Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Díky moc....v xboxech jsem uplnej začátečník takže zatim moc nevim (vždy jsem byl přes počítače ale tohle mě víc chytlo) flash tam mám cca rok a zatim se ještě nestalo abych nerozjel nějakou hru (hraju UFC 2010, Mafii 2, NHL 11, Dirt 3 apod.) ... všechno bez problémů ale chtěl bych zkusit dungeon siege 3... stažený to mám jen jsem právě nevěděl jestli patchovat nebo ne...A ještě bych měl jeden dotaz... pukud tam dám ten update s flaschem to nic neudělá? abych potom třeba neměl problémy se spištěním nějakých her... Jinak díky moc :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Když spustíš DIRT 3 ,který má 11 wave , tak spustíš i DUNGEON SIEGE 3 , který má také wave 11 . Spustíš všechny nové hry - zatím hry s vyšší wave žádné nejsou . To update tam dávat nemusíš - máš ho v xboxu - jinak by jsi DIRT 3 nespustil . Zkontrolovat si to v xku můžeš :

Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš

Na vyšší DB samozřejmě neupdatuj .

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravím nevím přesně jaký mám flash, ale byl kousek dřív než se objevila AP 2.5, a spustil jsem je jen před beta dashboard...chtěl bych se zeptat jestli je teď spustím jen když je projedu novým ABGX nebo je potřeba přeflashovat? Dík

Tak to máš LT 1.1 a je nutné přeflashovat aby jsi mohl hrát hry s AP25. Počkal bych si ale na vydání LT 2.0, kdy už bude tento flash umět jak AP25, tak i hry na novém formátu a samozřejmě s novým dashboardem, který maže flash.

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud se ale nepletu, tak XGD3 (nový formát) hry jdou už spustit na LT+ 1.9 s novým DB, ale jen originální, ne?

Je to tak, na LT1.9 XGD3 jdou, ale jen originál, podpora záloh je až v 2.0 - nic to nemění na tom, že v tento moment není nic XGD3, co by se dalo hrát ani origoš ani backup :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahojte mam otazecku,mam vypalenou hru na dvd a potrebuji ji znova vypalit na nove,nejlepe pres ImgBurn,ale nevim jak nato.A nechce se me ji znova stahovat.

Diky za navod :)

Normálně v ImgBurnu zadáš místo ZAPSAT OBRAZ NA DISK - VYTVOŘIT OBRAZ DISKU a ten potom vypálíš normálním způsobem.ImgBurn ti vytvoří místo souboru .dvd soubor MDS - ten je totožný a můžeš ho použít k vypálení .

Odkaz ke komentáři

• 0
Normálně v ImgBurnu zadáš místo ZAPSAT OBRAZ NA DISK - VYTVOŘIT OBRAZ DISKU a ten potom vypálíš normálním způsobem.ImgBurn ti vytvoří místo souboru .dvd soubor MDS - ten je totožný a můžeš ho použít k vypálení .

Diky moc ja se zalekl toho souboru mds :)).

Odkaz ke komentáři

• 0

Fajn dopoledne,

zkousel jsem hledat, ovsem nenasel. Koupil jsem Halo: Reach limitovanou edici, ale po sleze jsem zjistil, ze k "premium" obsahu potrebuju mit X pripojeny k netu. Je nejaka moznost jak dostat onen premiovy obsah do xka aniz bych se musel pripojit? Kódy, orig dvd mam, jen ne connect,...zkousel jsem psat i na MS Support, ale zatim bez odezvy.

Predem diky za odpoved.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nevím proč jak píšeš nemáš connect k netu když na netu jseš a píšeš sem na forum ( asi ne z domova ? ) . Stahovatelný premiový obsah jde opravdu jen stáhnout z live na HDD . Takže jestli nemáš doma připojení k netu , tak jedině se domluvit s nějakým kamarádem a stáhnout si to u něj .

Odkaz ke komentáři

• 0
Čau. Když budu vypalovat, tak mám vypálit jenom .dvd? A iso nic? Všude píšou něco jinýho, tak nevím :roll:

Pokud budeš používat program, který si se souborem *.dvd umí poradit, vypaluj soubor dvd. více v odkazu, který poslal Cartman182. Lze také vypalovat soubor iso a zadat správně sektor pro L0, efekt je stjený. Zkrátka si pročti ten návod...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu