danfri Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 http://www.mall.cz/xbox-360-hry/batman-arkham-city-xbox a druhou už posílal ScoRPys , drak3go :) Ale Noire je jak jsem psal na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 http://www.mall.cz/xbox-360-hry/batman-arkham-city-xbox a druhou už posílal ScoRPys , drak3go :) Ale Noire je jak jsem psal na PC To ano, ale jsme v PS3 sekci, tak mě nenapadlo hledat Batmana na Xbox :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeter007 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 panove klid :) kdyz jsem to kupoval pred 2 hodinama byly od kazdeho 2 kusy a ano, vse jsou to PS3 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeter007 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 evidentne bylo minimum kusu, a za ty prachy se to prodalo hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 OMG jsi nalitej ? Nejsou to PS3 hry a ani to nebyli PS3 je to na PC a XKO ty akce :D EDIT : OT - máš bodík v háji :D dvojtý příspěvek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeter007 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 mam sem snad dat screen shot ze to mam objednany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeter007 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 http://www.mall.cz/ps3-hry/activision-l-a-noire uz je to vsechno vyprodany, kdyz nabidli posledni kusy za 2 kila, neni se cemu divit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Jo dej :D Ať ti věřím , a ne FAKE pls EDIT : OT - další bodík v loji , Tam toho vidím fakt hodně no . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeter007 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 pro nevericiho pepu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Díky ale je mi to trochu podezřelí . :D No ale trochu věřim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeter007 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 cena je podezrela to je jasny, nevim proc bych mel kecat, chleba se bude lamat, az si proto pudu :D ale zaplaceny to uz je, jen to vyzvednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 http://www.mall.cz/hry-ps3/easport-fifa-12-ps3 a http://www.mall.cz/hry-ps3/easport-nhl-12-ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 cena neni podezrela,proste mall se zbavi par ks a pak zase nekdy znova jako u gt5 to bylo snad 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 29, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 panove klid :) kdyz jsem to kupoval pred 2 hodinama byly od kazdeho 2 kusy a ano, vse jsou to PS3 verze V 19:55 jsi tu napsal o této akci. o 6 minut později ve 20:01 jsem se na mall díval a ani Batman a ani L.A.Noire za uvedené ceny nebyly. Pak sem ve 20:14 napíšeš, že před dvěma hodinami jsi za ty ceny nakoupil, tzn. nakupoval jsi někdy kolem 18:14. Pokud jsi sem nedal tu informaci v tu chvíli, kdy jsi u internetu evidentně byl a kdy se to dalo ještě koupit, pak se na mě nezlob, ale v 19:55 už ta tvoje informace měla pro toto fórum stejnou hodnotu jako zpráva, že se meziroční spotřeba rajčat v Turkmenistánu zvýšila oproti minulému roku o 0,42% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 V 19:55 jsi tu napsal o této akci. o 6 minut později ve 20:01 jsem se na mall díval a ani Batman a ani L.A.Noire za uvedené ceny nebyly. Pak sem ve 20:14 napíšeš, že před dvěma hodinami jsi za ty ceny nakoupil, tzn. nakupoval jsi někdy kolem 18:14.Pokud jsi sem nedal tu informaci v tu chvíli, kdy jsi u internetu evidentně byl a kdy se to dalo ještě koupit, pak se na mě nezlob, ale v 19:55 už ta tvoje informace měla pro toto fórum stejnou hodnotu jako zpráva, že se meziroční spotřeba rajčat v Turkmenistánu zvýšila oproti minulému roku o 0,42% v Turkmenistanu je strasne levny benzin,ale spotrebu rajcat google nenasel,pouze oliv:D a ona opravdu nema smysl,kdyz vsechno vykoupis, to je jeste prezentovat,ale je paradox,ze kdyz to jeden den nekontroluji mall,je takovych slev,ale stejne jsem diky nakoupenym collector´s edici poor,takze patri mi to:D Jinak predpokladam,ze brzy bude zase akce GT5 a RE3 jak klesne pocet skladem na 2 ci 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Jo, vypadá to tak, na PS3 jsem ho nenašel... To L.A. Noire je jen na PC ne? - http://www.mall.cz/hry-pc/rockstar-l-a-noire-pc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Killzone 3 Helghast Edition za 999Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin789 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 PS3 - NHL 12 - 777Kč - http://www.mall.cz/ps3-hry/easport-nhl-12-ps3?v=490838 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Pokud by někdo chtěl, tak tady mají Crysis 2 Nano Edici pro PS3 za 1450Kč. Nezaručuji, že to mají opravdu skladem, ale před chvílí jsem objednal X360 verzi a status se změnil ze Skladem na Není skadem, takže to bude asi poslední kus od každé verze vystavené na prodejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Tak jsem to objednal na PS3 a pořád je tam skladem, takže asi bude více kusů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 resistance2 uncharted 1 a viking battle for asgard všechny 3 hry za 400,- + dobírka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 hele :) cenove akce jsou určeny pro vkladani odkazů z eschopů, pro prodej her které prodáváš ty na to je bazar na forku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Promiň :D došlo my to až teď co jsem si to projížděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkDefender Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Na JRC.cz je akce na speciálky PS3 her, více tady: http://www.jrc.cz/zprava_sleva_specialky_ps3?x=t1333467395 např.: U3 Explorer za 1990,- KZ3 Helghast za 1490,- Infamous 2 Hero za 1890,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 No tak to jsou hodní, ale většina lidí už bude mít asi edice z jiných akcí, které byly výraznější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.