Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No zrovna manuál u MGS HD kolekce je po dlouhý době hnusnejch papírků od EA konečně zas pořádná knížtička, kde jsou informace, arworky a dokonce i malej komix.

u MGS je pekny, taky to je srdcovka tato hra,ale u ostatni her jsem nemel potrebu se divat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gran Turismo 5 282kč http://www.mall.cz/ps3-hry/sony-gran-turismo-5-ps-3

Resistance 3 286kč http://www.mall.cz/ps3-hry/sony-resistance-3

a neřešte předešlou cenu ;)

vyborne koupeno a zitra je to na aukru:D miluju preprodeje

drak3go: ano vsechny jsem je ihned koupil

Odkaz ke komentáři

• Moderators
vyborne koupeno a zitra je to na aukru:D miluju preprodeje

drak3go: ano vsechny jsem je ihned koupil

No, všechny..... dost tam s tím teď na Mallu šachují, už tam zase vidím 1 a 1ks skladem, ovšem za "běžnou" neakční cenu. Ale ještě před pár vteřinami tam zase vrátili původní počet na sklad za ty akční ceny, tak uvidíme, kolik a čeho komu příjde :-)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

jasny chapu,ale uz asi neplati,narizeni ci doporuceni od sony,ze vsechny platinum hry maji byt 599,- ci mene.

Doporučení a nařízení žádná nejsou, max pro přímé prodejce /JRC a Xzone/, ceny si ovšem může každý nastavit podle sebe.

Ty tam vidíš v prodeji platinu? :) Další šikovná pomůcka na prodej, jedna z mnoha :)

Odkaz ke komentáři

Doporučení a nařízení žádná nejsou, max pro přímé prodejce /JRC a Xzone/, ceny si ovšem může každý nastavit podle sebe.

Ty tam vidíš v prodeji platinu? :) Další šikovná pomůcka na prodej, jedna z mnoha :)

obrazek platiny tam neni, no jeste si pamatuju,ze kdysi to doporuceni platilo za dob ps2,ale to tady byl maly trh. No hlavni je to,ze na te sleve snad si neco privedelam a o to mi slo.

Odkaz ke komentáři

Já zase nechápu, že sem někdo dá super nabídku a jeden člověk to vykoupí a pak prodává na aukru... Jako samozřejmě byl si rychlej a máš na to právo, ale na druhou stranu si myslím, že by si to tady koupil i někdo jiný... Od doby, co jsem takhle sháněl pár věcí za body například v Makru a ti už byli sami hotoví z toho, že normální lidé si to nekoupí a ostatní, kteří se k tomu dostanou dříve to berou po paletách a přeprodávají, toho zastáncem moc nejsem :-)

Odkaz ke komentáři

Já zase nechápu, že sem někdo dá super nabídku a jeden člověk to vykoupí a pak prodává na aukru... Jako samozřejmě byl si rychlej a máš na to právo, ale na druhou stranu si myslím, že by si to tady koupil i někdo jiný... Od doby, co jsem takhle sháněl pár věcí za body například v Makru a ti už byli sami hotoví z toho, že normální lidé si to nekoupí a ostatní, kteří se k tomu dostanou dříve to berou po paletách a přeprodávají, toho zastáncem moc nejsem :-)

tohle ti pomuze do zivota http://cs.wikipedia.org/wiki/Trh_%28ekonomie%29#Tr.C5.BEn.C3.AD_mechanismus_a_intervence ;) Jinak muzes byt v klidu, mam pouze dve hry, a uz jsou fuc, trh uz je u GT 5 dosti nasycen,takze realna hodnota se u nove hry pohybuje cca 400 - 450. Jinak pokud by jsi mel prostredky a dost casu sledovat net ohledne her,budes delat to samy jako vsichni,akorat se o tom nemluvi;)

Odkaz ke komentáři

Hele, já jsem v pohodě :-) Jako chápu, že si člověk vydělá prachy, to já take rád, co si budeme povídat :-) Jen tady mi to připadalo tošku blbé, když to někdo najde, napíše sem, ať si to lidi koupí, kdo má zájem a tys to všem vyfouknul a na nikoho nezbylo :-D Ale, jak jsem psal, v pohodě, nehrotím to :-) Hezký víkend.

Odkaz ke komentáři

Jako kdybys neznal Čechy... v tomhle jsme všichni stejní, ale... :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu