xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady77 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Díky moc....v xboxech jsem uplnej začátečník takže zatim moc nevim (vždy jsem byl přes počítače ale tohle mě víc chytlo) flash tam mám cca rok a zatim se ještě nestalo abych nerozjel nějakou hru (hraju UFC 2010, Mafii 2, NHL 11, Dirt 3 apod.) ... všechno bez problémů ale chtěl bych zkusit dungeon siege 3... stažený to mám jen jsem právě nevěděl jestli patchovat nebo ne...A ještě bych měl jeden dotaz... pukud tam dám ten update s flaschem to nic neudělá? abych potom třeba neměl problémy se spištěním nějakých her... Jinak díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Když spustíš DIRT 3 ,který má 11 wave , tak spustíš i DUNGEON SIEGE 3 , který má také wave 11 . Spustíš všechny nové hry - zatím hry s vyšší wave žádné nejsou . To update tam dávat nemusíš - máš ho v xboxu - jinak by jsi DIRT 3 nespustil . Zkontrolovat si to v xku můžeš : Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš Na vyšší DB samozřejmě neupdatuj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady77 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Vše mi jde bez problémů :-) jen by mě zajímalo.... kamarád má asi starší vezri DB a nerozjede to tam tak pokud bych mu tam přes usb dal update neudělalo by mu to něco s flaschem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Vše mi jde bez problémů :-) jen by mě zajímalo.... kamarád má asi starší vezri DB a nerozjede to tam tak pokud bych mu tam přes usb dal update neudělalo by mu to něco s flaschem? Když tam dáš ten 12625 jak jsem psal tak to nic neudělá s flashem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady77 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Dobře děkuji moc za ochotu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 už se jdá flashnout xbox s novým update 2.0.13146.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 už se jdá flashnout xbox s novým update 2.0.13146.0 ? ano, dá LT+ 1.9 funguje potom s dashem 13146 ale ještě neopravuje XDG3 to bude opravovat až nová LT+ 2.0 (ale to XDG3 zatím žádné hry NEMAJÍ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mrakcak Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Kde jinde se ještě flashuje kromě u flashera ? Děkuju za rychlou odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 .............. nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doan Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 a nevíte kdo by mi to flashnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Koukni do sekce Bazar a Prodej tam je plno kvalitních flasherů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 a nevíte kdo by mi to flashnul? psal ti jestli to chceš udělat, tak pm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 ahoj.potrebuji pomoct.da jse podle SN konzole zistit proc byla v autorizovanem servisu?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Zdravím nevím přesně jaký mám flash, ale byl kousek dřív než se objevila AP 2.5, a spustil jsem je jen před beta dashboard...chtěl bych se zeptat jestli je teď spustím jen když je projedu novým ABGX nebo je potřeba přeflashovat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Zdravím nevím přesně jaký mám flash, ale byl kousek dřív než se objevila AP 2.5, a spustil jsem je jen před beta dashboard...chtěl bych se zeptat jestli je teď spustím jen když je projedu novým ABGX nebo je potřeba přeflashovat? Dík Tak to máš LT 1.1 a je nutné přeflashovat aby jsi mohl hrát hry s AP25. Počkal bych si ale na vydání LT 2.0, kdy už bude tento flash umět jak AP25, tak i hry na novém formátu a samozřejmě s novým dashboardem, který maže flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 25, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Pokud se ale nepletu, tak XGD3 (nový formát) hry jdou už spustit na LT+ 1.9 s novým DB, ale jen originální, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Pokud se ale nepletu, tak XGD3 (nový formát) hry jdou už spustit na LT+ 1.9 s novým DB, ale jen originální, ne? Je to tak, na LT1.9 XGD3 jdou, ale jen originál, podpora záloh je až v 2.0 - nic to nemění na tom, že v tento moment není nic XGD3, co by se dalo hrát ani origoš ani backup :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eledar Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ahojte mam otazecku,mam vypalenou hru na dvd a potrebuji ji znova vypalit na nove,nejlepe pres ImgBurn,ale nevim jak nato.A nechce se me ji znova stahovat. Diky za navod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ahojte mam otazecku,mam vypalenou hru na dvd a potrebuji ji znova vypalit na nove,nejlepe pres ImgBurn,ale nevim jak nato.A nechce se me ji znova stahovat.Diky za navod :) Normálně v ImgBurnu zadáš místo ZAPSAT OBRAZ NA DISK - VYTVOŘIT OBRAZ DISKU a ten potom vypálíš normálním způsobem.ImgBurn ti vytvoří místo souboru .dvd soubor MDS - ten je totožný a můžeš ho použít k vypálení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eledar Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Normálně v ImgBurnu zadáš místo ZAPSAT OBRAZ NA DISK - VYTVOŘIT OBRAZ DISKU a ten potom vypálíš normálním způsobem.ImgBurn ti vytvoří místo souboru .dvd soubor MDS - ten je totožný a můžeš ho použít k vypálení . Diky moc ja se zalekl toho souboru mds :)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anyndur Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Fajn dopoledne, zkousel jsem hledat, ovsem nenasel. Koupil jsem Halo: Reach limitovanou edici, ale po sleze jsem zjistil, ze k "premium" obsahu potrebuju mit X pripojeny k netu. Je nejaka moznost jak dostat onen premiovy obsah do xka aniz bych se musel pripojit? Kódy, orig dvd mam, jen ne connect,...zkousel jsem psat i na MS Support, ale zatim bez odezvy. Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Nevím proč jak píšeš nemáš connect k netu když na netu jseš a píšeš sem na forum ( asi ne z domova ? ) . Stahovatelný premiový obsah jde opravdu jen stáhnout z live na HDD . Takže jestli nemáš doma připojení k netu , tak jedině se domluvit s nějakým kamarádem a stáhnout si to u něj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prasečák Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Čau. Když budu vypalovat, tak mám vypálit jenom .dvd? A iso nic? Všude píšou něco jinýho, tak nevím :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Čau. Když budu vypalovat, tak mám vypálit jenom .dvd? A iso nic? Všude píšou něco jinýho, tak nevím :roll: Pokud budeš používat program, který si se souborem *.dvd umí poradit, vypaluj soubor dvd. více v odkazu, který poslal Cartman182. Lze také vypalovat soubor iso a zadat správně sektor pro L0, efekt je stjený. Zkrátka si pročti ten návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.