Hugmen Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Ten MGS je levnější protože má něměcký manuál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Ten MGS je levnější protože má něměcký manuál :-) do manual u her se nedivam nikdy, no mozna bych mel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 InFamous 2 za 399,- i v Ostravském tescu, poruba obch.d.Galerie :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 No zrovna manuál u MGS HD kolekce je po dlouhý době hnusnejch papírků od EA konečně zas pořádná knížtička, kde jsou informace, arworky a dokonce i malej komix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 No zrovna manuál u MGS HD kolekce je po dlouhý době hnusnejch papírků od EA konečně zas pořádná knížtička, kde jsou informace, arworky a dokonce i malej komix. u MGS je pekny, taky to je srdcovka tato hra,ale u ostatni her jsem nemel potrebu se divat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 http://www.mall.cz/playstation-3-prislusenstvi/sony-ps3-playstation-move-starter-pack 1095 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Gran Turismo 5 282kč http://www.mall.cz/ps3-hry/sony-gran-turismo-5-ps-3 Resistance 3 286kč http://www.mall.cz/ps3-hry/sony-resistance-3 a neřešte předešlou cenu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 ja teda u toho GT5 vidim 1299,- o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 ja teda u toho GT5 vidim 1299,- o_O Bylo tam ale skutečně 282 Kč. Od obou her měli do 5ks skladem, ovšem ve vteřině jsou obě pryč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Gran Turismo 5 282kč http://www.mall.cz/ps3-hry/sony-gran-turismo-5-ps-3Resistance 3 286kč http://www.mall.cz/ps3-hry/sony-resistance-3 a neřešte předešlou cenu ;) vyborne koupeno a zitra je to na aukru:D miluju preprodeje drak3go: ano vsechny jsem je ihned koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 vyborne koupeno a zitra je to na aukru:D miluju preprodejedrak3go: ano vsechny jsem je ihned koupil No, všechny..... dost tam s tím teď na Mallu šachují, už tam zase vidím 1 a 1ks skladem, ovšem za "běžnou" neakční cenu. Ale ještě před pár vteřinami tam zase vrátili původní počet na sklad za ty akční ceny, tak uvidíme, kolik a čeho komu příjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 no objednavku mam potvrzenou na vyzvednuti zitra,tak uvidime,kolik si jich ponesu pak domu, snad vic nez jednu, protoze naklady s tim spojene jsou 1410 a mozny zisk je 1000 kc. Uvidime,jsem realista,takze tipuju jednu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Vcelku slušná nabídka Move Starter Pack http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007L000000106Z InFamous 2 http://www.supergamer.cz/infamous-2-p-55259.html Dirt 3 http://www.supergamer.cz/dirt-3-p-54869.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 tak z mall.cz mi prisla sms,ze si vsechny hry muzu vyzvednout,takze je to v naprostem poradku:) Jenom jsem zvedavy,jestli to bude platina nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 tak z mall.cz mi prisla sms,ze si vsechny hry muzu vyzvednout,takze je to v naprostem poradku:) Jenom jsem zvedavy,jestli to bude platina nebo ne. Je to platina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Je to platina :-) skoda,tak to si krabicku nevymenim, no co uz. Ale stejne nechapu,ze to prodaji za 288 a druhy den pres 1200,kdyz se to vsude prodava za 599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ale stejne nechapu,ze to prodaji za 288 a druhy den pres 1200,kdyz se to vsude prodava za 599 Věř mi, že je to naprosto jednoduchá obchodní politika, kterou používají všichni :) Stačí se chvíli zamyslet a dojde ti to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Věř mi, že je to naprosto jednoduchá obchodní politika, kterou používají všichni :) Stačí se chvíli zamyslet a dojde ti to :) jasny chapu,ale uz asi neplati,narizeni ci doporuceni od sony,ze vsechny platinum hry maji byt 599,- ci mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 jasny chapu,ale uz asi neplati,narizeni ci doporuceni od sony,ze vsechny platinum hry maji byt 599,- ci mene. Doporučení a nařízení žádná nejsou, max pro přímé prodejce /JRC a Xzone/, ceny si ovšem může každý nastavit podle sebe. Ty tam vidíš v prodeji platinu? :) Další šikovná pomůcka na prodej, jedna z mnoha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Doporučení a nařízení žádná nejsou, max pro přímé prodejce /JRC a Xzone/, ceny si ovšem může každý nastavit podle sebe.Ty tam vidíš v prodeji platinu? :) Další šikovná pomůcka na prodej, jedna z mnoha :) obrazek platiny tam neni, no jeste si pamatuju,ze kdysi to doporuceni platilo za dob ps2,ale to tady byl maly trh. No hlavni je to,ze na te sleve snad si neco privedelam a o to mi slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Já zase nechápu, že sem někdo dá super nabídku a jeden člověk to vykoupí a pak prodává na aukru... Jako samozřejmě byl si rychlej a máš na to právo, ale na druhou stranu si myslím, že by si to tady koupil i někdo jiný... Od doby, co jsem takhle sháněl pár věcí za body například v Makru a ti už byli sami hotoví z toho, že normální lidé si to nekoupí a ostatní, kteří se k tomu dostanou dříve to berou po paletách a přeprodávají, toho zastáncem moc nejsem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 elektro planeo Staré Město u UH - Infamous platina za 277 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Já zase nechápu, že sem někdo dá super nabídku a jeden člověk to vykoupí a pak prodává na aukru... Jako samozřejmě byl si rychlej a máš na to právo, ale na druhou stranu si myslím, že by si to tady koupil i někdo jiný... Od doby, co jsem takhle sháněl pár věcí za body například v Makru a ti už byli sami hotoví z toho, že normální lidé si to nekoupí a ostatní, kteří se k tomu dostanou dříve to berou po paletách a přeprodávají, toho zastáncem moc nejsem :-) tohle ti pomuze do zivota http://cs.wikipedia.org/wiki/Trh_%28ekonomie%29#Tr.C5.BEn.C3.AD_mechanismus_a_intervence ;) Jinak muzes byt v klidu, mam pouze dve hry, a uz jsou fuc, trh uz je u GT 5 dosti nasycen,takze realna hodnota se u nove hry pohybuje cca 400 - 450. Jinak pokud by jsi mel prostredky a dost casu sledovat net ohledne her,budes delat to samy jako vsichni,akorat se o tom nemluvi;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Hele, já jsem v pohodě :-) Jako chápu, že si člověk vydělá prachy, to já take rád, co si budeme povídat :-) Jen tady mi to připadalo tošku blbé, když to někdo najde, napíše sem, ať si to lidi koupí, kdo má zájem a tys to všem vyfouknul a na nikoho nezbylo :-D Ale, jak jsem psal, v pohodě, nehrotím to :-) Hezký víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Já zase nechápu, že sem někdo dá super nabídku a jeden člověk to vykoupí a pak prodává na aukru... Jako samozřejmě byl si rychlej a máš na to právo, ale na druhou stranu si myslím, že by si to tady koupil i někdo jiný... Od doby, co jsem takhle sháněl pár věcí za body například v Makru a ti už byli sami hotoví z toho, že normální lidé si to nekoupí a ostatní, kteří se k tomu dostanou dříve to berou po paletách a přeprodávají, toho zastáncem moc nejsem :-) Jako kdybys neznal Čechy... v tomhle jsme všichni stejní, ale... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.