valis1 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Metal Gear Solid HD kolekce zadarmo, dával jsem za to 2x tolik http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/metal-gear-solid-hd-collection-xbox-360-limited-edition-zavvi-exclusive/10574262.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Jsi si asi hodne spletl kam pises...:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 To asi trochu jo protože PS3 verze tam stojí 50 quids :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 ups, já měl za to že je to ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 ups, já měl za to že je to ps3 Stane se 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buhmisa Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Včera sem koupil v Opavě v Tescu novou Fifu Street jenom za 799 kč ,ale bral jsem předposlední takže nwm jestli tam ještě bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 http://www.fttg-obchod.cz/sony-ps3-nhl-12/d-114668/ nhl12 za 562,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugmen Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 http://www.datart.cz/katalog/Software-SONY-Gran-Turismo-5-Special-Edition.html Za 99Kč ale pouze osobní odběr Letňany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 to je jako hra gran turismo za 99?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 to je jako hra gran turismo za 99??No podle obrázku je to Collector's edition pozor ne signature což je obsáhlejší collectorka, ale podle jména jde o Spec. edici která tuším neexistuje. Každopádně jsem objednal a zítra pro to jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugmen Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Napiš pak co se z toho nakonec vyklubalo :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Taky sem objednal a jeste sem objednal Uncharted 2 tam je za stejnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Tak ja pro jistotu objednal GT 5 pro sebe a pro kamarada, tak jsem na to zvedavej. Tedka jsem koukal a je tam Heavy Rain za 99,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 http://www.datart.cz/katalog/Software-SONY-PS3-Heavy-Rain.html Přikládám ještě jeden zajímavej odkaz...Sice dostupnost na dotaz, ale snad to klapne ! :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Tak sem byl v tom datartu, i kdyz sem si objednal to grand turismo tak ho uz nemaj a jeste sem objednal uncharted a to nenasli :( sem docela vytocenej maj v tom bordel a cekal sem tam asi pul hodiny a nakonec odjel s prazdnou domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Tak sem byl v tom datartu, i kdyz sem si objednal to grand turismo tak ho uz nemaj a jeste sem objednal uncharted a to nenasli :( sem docela vytocenej maj v tom bordel a cekal sem tam asi pul hodiny a nakonec odjel s prazdnou domuTak já jsem se tam také vypravil, a když jsem vlezl do metra tak mi frajer volá že prej to byl omyl že to rozprodaly když jsem to objednal a zarezervoval.. Jsem teda docela nasranej, to by měli nabídnout alespoň nějaký odškodnění když už takhle lidi nechaj objednat to co nemaj a co dávno rozprodali.. Teď jim píšu email, asi napíšu že budu trvat na tom co jsem si objednal, tzv. GT5 spec/collectorku za 99,- a Uncharted 2 za 99kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 ja jsem s datartem spokojeny koupil jsem Dirt 2 za 99,- The Fight za 99,- Time Crisis 4 za 99,- a Sly Trilogy za 99,- pokud je neco na dotaz tak uz to mit nebudou za tu cenu. V Brne ve vankovce i v avionu je jeste par kousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Tak já jsem se tam také vypravil, a když jsem vlezl do metra tak mi frajer volá že prej to byl omyl že to rozprodaly když jsem to objednal a zarezervoval.. Jsem teda docela nasranej, to by měli nabídnout alespoň nějaký odškodnění když už takhle lidi nechaj objednat to co nemaj a co dávno rozprodali.. Teď jim píšu email, asi napíšu že budu trvat na tom co jsem si objednal, tzv. GT5 spec/collectorku za 99,- a Uncharted 2 za 99kč.. zklamu te, je to sekci vyprodej a tam plati jina pravidla, takze neuplatnis nic. A vyprodej slouzi k tomu,ze se vyrazuje zbozi,ktere se uz nebude prodavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 5, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Je vůbec někdo kdo to za ty peníze tam koupil? Ať už GT5 nebo něco jiného? Já mám pocit, že to byl od nich nějaký fail a není nic jednoduššího než že napíší. že to rozprodali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Jo dobře, ale příde vám to jako seriozní jednání? Mě teda určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Pochybuju, že uspěješ, ale hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Neseriózní by bylo kdybys to zjistil až na místě, můžeš být rád že ti zavolal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Jo mám větší štěstí než San Andreas ten tam dojel a poslali ho doprdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 http://www.datart.cz/katalog/Software-SONY-Uncharted2-Among-Thieves-PS3-EAS.html stale maji U2 ve zlicine a v koline (jak se overuje dostupnost) Mne vsechny hry po objednani na svuj profil rezervovali a poslali mi sms,ze si mam hry vyzvednout na prodejne. Bez jejich sms tam nema cenu chodit. Viz nahore co jsem koupil za hry. Jedina Dirt 2 uz byla rozbalana,protoze to byl posledni kus a slouzil jako maketa,ale disk byl naprosto nepouzity,takze za 99 mi to bylo jedno hosanek: pokud tam San Andreas dojel bez potvrzovaci sms,co je napsana v podmince odberu,tak je to jeho chyba,pokud dostal sms, je to chyba toho pracovnika datartu a tim by se mohl branit. btw. meli tam jeste Killzone 3 za 199,- mimochodem Brno Vankovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Hele, ale jak to že i když jsem to objednával a ověřoval dostupnost dokonce i několik hodin potom tak pořád to měli v těch Letňanech v pořádku dostupný? Btw : Neví někdo jestli na Andělu mají taky nějaký takovýhle akce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.