Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 7


mirai_trunks

Recommended Posts

Taky jsem to četl, ale pořád doufám, že se hra ponese v podobném duchu, byť třeba z jiného prostředí. Vývojáři se prý hodně inspirovali RE1, a celkově by to nemělo příběhově nijak moc navazovat na předešlé díly, ale zároveň nejde o reboot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Tak z VR módu už není cesty zpět. Ještě včera bych tomu dal 10/10, ale dnes 11/10. Kolega to drtí už 30 hodin, protože nechat kousek bez pohledu je nemožné. Toto má fakt grády a zcela pohlcující atmosféru. K tomu nemám slov, sledovat tu babinu zpoza bedny pouhým vykouknutím hlavy nebo se zastavit a dívat z okna přes rozbité sklo 20x20 cm, ne to nelze vysvětlit. Po třiceti létech hraní zažívám vrchol, naprostou herní a emotivní nirvánu. Nechci žádné 8K a HDR, chci zpět do toho hnusného domu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

vyborna hra..naposledy co me resident bavil byla 5ka, ktera na svoji dobu mela krasnou grafiku a skvely boss fighty - ale moc hororu tam nebylo.. 6ku kterou jsem si koupil a pak byl nasranej do ted ze sem to kupoval sem ani nedohral.. jinak 1,2,3,4 sem hral na ps2 a bylo to OK.

 

ale tenhle resident je uplne nekde jinde..hodne se mi libi ten styl hry - posahana rodina magoru, ktery me vezni a delaj si ze me prdel a pak postupny likvidovani, ktery je tak promakany ze to neni klasickej boss fight, kterej je roztahanej prez celou hru - napr konfrontace jacka (tatky :D) kdy je prvni cast v garazi potom ve sklepe kdy ma nekolik fazi..no chrochtal sem jako svine..ten level design, kdy ted jsou vsechno mega velky svety kde je vsechno prazdny..tady je dum a kazdej detail zapada kazda kravina neco dela, chodbicky schovky skvela prace, hadanky luxus, format kazet, ze se kouknu co se komu stalo a podle toho objevuju mista kam jit je skvelej, hraje se to krasne..cekal sem ted ze bude konec a zvrat v pribehu jak prase..tesim se na kazdy hrani tyhle hry..nejlepsi resident co kdy byl a doufam ze dalsi dil pujde stejnou cestou! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu