Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 14, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2016 tak co říkáte? s VR to bude na plenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2016 mi se to taky líbilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Červen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2016 Konecne RE po dlouhe dobe ktery me bavil. Demo jsem si uzil a plna pokud bude ve stejnem duchu tak do toho jdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2016 Tak jsem si to demo včera v noci zahrál a se surround sound sluchátkama to mělo super atmosféru. Po delší době první RE který mě začal zase zajímat. Zajímá mě co bude za příběhovou linku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 Tohle se uz da pravem nazvat horor. Teaser bych prirovnal k P.T. pak zvuk s original sony sluchatky s virtual suround mne desilo uz jen samotny behani.Tesim se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 A mne se to zase naopak moc nelíbilo. Bylo by fajn mít nějakou zbraň a mít alespoň nějakou možnost se nějak bránit. Podobné zdrhací horory beze zbraně mne moc nebaví, u aliena jsem vyloženě trpěl a po hodině ho raději prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 Připomíná mi to spíš Silent Hill. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 Podle mne je to jen ochutnávka aby ukázali mechaniky,grafiku a nejvetsi hračky si nechali pro sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 Co jsem četl tak je to pouze hratelná ukázka co údajně s plnou hrou nebude mít nic společný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2016 Taky jsem to četl, ale pořád doufám, že se hra ponese v podobném duchu, byť třeba z jiného prostředí. Vývojáři se prý hodně inspirovali RE1, a celkově by to nemělo příběhově nijak moc navazovat na předešlé díly, ale zároveň nejde o reboot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 24, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 Tak jsem to upravil na plnou hru když již vyšla. Někdo již zkušennosti s VR? je to ta hra, která prodá VR masám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 26, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 30, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2017 Resident Evil ve VR je strasnej mazec! Dnes hrano poprve a opravdu neskutecna atmosfera. Lekacky jsem cekal mnohem horsi, je to uplne v pohode zkousnutelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Únor 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 VR nevim,ale pro me celkem zklamani...prvni tretina hry dobry,pak uz jen zklamani.V cele hre kdyz nepocitam bossy,tak jen dva druhy nepratel...nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 vy co to hrajete s vr mate ps pro nebo normalni ? jak to vypada vtom vr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Pro nas slepy to asi neni co?Resp jesno oko mam slabsi...od narozeni,takze bryle to neresi.Takze kdyz mam utrum v 3D kine tak asi i s VR,ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Utrum nemas ;)Je to stejne jako ve skutecnosti - tak jak vidis v beznem zivote, uvidis i ve VR Takze nevahej a jdi do toho ;) 3D v kine funguje na uplne jinym principu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Nj ale ber to tak,ze na levem mam zakal,vidim na.nej tak na ..placnu...20 procent...proste jedu prakticky na.pravy ana leve slouzi jakoby periferni.A pokud VR koukam tedy zblizka aže displej je jakoby misto bryli,tak stejne.levou stranu neuvidim poradne,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Je to jako kdyz si nasadis klasicke bryle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Tak z VR módu už není cesty zpět. Ještě včera bych tomu dal 10/10, ale dnes 11/10. Kolega to drtí už 30 hodin, protože nechat kousek bez pohledu je nemožné. Toto má fakt grády a zcela pohlcující atmosféru. K tomu nemám slov, sledovat tu babinu zpoza bedny pouhým vykouknutím hlavy nebo se zastavit a dívat z okna přes rozbité sklo 20x20 cm, ne to nelze vysvětlit. Po třiceti létech hraní zažívám vrchol, naprostou herní a emotivní nirvánu. Nechci žádné 8K a HDR, chci zpět do toho hnusného domu. Kompas, drak3go a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 14, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 ;) asi tak. Akorát já musím dát pauzu po cca hoďce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 http://www.zing.cz/special/1831/resident-evil-7-biohazard-druhe-dlc-pod-drobnohledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Září 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2017 vyborna hra..naposledy co me resident bavil byla 5ka, ktera na svoji dobu mela krasnou grafiku a skvely boss fighty - ale moc hororu tam nebylo.. 6ku kterou jsem si koupil a pak byl nasranej do ted ze sem to kupoval sem ani nedohral.. jinak 1,2,3,4 sem hral na ps2 a bylo to OK. ale tenhle resident je uplne nekde jinde..hodne se mi libi ten styl hry - posahana rodina magoru, ktery me vezni a delaj si ze me prdel a pak postupny likvidovani, ktery je tak promakany ze to neni klasickej boss fight, kterej je roztahanej prez celou hru - napr konfrontace jacka (tatky :D) kdy je prvni cast v garazi potom ve sklepe kdy ma nekolik fazi..no chrochtal sem jako svine..ten level design, kdy ted jsou vsechno mega velky svety kde je vsechno prazdny..tady je dum a kazdej detail zapada kazda kravina neco dela, chodbicky schovky skvela prace, hadanky luxus, format kazet, ze se kouknu co se komu stalo a podle toho objevuju mista kam jit je skvelej, hraje se to krasne..cekal sem ted ze bude konec a zvrat v pribehu jak prase..tesim se na kazdy hrani tyhle hry..nejlepsi resident co kdy byl a doufam ze dalsi dil pujde stejnou cestou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.