Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Moderators
Odesláno
panove klid :) kdyz jsem to kupoval pred 2 hodinama byly od kazdeho 2 kusy a ano, vse jsou to PS3 verze

V 19:55 jsi tu napsal o této akci. o 6 minut později ve 20:01 jsem se na mall díval a ani Batman a ani L.A.Noire za uvedené ceny nebyly. Pak sem ve 20:14 napíšeš, že před dvěma hodinami jsi za ty ceny nakoupil, tzn. nakupoval jsi někdy kolem 18:14.

Pokud jsi sem nedal tu informaci v tu chvíli, kdy jsi u internetu evidentně byl a kdy se to dalo ještě koupit, pak se na mě nezlob, ale v 19:55 už ta tvoje informace měla pro toto fórum stejnou hodnotu jako zpráva, že se meziroční spotřeba rajčat v Turkmenistánu zvýšila oproti minulému roku o 0,42%

Odesláno
V 19:55 jsi tu napsal o této akci. o 6 minut později ve 20:01 jsem se na mall díval a ani Batman a ani L.A.Noire za uvedené ceny nebyly. Pak sem ve 20:14 napíšeš, že před dvěma hodinami jsi za ty ceny nakoupil, tzn. nakupoval jsi někdy kolem 18:14.

Pokud jsi sem nedal tu informaci v tu chvíli, kdy jsi u internetu evidentně byl a kdy se to dalo ještě koupit, pak se na mě nezlob, ale v 19:55 už ta tvoje informace měla pro toto fórum stejnou hodnotu jako zpráva, že se meziroční spotřeba rajčat v Turkmenistánu zvýšila oproti minulému roku o 0,42%

v Turkmenistanu je strasne levny benzin,ale spotrebu rajcat google nenasel,pouze oliv:D

a ona opravdu nema smysl,kdyz vsechno vykoupis, to je jeste prezentovat,ale je paradox,ze kdyz to jeden den nekontroluji mall,je takovych slev,ale stejne jsem diky nakoupenym collector´s edici poor,takze patri mi to:D

Jinak predpokladam,ze brzy bude zase akce GT5 a RE3 jak klesne pocet skladem na 2 ci 3

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu