xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Ahoj, pouze zakoupene verze, jinak s RGH-JTAG. Jina sance tu bohuzel neni :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macikcz Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Jo a když to dlc zakoupím (nejspíše asi za MS points), tak mi to bude fachat v poho ne? Btw, proč se nedá stáhnout hra už s tím DLC - např. BF3 Premium Edition... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 DLC je bohuzel jako pridavek po vydani a udrzuje tim zivotnost cele hry na trhu, relativne nez vyjde dalsi dil :-) U Premium je vetsinou obsah jako jsou pridavne zbrane atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macikcz Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 No právě, že premium obsahuje všechny DLC.. No asi tam budou jen kody pro stazeni DLC zdarma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krteček Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 čus když pustím vypálenou FIFU 13 tak mě to odpojí od Live a chce to po mě stáhnout update velký 25MB. Můžu ten update stáhnout ? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Chtěl bych se zeptat jestli když použiju tento program: http://team-xecuter.com/c4es-burnermax-payload-tool-v0-15/ jestli my půjdou na iHas 124 D pálit kopie aby mi fungovali ???? Je tam psané že jsou podporovány i A, B, C, D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mik Oyan Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Čau, chci se zeptat, jestli je možný nějak provést tohle: Z dob, kdy jsem jel na Xboxu origo, bych tam měl mít uložený savy z Skyrimu. Když jsem si teď oblivion stáhnul a chci ho hrát (RGH), můžu sem odněkud zkopírovat ty savy z originálního Skyrimu? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Čaues, mluvíš teda o Skyrimu nebo Oblivionu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LiborG Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat, uvažuji o koupi xbox 360 s flashem 3.0 a teď dotaz: Jak to je v současné době se zablokováním účtu xbox live gold pro on-line hraní her ? Když budu hrát on-line pouze s origo hrama ? Půjede to nebo budu zablokovaný. Vím že se to tady řeší pořád, ale chtěl bych zjistit aktuální info. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Pokud dostaneš ban, hrát on-line nebudeš. V minulosti se dával ban ne za hraní pálenek, ale za přítomnost flashe. A bylo jedno, zda jsi hrál origa, či ne. V dnešní době není situace tak vážná, pořádná banová vlna už dlouho nebyla. Jestli MS nemůže zjistit flash, nebo na to prostě kašle je vlastně jedno. Měl by jsi být tedy v pořádku, i když budeš hrát pálenky on-line. Samozřejmě za předpokladu, že jsou správně vypálené. To ale platilo vždy. Dávej si ovšem pozor na hraní her před datem vydání, za to ban může být i dnes, hlavně u "větších" her typu Halo, Forza, Gears of War, apod. A nakonec varování - nikdy nic není jisté, banová vlna může přijít třeba hned zítra. Hraní s flashem a pálenky bude vždy s trochou rizika. Tzn. nikdo ti nic nezaručí, případné problémy jdou na tvoje triko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LiborG Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Ok dík, zkusím a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wandall9 Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Ahojte, no tak jsem si nechal udělat RGH. mám tam tak 25 her převedených do formátu GOD a 15 her špatně převedených (sice jedou, ale rád bych je měl všechny pohromadě mezi Games). No ohledně těch špatně převedených, já jsem ten návod špatně pochopil, převedl jsem hry do GOD, a pak jsem našel iso rebuilt a ten jsem rozbalil a hodil do Xka soubory v něm. Takové hry spouštím přes default.xex. Nejdou ty hry nějak převést zpátky do GOD? Trošku mě to štve. Nemám u nich obal ani achievementy. Chci to trošku i jako sbírku :) děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Zdar chtel bych se zeptat jak vypalovat XGD2 na flashy lt+3 ???? Za odpoved dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BiGBucekCz1468628043 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Ahoj, mám čerstvě xBox s flashem. Dneska jsem k němu připojil kinect a chce to nějakou aktualizaci. Můžu to normálně nechat aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Radši si stáhni update DB z netu a nakopíruj ho na flešku a update udělej z ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Dupenka: to je update kinectu, bez kterého ti kinect nepojede, radíš mu špatně :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BiGBucekCz1468628043 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Takže to můžu nechat aktualizovat aniž bych přišel o flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Musí to být stejná verze dashboardu jako máš aktuálně v konzoli, kinect si z toho vezme co potřebuje.A jak psal Dupenka, je lepší to udělat z flashky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BiGBucekCz1468628043 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 V xku mám D:2.0.16202.0 K:2.0.16202.0 (BK:2.0.1888.0). Takže mám stáhnout DB na netu, hodit ho na flashku a nainstalovat z flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alliboss Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Ahoj lidi , mám RHG u Xboxu, nevíte někdo proč mi některé hry jdou spustit a některé ne, všechny hry předělávám v Iso2God ,způsobem jak je popsán tady na fóru, pak kopíruju do Xboxu. Jsou vidět ve hrách přes FSD ,ale když na ni najedu dám play tak se nespustí ,dělají to jen některé hry. Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Když zmáčkneš zelené A a hra se nespustí, prostě se nic nestane? Zkus znovu jakoby načíst FSD - zmáčkneš na ovladači kulaté tlačítko a zvolíš první nabdku. Můžeš napsat u jakých her se ti to děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alliboss Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Přesně tak ,když zmáčku zelena A tak se nic nestane,až budu doma zkusím jakoby znovu načíst FSD. Jinak nejdou mi zatím hry Mafia 2, Fable 2 a Angry Birds Trilogy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojcek1468625169 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Ahoj, chci se zeptat, mám na xku starý flash a konzole byla zabanovaná už někdy 2 roky zpět. Když si ted koupím originálku třeba farcry 3, normálně to pojede? Musí se aktualizovat dashboard nebo něco ? dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Cau chci se zeptat když stáhnu title update z internetu kam ho mám zkopírovat na flashku a následně dostat do xka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) ...Delete... Upraveno Únor 21, 2013 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.