xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Ty nepoužíváš ABGX ? Tak to děláš chybu . Každý kdo vypaluje hry by měl ABGX používat - ukáže ti jestli hra má ochranu AP25 , jestli je iso stažené v pořádku a nepotřebuje opravu aby jsi zbytečně nevypálil DVD , které by ti potom nešlo spustit . Já to taky nepoužívám...stahuju od jediného člověka a zatím vše v poho, ale chápu - ABGX je ,,nutný,,... Tak o DVDčka snad ale nejde..., ne? Jako by neušetřily dost...Tady je hlavně strach o konzoli...:D Abych nebyl OT, tak se taky na něco zeptám...už jsem to hodněkrát četl, ale nemůžu (nechce :D) to najít..., když mám ten DB 12625 a nový flash, tak vím, že zase mohu hrát hry s AP25, ale co musím udělat v ABGX? Prosím o screen... Jo a když už sem píšu..., pořád má ochranu AP25 ,,jenom,, těch 5 her? V nových nebude, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Není to 5 her , ale 6 : Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. V nových asi nebude - MS připravuje zase úplně něco nového ( nový formát ukládání dat na DVD , což bude vyžadovat zase nový flash ). AP25 se pomocí ABGX opatchuje tím způsobem , že se nastaví autofix na level 3 a projede . Potom by vše ve výpisu mělo být zelené . Jaký máš " nový flash " ? Je to nejasný pojem . Patche v ABGX na AP25 jsou už na CFW 1.9 . Takže jestli máš DB 12625 a CFW LT + 1.1 , tak ti to fungovat nebude . Nyní to po opatchování funguje jen s CFW LT 1.9 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Já to taky nepoužívám...stahuju od jediného člověka a zatím vše v poho, ale chápu - ABGX je ,,nutný,,...Tak o DVDčka snad ale nejde..., ne? Jako by neušetřily dost...Tady je hlavně strach o konzoli...:D Abych nebyl OT, tak se taky na něco zeptám...už jsem to hodněkrát četl, ale nemůžu (nechce :D) to najít..., když mám ten DB 12625 a nový flash, tak vím, že zase mohu hrát hry s AP25, ale co musím udělat v ABGX? Prosím o screen... Jo a když už sem píšu..., pořád má ochranu AP25 ,,jenom,, těch 5 her? V nových nebude, že? ABGX ti v důsledku šetří i konzoli před potenciálním flagem a následným online banem, takže používat, nejde jen o média, ale i o toto. AP 25 má 6 her - AC:BH,FABLE III,NFS:HP,HALO REACH,COD:BO a COD:MW, to je stále stejné.Nové hry co teď vycházejí už AP25 nemají to ale neznamená, že nemůže nic nového s AP 25 vyjít - nicméne MS uvažuje už jiným směrem způsobu ochrany, takže spíš toho s AP už moc nebude.Nevím jakou máš verzi flashe, takže jsou dvě možnosti: a) máš před upgradem na DB 13146 a si na LT Plus 1.1 - potom ti všech těchto 6 her půjde, nic upgradovat nemusíš.Pokud půjdeš online nebo jinak na DB13146 čeká tě reflash na LTPlus 1.9 - protože ten dasboard ti flash vymlaskne pryč a vrátí ti standardní firmware b) máš už po po upgradu na LT Plus 1.9 (a tím zároveň na DB 13146) musíš právě těchto 6 her znovu projet přes ABGX, protože ty původní verze by ti po tom reflashi nefungovaly (černá obrazovka). ABGX si nastavíš třeba podle tohoto návodu tady http://www.flashxbox.sk/abgx360-pokrocile-nastavenia/ a on už ti AP25 sektor upraví tak, aby byl kompatibilní s verzí DB 13146, pak znovu hru vypálíš a je to. Toro byl koukám rychlejší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chose84 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Zdar, nevíte někdo, jak načíst titulky ve Windows Media Centre ???, díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soudruh.cb Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Titulky musi byt vlozene primo ve videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petanek Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Zdravim vsechny, Chci se zeptat, pokud si stahnu hru z xbox live, konkretne Mafia 2, bude i s ceskym dabingem? Z CZ live, predpokladam, ze ano? A pokud ji stahnu z uctu, ktery je na anglicky live, tak? Nevim, jak to presne funguje, zdali ta urcita hra je na vsech livkach stejna (stejna verze) a pokud treba obsahuje 5 jazyku, ktere jsou automaticky stahnute i s tou danou hrou, tak se asi spusti ten jazyk, ktery mam nastaveny jako vychozi v konzoli??? Nejradeji bych hru stahl z EN live a hral bych ji potom na CZ uctu. Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Co kdybych vzal origo hru a nainstaloval bych ji na origo FW pak bych origo hru vipálil (udelal bych její presnej obraz) dal bych ji do origo FW xboxu a chtěl ji spustit co se spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Co kdybych vzal origo hru a nainstaloval bych ji na origo FW pak bych origo hru vipálil (udelal bych její presnej obraz) dal bych ji do origo FW xboxu a chtěl ji spustit co se spatne? " play dvd " jestli jsem to pochopil dobře ale nechapu tu složitost a ješte nejde jen tak udělat zálohu orig hry je k tomu potřeba pár věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat, chci hrát forza motosport 3 a jsou tam 2dvd . Jelikož nemám hdd tak sem se chtěl zeptat zda-li nejde nějak naistalovat to 2 dvd nějak na flashku?(nemám xbox hdd) popřípadně jak velkou flashku koupit zda-li bude stačit 8gb díky za odpověd.(Nemyslím spoustet je mi jasné ze musím mít dvd v mechanice). A jaký usb flashdisk pořídit minimalní rychlost čtení apod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Konkrétně u Forzy 3 obsahuje druhé DVD přídavné tratě a auta, hra samotná jde spustit i přímo z prvního DVD. Abys zpřístupňil obsah z druhého DVD ve hře, je nutné jej nainstalovat. K tomu ti skutečně stačí flashka nebo externí HDD, který lze v Xboxu naformátovat az do kapacity 16 GB využitelných pro XBOX. Pro tvoji potřebu ti bude stačit i 8 GB, zpravidla ti na ni půjde nainstalovat jedna hra. Při dnešních cenách bych ale doporučil rovnou 16 GB, ale zase už originál MS HDD 20 GB seženeš i za 200-300,- na aukru nebo tady na bazaru, flashka se tedy moc nevyplatí, pokud vysloveně již nějakou nemáš doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ipanema Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Než vypámím DVD a pokazím je, tak se raději zeptám. Mám Xbox slim s flashem. Nebude toto vadit....? (hrát se pro přes Live nebude) Mám se nebát a zatrhnout v abgx na kartě AutoFix volbu: "Adjust SS v1 angle 359....." ? Nebo je něco jiného? Díky za radu, jak by jste na to od lesa šli vy. Hlásí mi to tady ta hra + to stejné u Forza-Motorsport-3-Ultimate-Collection-DVD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 zdravím, někde jsem četl že MS dává ke konzoli xboxu klasickému 24měsícu záruky + jeden rok na závadu Red Ring of Death je to pravda? Děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Co vím, tak dva roky je záruka ze zákona na všechny produkty, kromě těch, které podléhají zkáze, takže salám po dvou letech fakt reklamovat nemužeš. MS sám dává na RRoD záruku tři roky. Nebo aspoň dával na obyč Xbox, jak je to na Slimu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 zdravím, někde jsem četl že MS dává ke konzoli xboxu klasickému 24měsícu záruky + jeden rok na závadu Red Ring of Death je to pravda? Děkuju za odpověď Ano je to pravda, na starý typ konzole "fat" je celosvětová záruka 3 roky na RROD. U slimu to už asi neplatí, jelikož tam RROD nehrozí, konzole má tepelnou ochranu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Zdravím, včera jsem si vypálil hru, normálně v imgburn, na rychlost 4x na verbatimku. Když jí dam do xboxu a spustim tak je všechno ok. Ale pak když chci hrát tak mi vyskočí cd error, jako že to cd nejde číst abych ho vyčistil a restartoval konzoli. Nevim proč to dělá bylo to čerstvě vypálený, čistý bez škrábanců. U pár her mi to dělá, u některých NIKDY. Nevim jestli je to mechanikou nebo čim. Prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Zdravím, včera jsem si vypálil hru, normálně v imgburn, na rychlost 4x na verbatimku. Když jí dam do xboxu a spustim tak je všechno ok. Ale pak když chci hrát tak mi vyskočí cd error, jako že to cd nejde číst abych ho vyčistil a restartoval konzoli. Nevim proč to dělá bylo to čerstvě vypálený, čistý bez škrábanců. U pár her mi to dělá, u některých NIKDY. Nevim jestli je to mechanikou nebo čim. Prosím poraďte. Máš špatnou vypalovačku . Na čem vypaluješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Eště že se to jmenuje podej ruku blbovi :-) nejspíš LG :-) možná takhle je to přesně HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N ATA Device Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Je to interní v PC a LG - sice už pěkně starý typ , ale já mám ještě starší LG ( ty jsou nejlepší ) a vypaluje dobře . Zkus to vypálit na jiné vypalovačce - když to bude lepší , tak si budeš muset koupit novou . Může to být ale také už opotřebovanou mechanikou v xboxu jestli nemáš HDD a hrálo se jen z DVD . Jak je starý xko ? Máš HDD ? Hrálo se jen z DVD a nikdy se neinstalovaly hry na HDD ? Jestli by to bylo mechanikou v xku , tak si ještě můžeš nechat seřídit laser a zase ti to půjde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Já sem na xko hry neinstaloval, spíš bych řekl že to bude tou mechanikou v pc, protože když si dám do xka starší hru dýl vypalovanou, tak se to nesekne, dělá to až teď, tak nevím, asi to budu vypalovat na menší rychlost a do xka ty hry si budu instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brablik Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Zdravím potřeboval bych poradit. Xbox 360 jsem si před 14 dny updatoval DB a minulý týden nechal od kanalizatora flashnout, ale nejdou mi hry s AP25 ochranou, přitom jsou vypálený dobře protože na kamarádově Xboxu se v klidu rozběhnou. Mě se tak akorád zobrazí černá obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Zkoušel jsi to s activate iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 kamarad bude mit starší DB, na kterém tve vypalene ap 25 hry jdou. ty budeš mít novější, u kterého je aktualizovana ap25 ochrana a proto to nejde. musis pockat na aktualizaci ap 25 her v abgx, protože s každou verzí DB se hry s ap 25 musi znovu vypalovat. lidi s nejnovějším DB ap25 hry nespustí- cerna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 kamarád ma asi stařší DB, jestli máte stejný tak buď musíš projet znovu v ABGX a nebo jestli máš nejnovější DB tak musíš počkat než vyjde v ABGX další patch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystal Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Lidi cetl sem si uz hodne jak natacet videa nxboxu , ale myslite ze bi to slo na jednom monitory kde mam xbox i pc zapojeny nahravat z xboxu do pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Lidi cetl sem si uz hodne jak natacet videa nxboxu , ale myslite ze bi to slo na jednom monitory kde mam xbox i pc zapojeny nahravat z xboxu do pc? Ne.......-................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.