Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Pokud dostaneš ban, hrát on-line nebudeš. V minulosti se dával ban ne za hraní pálenek, ale za přítomnost flashe. A bylo jedno, zda jsi hrál origa, či ne.

V dnešní době není situace tak vážná, pořádná banová vlna už dlouho nebyla. Jestli MS nemůže zjistit flash, nebo na to prostě kašle je vlastně jedno. Měl by jsi být tedy v pořádku, i když budeš hrát pálenky on-line. Samozřejmě za předpokladu, že jsou správně vypálené. To ale platilo vždy.

Dávej si ovšem pozor na hraní her před datem vydání, za to ban může být i dnes, hlavně u "větších" her typu Halo, Forza, Gears of War, apod.

A nakonec varování - nikdy nic není jisté, banová vlna může přijít třeba hned zítra. Hraní s flashem a pálenky bude vždy s trochou rizika. Tzn. nikdo ti nic nezaručí, případné problémy jdou na tvoje triko.

• 0
Odesláno

Ahojte, no tak jsem si nechal udělat RGH. mám tam tak 25 her převedených do formátu GOD a 15 her špatně převedených (sice jedou, ale rád bych je měl všechny pohromadě mezi Games). No ohledně těch špatně převedených, já jsem ten návod špatně pochopil, převedl jsem hry do GOD, a pak jsem našel iso rebuilt a ten jsem rozbalil a hodil do Xka soubory v něm. Takové hry spouštím přes default.xex. Nejdou ty hry nějak převést zpátky do GOD? Trošku mě to štve. Nemám u nich obal ani achievementy. Chci to trošku i jako sbírku :) děkuji

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu