xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 to vim lidi mi to 100x radili ale ptam se na obchod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 to vim lidi mi to 100x radili ale ptam se na obchod ;) vždyť si tu mechniku můžeš poslat na jakoukoliv pobočku , zrovna včera jsem si jednu vyzvedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Mám DB 13604 a LT+2.0. Kdybych aktualizoval na novější verzi DB, tak mi XGD3 hry, které mám vypálené nepojedou,že? Ptám se, protože jsem na jednom foru četl, že týpek aktualizoval (13599 -> 14xxx) a ty XGD3 hry, které už měl vypálené mu jedou stále i na vyšším DB. Už jsem to tu psal, ale příspěvek zůstal bez odezvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 zdravím, mám takovej problém vypálil jsem AC Revelations ale při spuštění mi to napíše "this disc is unreadable". Páleno v Ihas přes ImgBurn. Prosím poraďte jak vyřešit tenhle problém. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Potřebuju HELP kamarád má LT 2.0 a DB 14719...Kinect chtěl update tak sme dali a nejde spustit žádná hra. Je možno že se smazal flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 21, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 mesyas: Projížděl si AC nejdřív přes AGBX360? Popřípadě jakou verzi FW, DB máš? PAdsamP: To záleží na tom, jakou verzi DB tam měl kamarád před tím. Nejspíš ale bude stačit přejet ISO znova přes AGBX a vypálit znova. Jen pro informaci, na nejnovější DB se doporučuje chodit s LT+ 3.0 (to samozřejmě neznamená, že to s LT+ 2.0 nejde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Bojim se že přijdu o flash. Mám lt+3.0 DB mám nejnovější a po připojení kinectu chce update....Můžu ho udělat? kamarád měl lt2.0 DB měl 147... nevim a smazalo mu to flash. Chci zahrát kinect hry a obávám se ale smazání flashe :D Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 24, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Kámošovi to smazalo flash nejspíš protože neměl nejnovější DB a LT+. Ty bys žádnej problém mít neměl. Každopádně tě upozorňuji, že každý update provádíš na vlastní riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Tak to je super :-D chci mit jistotu no :(:D:(:D Odesláno z mého GT-S5570 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Cau je potřeba ke spuštění Mafia 2 dlc jtag nebo stačí jen klasický flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Pro spuštění DLC potřebuješ Jtag/RGH. Klasický flash spustí pouze originál DLCčka (třeba z XLive). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Ke spuštění DLC k Mafii 2 ti stačí i flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 To sice stačí, ale musí mít to DLCčko originál. Bez Jtagu/RGH stáhlej DLC nespustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Když si ty dlcčka stáhneš v podobě ripnutýho DVD (vyšly jak na live tak později i na dvd) tak ti stačí pouze flash, jinak již zmiňovaný JTAG/RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 V tom případě se omlouvám, moje chyba. Nevěděl jsem, že vyšly i na DVD, myslel jsem, že má na mysli ty z XBL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 black.emo Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Zdravím, chci se zeptat proč se mi nevejde hra př. Prototype 2, LOTR: War in North, ktere jsou veliké cca 8,1GB na jedno dvouvrstvé DVD, které má kapacitu 8,5GB. Když dám vypálit píše,že na disku je málo místa.Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Zdravím, chci se zeptat proč se mi nevejde hra př. Prototype 2, LOTR: War in North, ktere jsou veliké cca 8,1GB na jedno dvouvrstvé DVD, které má kapacitu 8,5GB. Když dám vypálit píše,že na disku je málo místa.Děkuji za odpověď. Nevypaluješ IHAS mechanikou. Jestli novou mechaniku nechceš, můžeš to zkusit vypálit truncate metodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 black.emo Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Nevypaluješ IHAS mechanikou. Jestli novou mechaniku nechceš, můžeš to zkusit vypálit truncate metodou. Jsem v tomhle začátečník,co je truncate metoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Jsem v tomhle začátečník,co je truncate metoda? Jestli vypaluješ před ImgBurn, tak ti to při vypalování hodí dvě možnosti: Truncate a Overburn pokud si dobře pamatuji. Vyber tu první (truncate), třeba ti hra pojede nebo ne. Pokud nehraješ po Live tak je to stejně jedno, není to řešení, nicméně to už je tvá věc. Jen to můžeš zkusit, jedno DVDčko snad člověk obětovat může. Jestli si v tomhle začátečník, tak nejdříve přečti zdejší návody, potřebuješ nutně vědět jaký máš flash a Dashboard, než něco vypálíš. Nejlépe hru ještě před vypálením projet v ABGX360. Nejlépe samozřejmě uděláš, když koupíš IHAS mechaniku revize B, jak ti řekně určitě každý a ,,zatím,, nebudeš muset řešit žádné problémy. Pak je tady možnost udělat si RGH a nemusíš ani nic vypalovat, jak říkám, přečti si nějaké návody/rady a něco o alternativě RGH, pokud nehraješ a nebudeš hrát po Live, tak je to rozhodně lepší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Mam otazku delanou pro tuto sekci :D stahl jsem si forzu 4, protoze jsem dostal chut si zajezdit nejaky zavody. tak jsem ji stahl, ofixoval a dal palit a tady je problem!!! :( uz dvakrat se to seklo ve stejnou dobu (50%) a napsalo to,ze je spatnej nejaky sektor. Pritom uz jsem vypalil spoustu her a nikdy nebyl problem. Mam normalne vypalovacku Ihas B 2 mesice, ale cetl jsem, ze prej Forza 4 ma nejaky novy zabespeceni moc prosim teda o radu. Nebo myslite ze je to dvd mediem? vypaloval jsem vzdy na nerbatin a ted mam EMTEC,ale uz sem na ne papli jednu hru a ta je oka. Chci si zazavodit :D dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Balus Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Ahoj, xbox 360 mám doma, vše ok. Mám dotaz - instauji Kung Fu Panda 2, mohu přitom hrát nějakou hru? Případně jak to udělat, díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Když instaluješ hru tak nic dělat jiného na xboxu nemůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Balus Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Jsem to ale pako, myslím stahuji :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 30, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Při instalaci hry na HDD nemůžeš hrát jinou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Při instalaci hry na HDD nemůžeš hrát jinou hru. To jsem mu napsal a hned odepsal, že se spletl a myslel když stahuje hru z Live a ty odepíšeš to samé co já:D Kocourkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.