xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Předně... Proč si nejprve nepřočteš forum a zakládáš zcela zbytečně nové téma a ještě k tomu duplicitní s tímto dotazem? K tvému dotazu... Tento nově koupený XBOX zatím flashnout nejde. Kdy to bude, je otázkou, jelikož CFW je stále ve vývoji a potřebný HW se k němu ještě nezačal prodávat. Předpokládá se, že snad během prázdnin, možná už července, ale klidně to může být i za půl roku, pokud se objeví problémy, o tom se dá jen spekulovat. Cena se může pohybovat přibližně kolem 1.500,- Kč, ale zase jsou to jen spekulace, dokud se HW skutečně nebude prodávat a u někoho z flasherů nebude flash pro tyto Xka v nabídce. Flashera najdeš zde: http://console-forum.net/tema/48428-mapa-flasheru-x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Za to téma se omluvám jsem si toho všimnul až potom. A můžu se tě prosimtě zeptat jaký xbox s tim kineticem jde flashnout? Nemam ted moc peněz tak jsem myslel že si to koupim na splátky, proto koukam na nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Za to téma se omluvám jsem si toho všimnul až potom.A můžu se tě prosimtě zeptat jaký xbox s tim kineticem jde flashnout? Nemam ted moc peněz tak jsem myslel že si to koupim na splátky, proto koukam na nový. Vlastně žádný nový, který se aktuálně prodává. DVD mechaniky v XBOXech, vyrobených přibližně od srpna 2010, mají totiž zamčený zápis do flash paměti, kde je uložen FW a je tedy potřeba vyměnit celou řídicí desku. To je ten HW o kterém jsem mluvil. Abys mohl flashovat hned, musel by sis koupit bazarový XBOX 360 SLIM s datem výroby nejpozději v červneci 2010 a doufat, že budeš mít i trošku štěstí. Pokud ti ale můžu radit, kup si starší XBOX fat v revizi jasper s HDD a k němu kinect samotný zvlášť. Na starých XBOXech "fat" kinect samozřejmě také funguje, jen se napájí zvlášť ze sítě. Jakýkoli XBOX, který není SLIM, ti flashne v Praze plno lidí (viz sekce bazar) za cca 500,- Kč. Navíc na tom i ušetříš, zvlášť pokud nemáš dost peněz. Kinect pak můžeš dokoupit kdykoli později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 A jestli tě mužu poprosit a mrkneš jestli jsou tyhle dobrý nebo mi poradíš kde mužu koupit nějakej dobrej http://aukro.cz/listing.php/search?category=100699&sg=0&string=xbox+360 http://aukro.cz/xbox-360-prislusenstvi-a-9-her-i1694328839.html http://aukro.cz/xbox-360-60gb-hdd-super-cena-i1690465164.html http://console-forum.net/tema/124811-xbox-360-jasper-2x-b-ovladac-flash-lt-1-9 Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Můžeš koupit klidně na aukru nebo tady od někoho v sekci bazar... Je vždy ale potřeba si dávat pozor hlavně na následující věci: Revize zásadně jasper, starší určitě nemá cenu, je zde poměrně velké riziko, že by ti konzole brzy odešla. Revizi poznáš nejlépe podle napájecího konektoru takto http://console-forum.net/tema/91959-popis-vsech-revizi-xboxu-360-aktualizace-18-6-doplnena-valhalla foto si nech vždy zaslat. Také by měl být XBOX vyrobený v roce 2009 nebo později (MFR date). Dále je potřeba dát pozor na ban (nemohl bys hrát online a vůbec se připojit na Live) a samozřejmě na celkovou funkčnost konzole... Na tom aukru se poptej určite na revizi, nech si zaslat foto napájecího konektoru a štítku s MFR date, dále jestli je flash (pokud ne, možná lépe - jistota, že se v něm nikdo nehrabal). Originální hry ti nejsou moc k ničemu, když chceš flash, ale na druhou stranu je můžeš prodat. U toho prvního také musíš dokoupit ovladač! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ahoj našel jsem tenhle http://aukro.cz/xbox-360-black-250-gb-prislusenstvi-i1694327787.html co mysliš prosimtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ahoj našel jsem tenhle http://aukro.cz/xbox-360-black-250-gb-prislusenstvi-i1694327787.html co mysliš prosimtě? Za tu cenu žádný zázrak, to už radši nový. Flashnout stejně nepůjde, resp. určitě ne teď, je to stejné jako s novým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 A co mysliš tenhle http://aukro.cz/show_item.php?item=1688855602 a a připadně jakou ma tak cenu ? flash nemá : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 A co mysliš tenhle http://aukro.cz/show_item.php?item=1688855602 a a připadně jakou ma tak cenu ? flash nemá : Rozhodně nevypadá špatně resp. vypadá velmi dobře, ale je to revize falcon, trošku bych se bál, abys jí časem neupekl. Asi bych to ale koupil, ale musíš počítat s tím, že při flashi by to chtělo přidat rovnou výkonnější chladič, možná i vyměnit teplovodivou pastu. To vše ti udělá v Praze třeba kanalizator, spaceman, chipman nebo servis-konzoli.cz. Pokud pak budeš mít xbox na dobře větraném místě a dáš pozor, aby se neznečišťoval prachem, měl by ti vydržet i falcon. EDIT: Víc jak 3.000,- bych na to ale asi nepřihazoval. Vše je ale pouze můj názor, třeba se k tomu někdo vyjádří zde ještě trosku jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 no ja teda asi chvilku počkam radši na ten jasper, díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 čau lidi prosimvás jak je to s hrama na kinetic když bych měl flash FW 1.2 LT? nebo je tam nějaky rozdil že někde jdou stahnutý a někde ne? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 FW 1.2 LT ? Co to je ? Upřesni jaký máš a jaký máš dashboard . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Procesor: Typ: IBM Power Architektura: 3 jádra Power4 (970) Frekvence: 3,2 GHz (všechny jádra na 3,2 GHz) Výrobní proces: 65nm Počet tranzistorů: 165 miliónů Počet vektorových jednotek: 3 Propustnost FSB: 21,6 GB/s Grafická karta: Typ: ATI R500 Frekvence jádra: 500 MHz Velikost paměti: 512 MB sdílená a 10 MB eDRAM Frekvence paměti: 700 MHz (1 400 MHz efektivně) 128-bitová sběrnice Rozlišení HDTV: 480p 720p 1080p 1080i Poměr stran: 4:3 a 16:9 Maximální rozlišení: 1920 × 1080 bodů Operační paměť: Velikost: 512 MB DDR3 (sdílená s grafikou) Frekvence: 700 MHz 128-bitová sběrnice Propustnost: 22,4 GB/s Rozhraní: 4 x Bezdrátový ovladač 3 x USB 2.0 port 1 x HDMI Bezdrátové rozhraní: WiFi 802.11a/b/g/n (v případě zakoupení Wifi Karty) Optická mechanika: DVD (schopná číst oboustranné DVD) 12x Podporované formáty: DVD-video, DVD-Rom, DVD-R/RW, CD-DA, CD-Rom, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD, JPEG photo CD Integrovaná paměť: 512MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Co jsi nám to napsal ? Chtěl jsem upřesnění jaký máš FW flashe a jaký máš DB a ne technické údaje xboxu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Chci se zeptat, když budu hrát na xboxu např. 6 hodin v kuse a vypadne proud...může se xku něco stát když přestane chladit ? teoreticky přestane i hřát ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 když vypadne proud, může ti odejít jakýkoliv spotřebič, pakliže nemá přepěťovou ochranu (např. při bouřce, známá věc) dostane šupu a už se neprobudí :) Co jsi nám to napsal ? Chtěl jsem upřesnění jaký máš FW flashe a jaký máš DB a ne technické údaje xboxu ! mazec :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Sory ja to mu moc nerozumim je to tenhle xbox http://aukro.cz/xbox-360-arcade-jasper-i1690623343.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 tahle sekce zraje jako vino :-) Někdy se ta ruka fakt prostě podat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Tak jak vidíme , tak ani nevíš , co to je dashboard a mám takový dojem , že xbox ještě ani nemáš a uvažuješ o koupi toho na který jsi dal odkaz ? Jestli ano , tak ho ber - je to velmi dobrá koupě a KINECT ti na něm půjde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Chci se zeptat, když budu hrát na xboxu např. 6 hodin v kuse a vypadne proud...může se xku něco stát když přestane chladit ? teoreticky přestane i hřát ne ? Jedna věc je náhle přepětí vlivem blesku - pak jak říká romik, může dostat pecku a "usmažit" se, pokud není zásuvka zabezpěčena přepěťovou ochranou. Pokud vypadne proud, pochopitelně dojde k náhlému vypnutí, tj. přestane chladit, ale i topit. Kromě ztráty neuložených dat (save hry) by se nemělo nic stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 čau lidi prosimvás jak je to s hrama na kinetic když bych měl flash FW 1.2 LT? nebo je tam nějaky rozdil že někde jdou stahnutý a někde ne? díky Kinect jako takový, myšleno samotný senzor, ti půjde na jakémkoli XBOX 360, slim i FAT. Abys mohl hrát vypálené hry, musíš mít flash mechaniky. Jestli je hra na kinect nebo ne, to je jedno. V tomto xboxu je patrně stará verze LT+, takže po koupi doporučuju nahrát nejnovější dashboard a poté nechat přeflashovat u někoho za cca 500,-. Ne obráceně, protože bys pak o flash přišel. Pak ti půjde jakákoli vypálená hra a originálky můžeš dokonce prodat. A prosím tě, přečti si pořádně už konečně toto: http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 Získáš tím alespoň základní povědomí o XBOXu a jednotlivých pojmech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ipanema Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Ahoj, můžu i já poprosit o podání ruky? Když budu mít Xbox 360 Arcade, což je bez jakýhokoliv disku a budu chtít mít úložný prostor na nahrání her (na nic jiného), tak musím mít ke konzoli připojený JEN disk WD 2,5" + redukce? Četl jsem http://console-forum.net/tema/43846-neoriginalni-hdd/page10 toto téma o discích a prakticky se tam píše, že jiná rada není. Já mám ale pocit, že jsem už pár obrázků, kde je k Xboxu napojený jen nějaký malý flash disk, nebo USB přenosný disk viděl. A bylo to i pro hraní her z disku. Když ke konzoli "Arcade" připojím nějak SW upravený USB disk, tak by to mohlo jet nebo nikdy? Např.: http://www.mironet.cz/takems-memline-rubber-25--250-gb--5400ot--25quot--8-mb-cache--cernobily+dp97102/ Zkuste mě prosím poradit, jak to jde vyřešit jinak..... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Nejlepší je , když si koupíš originál MS HDD k xboxu . 120 GB seženeš už okolo 800 - 900 Kč . Jde použít i fleška a nebo ten externí HDD , ale z něho ti půjde použít jen 16 GB ( je to omezené od MS ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Zdravím chtěl bych se prosim Vás zeptat zda mi půjde kinect na mé konzoli když mám Lite-on mechaniku s flashem ixtreme-1.61. Nedávno jsem updatoval dashboard na verzi 12645 a jdou mi nejnovější hry s wawe 11. Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Zdravím chtěl bych se prosim Vás zeptat zda mi půjde kinect na mé konzoli když mám Lite-on mechaniku s flashem ixtreme-1.61. Nedávno jsem updatoval dashboard na verzi 12645 a jdou mi nejnovější hry s wawe 11. Předem děkuji za odpověď. Ano , půjde .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.