Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak sem byl v tom datartu, i kdyz sem si objednal to grand turismo tak ho uz nemaj a jeste sem objednal uncharted a to nenasli :( sem docela vytocenej maj v tom bordel a cekal sem tam asi pul hodiny a nakonec odjel s prazdnou domu
Tak já jsem se tam také vypravil, a když jsem vlezl do metra tak mi frajer volá že prej to byl omyl že to rozprodaly když jsem to objednal a zarezervoval.. Jsem teda docela nasranej, to by měli nabídnout alespoň nějaký odškodnění když už takhle lidi nechaj objednat to co nemaj a co dávno rozprodali.. Teď jim píšu email, asi napíšu že budu trvat na tom co jsem si objednal, tzv. GT5 spec/collectorku za 99,- a Uncharted 2 za 99kč..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem se tam také vypravil, a když jsem vlezl do metra tak mi frajer volá že prej to byl omyl že to rozprodaly když jsem to objednal a zarezervoval.. Jsem teda docela nasranej, to by měli nabídnout alespoň nějaký odškodnění když už takhle lidi nechaj objednat to co nemaj a co dávno rozprodali.. Teď jim píšu email, asi napíšu že budu trvat na tom co jsem si objednal, tzv. GT5 spec/collectorku za 99,- a Uncharted 2 za 99kč..

zklamu te, je to sekci vyprodej a tam plati jina pravidla, takze neuplatnis nic. A vyprodej slouzi k tomu,ze se vyrazuje zbozi,ktere se uz nebude prodavat.

Odkaz ke komentáři

http://www.datart.cz/katalog/Software-SONY-Uncharted2-Among-Thieves-PS3-EAS.html stale maji U2 ve zlicine a v koline (jak se overuje dostupnost) Mne vsechny hry po objednani na svuj profil rezervovali a poslali mi sms,ze si mam hry vyzvednout na prodejne. Bez jejich sms tam nema cenu chodit. Viz nahore co jsem koupil za hry. Jedina Dirt 2 uz byla rozbalana,protoze to byl posledni kus a slouzil jako maketa,ale disk byl naprosto nepouzity,takze za 99 mi to bylo jedno

hosanek: pokud tam San Andreas dojel bez potvrzovaci sms,co je napsana v podmince odberu,tak je to jeho chyba,pokud dostal sms, je to chyba toho pracovnika datartu a tim by se mohl branit.

btw. meli tam jeste Killzone 3 za 199,- mimochodem Brno Vankovka

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu