Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
tak se omlouvam sem tak trochu lajk :) , mas pravdu ACB sem pustil jen diky tomu figlu ,tak ze kdy tedka stahnu DB 12625 tak me pujdou nove hry nebo uz musim zajit na novej flash?

Půjdou ti všechny nové hry i s wave 11 jak jsem už psal , ale ani jedna s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) a musíš patchovat na wave 3 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Omylem jsem updatoval na nove DB, ktere mi zmenilo FW cdromky.

Mam 2 dotazy.

1. Xbox uz sem si flashoval, ale budu muset pouzit nejaky jiny postup, kdyz mi to zmenilo firmware ?

2. Mam v abgx360 opatchovanej ACB, takze mi na mem LT+ 1.1 fungoval, takze mi pojede i na LT+ 1.9, nebo budu muset palit znova a znova to nechat projet pres abgx360 ?

diky

Odkaz ke komentáři

• 0
Chci si koupit xbox s kinectem ae newim o tom vuubec nic....newim jakou verzi a nechci si kupovat hry....pls poradte
Chceš nový nebo použitý? Když si koupíš nový s Kinect, tak na to není zatím flash (ale vydání je plánované tenhle nebo příští měsíc), ale pokud ti stačí xbox použitý, tak fat jdou flashnout všechny.. Kolik chceš do toho investovat?
Odkaz ke komentáři

• 0
Chceš nový nebo použitý? Když si koupíš nový s Kinect, tak na to není zatím flash (ale vydání je plánované tenhle nebo příští měsíc), ale pokud ti stačí xbox použitý, tak fat jdou flashnout všechny.. Kolik chceš do toho investovat?

kdyz by byl funkcni tak asi i pouzity a asi bych do toho dal kolik by bylo treba :)

Odkaz ke komentáři

• 0
kdyz by byl funkcni tak asi i pouzity a asi bych do toho dal kolik by bylo treba :)

Hodně to také záleží na tom, zda plánuješ hrát a kupovat originální hry nebo pálenky. Hraní originálních her pochopitelně něco stojí, ale můžeš s naprostým klidem hrát online a nemusíš se vůbec stresovat, s čím přijde Microsoft a jak znepříjmení všem život... Pak bych doporučoval novou nebo zánovní (příp. nepoužitou) SLIM konzoli, cena řádově 4.000 - 5.500 ,- dle velikosti disku a příslušenství.

Pokud chceš hrát pálenky, je nejlepší XBOX "fat" v revizi Jasper (starší bych nekupoval - je bez záruky a poruchovější), nový se ale koupit již nedá. Bazarový kolem 3.500,- Vždy je potřeba si dát ale pozor na to, zda má ban, jaký má nebo nemá flash a verzi dashboardu a něco si o tom všem tady přečíst...

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím, prosil bych o pomoc s Livkem. Chci hrát online, ale problém je v tom, že mám možnost připojení jen k wifi. zajímalo by mě jestli stačí normální adaptér a nebo nějaký od Microsoftu nebo něco takového. A za druhé, když mám normálně flashnutý disk a chtěl bych hrát online, ale originální hru. Nemůžou mě dát ban? Dík moc za odpověď

Odkaz ke komentáři

• 0

Měl bych dotaz, možná tu už je.

Chci koupit Xbox 360 Slim 4Gb verzi v JRC.cz

A chci se zeptat, když ho nechám hned flashnout a po tejdu nastane jakakoliv chyba jestli to mužu normalně dát do servisu a v poho to opravej a nebo co dělat dál.

Jo a hrozí za to flashnutí nějaká pokuta nebo tak něco dík moc.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

Pokud se nepletu, tak ti konzoli s flashem neuznají (a pokud se nepletu, jinak než spoofnutím mechaniky ani flashnout nejde). Leda pokud by to byl čistě přepis FW v mechanice, tak by tam šel vrátit původní FW a zkušený flasher to umí udělat tak, že ani nikdo nepozná, že někdy konzole flashlá byla.

Co se týče pokuty tak teoreticky by pokuta byla, protože je flashnutí nezákonný.

Odkaz ke komentáři

• 0

Co mám zkušenost já, tak podle mé statistiky je do 07/2010 téměř jistota na 9504,v srpnu už je mix, ještě cca první dva týdny se můžou 9504 objevit ale pravděpodobnost je nižší, v druhé půlce srpna 2010 je skoro jistá chybně označená 0225 jako 9504 - to ale zjistíš až po připojení k PC štítek ukazuje 9504 ale skutečnost je pak 0225

Odkaz ke komentáři

• 0
Chtel bych se zeptat jak zjistim jaky mam v xboxu wawe? Dashboard mam pred kinectem. Vse si najdu jen nevim na jakej wawe patchovat. Dekuji predem za odpoved

Žádné wave v xboxu neexistuje - pleteš si to s FW flashe . Jestli nevíš a potřebuješ zjistit , jaký máš flash tak to jde několika způsoby :

1. Zeptáš se toho od koho si xbox koupil a nebo kdo dělal flash

2. Podle toho kdy byl flash dělán

3. Podle toho jaké hry spustíš a jaké už ne

Teprve až budeš vědět jaký máš flash , tak podle toho budeš buď patchovat na nižší wave a nebo nemusíš .

Na nejnovější hry potřebuješ novější DB . Nejlépe aktualizováním přes flešku :

Stáhnout ho můžeš zde :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu