnost přispívat do chatboxu. To, že i 12 leté dítě dokáže používat tlačítko EDIT mu nemá cenu vůbec vysvětlovat, protože když se podíváš do historie jeho příspěvků tak zjistíš, že je to mlácení prázdné slámy. O tom, že vícenásobný příspěvek je také zmíněn v pravidlech pochopitelně vědět nemůže, když pravidla ani neviděl. No a off-topicem, kterým se zde v tomto tématu snaží vylít srdíčko ani nemluvě, takže pokud by se to nasčítalo je až s podivem, že má ještě možnost vůbec přispívat sem do fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 To máš pravdu. Dospělý člověk narozdíl od Tebe alespoň zvládá gramatiku základní školy. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Došly argumenty tak si dáme hodinu Českého jazyka. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 ... a ještě si editnul svoje dva příspěvky hrdina, aby náhodou (btw úplně zbytečně). Jak říkám, škoda ztrácet slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Děkuji za psychoanalýzu, takovouto věc si mi mohl klidně napsat do pm a nepsat tu oftopik totálně mimo tema, ale když jsi to tu napsal veřejně veřejně ti i odpovím. Je mi víceméně u perdele co si o mne myslíš a pokud se ti nelíbí mé příspěvky, existuje tu krásná věc jménem ignore ;) Nejsi soudce ani kat tak nemáš právo mne soudit, na to jsou tu jiní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Prodam limitku konzole Destiny TTK...excelentni stav, kompletni baleni....nabidky do zprav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2016 (upraveno) http://www.hrej.cz/novinky/2016/06/19/vykonnejsi-ps4-ma-byt-v-prodeji-do-konce-roku-40560/ ps neo do konce roku....cena do 11k.... Ta cena je OK. Řek bych tak na hraně toho, kde má ještě smysl kupovat momentálně konzoli. O kolik zlevní a jestli vůbec ps4, se uvidí. Ale řekl bych, že ano....ale tipuju tak max 1k... Co mne taky zajímá, zda i u ps neo bude v případě VR setu nutno připojovat ten jejich doplňkový výpočetní systém. Imho ano....celou konzoli by jeho integrace jen prodražovala. Upraveno Červen 20, 2016 uživatelem Smartmax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2016 Porad je to takove vesteni ve vestecke kouli. Dokud cena,vykon a datum vydani nebude offiko oznamene, tak me takove informace nechavaji naprosto v klidu. A ano ta jednotka u PS VR bude potreba i k PS4 neo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 moc neverim ze by byla potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Nikdo neví, co bude ta jednotka dělat...jestli třeba nebude dělat jen nějaké servisní práce ve spojitosti s VR...Nemyslím, že bude přímo počítat grafiku či ji vykreslovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=i-high-end-verze-ps4-bude-vyzadovat-procesni-jednotku-playstation-vr-ny4j V nekterem clanku je napsane i co ta jednotka dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 JJ...to jsem měl na mysli. Prostě nepřidává výpočetní výkon, což jsem si myslel dřív taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Ahoj, četl jsem článek kde je cena 11k což je podle mě nesmysl u nás to nahulí. Chci si koupit konzoli mám možnost 1TB s hrama za 7k ale otazka je vyplati se ji koupit nebo počkat na novou? Náročný hráč nejsem občas si chci zahrat fifu nebo nějaky auta po netu hrát nebudu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 Nevím, proč by to byl nesmysl.....ta konzole není až tak vylepšená. Největší změna je v grafické části APU. Tím byl navýšen celkový výkon. CPU bude stejné, jen na jiné frekvenci, popohnaná ram. Možná výměna mechaniky s podporou 4K. Vzhledem k tomu, že současná verze zlevní, je 11k imho naprosto reálná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 tak ps4 nema kam zlevnovat. Sony nebude s prodelkem prodavat konzole nema duvod. 7k je urovni bez zisku nikoho,pod to nepujdou. (Vanoce,to bude jina:D) Jinak pokud nemas doma 4k TV a nemas dalsi 10 tis na VR bryle,tak nevidim duvod kupovat Neo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 PS4 pochopitelně má kam zlevňovat....teď je oficiální cena 8990,-. Půjde na 7990 tipuju. Neo pochopitelně má smysl kupovat i bez vr a 4k tv. Minimálně si myslím, že full hd a 60 fps bude ve velké většině her. A to je jiná káva než cukatura kolem 25-30 fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 Oficiální ceny PS4 dle webu skladu Sony CR. PS4 500GB - 9490Kč PS4 1TB - 10 790 Kč ( s hrou, jinak 10 490 Kč za holou konzoli ) Takže 8990 Kč je asi vycucane z prstu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 (upraveno) zastanu se smartmaxe,protoze ty jsi prodejce s minimem prodejem konzoli,tak prodejni cena byla 8190 pri launchi a hodne dlouho se drzela. Tedka cena klesla na 7490,- neber to nejak osobne,ale vim za jake ceny jsem to kupoval na EW Upraveno Červen 23, 2016 uživatelem headhot spatne formulovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 4k tv nemám ani nepředpokládám že si ji koupim, VR kupovat určite nebudu. Konzoli chci na občasné hraní ale asi vemu 1tb verzi ta NEO mi přijde pro mě jako NEaktivního hrače zbytečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 Já to nijak špatně neberu, ale asi každý myslí něco jiného, oficiální cena je snad doporučená ne? Nebo berete jako oficiální nejnižší cenu na netu? Já psal jaké jsou doporucene, tzn. oficiální, za které to prodává snad jen JRC. Takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 ja beru cenu bez marze, respektive jde dohledat realnou cenu za kterou to kupuje ceska pobocka sony do UK nebo Fr. Kdyz jsem byl Jonkoping tak jsem videl konzole co meli poniceny jen obal a sli do srotu, pry kdyz to proneses je tvoje. Tyhle konzole sli do lysu focenu ve Svedsku(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.