xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Můžeš provést flash FW i přes tento převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 migousek Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 ještě dodatečná otázka, a flash mechaniky xboxu s tímto prechodníkem by také šel? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Ne, to určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 17, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Zdarec lidi, v xku začátečník sice nejsem, ale tohle prostě nevim :D Co se stane, když budu hrát hru na xku před vydáním (konkrétně Halo 4)? Dostanu rovnou ban? Musim být odpojený od Live? Flagu se nebojim, ten už stejně mám asi rok a půl (Failed AP25 Challenge). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Nedostaneš BAN hned. Pouze pokud budeš připojený k internetu, tak se uloží, nebo odešle informace o tom, že jsi hru hrál před oficiálním vydáním a na základě toho bys pak v budoucnu byl zabanovaný (když by byla banovací vlna), i když konzole nebude mít flag. Nicméně nikdo ti to nepotvrdí, ani nevyvrátí, ale lidi co hrály hry před vydáním pak dostaly v banovací vlně BAN. Jenomže kdo ví, jestli už nebyli v databázi za něco úplně jiného a taky hodně lidí různě po světě dostalo BAN i když hrály jenom originální hry. Nikdo přesně neví, co všechno xbox ukládá a odesílá přes internet a jak MS zjišťuje prohřešky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peta_M Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) Ahoj mám flash lt 2,0 a chcu se zeptat, jestli pojede hra s wave 15th?? Děkuji..... Můžu si odpovědět sám. :) Nejde to a chce to po mě update dashboardu. Tímto dávám druhou otázku. Když si z flashky udělám update dashboardu na verzi 2.0.14719.0 půjde mi ta hra? A ostatní hry, které doteď slapají jak mají?? Díky za odpovědi. Upraveno Říjen 18, 2012 uživatelem Peta_M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 čus prosimvás neznáte nejakej zahranicni eshop kde bych mohl opravdu levne koupit ms pointy pres paypal?diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Ahoj mám flash lt 2,0 a chcu se zeptat, jestli pojede hra s wave 15th?? Děkuji..... Můžu si odpovědět sám. :) Nejde to a chce to po mě update dashboardu. Tímto dávám druhou otázku. Když si z flashky udělám update dashboardu na verzi 2.0.14719.0 půjde mi ta hra? A ostatní hry, které doteď slapají jak mají?? Díky za odpovědi. Sám jsem to zkoušel, mám taky LT+2.0. Dal jsem update z 13604 na 15554. A fungují úplně všechny XGD3 (pochopitelně i XGD2) hry i ty starší vypálené (AC:R, Batman AC, Witcher 2) a i nové (Dishonored), dokonce i AP2.5 AC: Brotherhood. Ale ty nové (např. Dishonored) musím mít nainstalované a použít audio trick. Z DVD to jelo asi 3minuty a pak error. Ale "starší" Witcher 2 z DVD jel v pohodě, zkoušel jsem to hrát asi 20 minut a bez chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Ahoj budu si dělat RGH a chtěl bych si koupit nějakej externí HDD a potřeboval bych poradit muže mít napajení z usb nebo musí mít samostatný Přemýšlím o těhlech http://www.czc.cz/verbatim-store-n-go-usb-3-0-500gb-black/87544/produkt http://www.czc.cz/wd-my-passport-generation-2-500gb-cerna/108419/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Jakýkoli 2,5 " HDD je vhodný a nepotřebuje napájení . Napájení potřebují 3,5 " HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peta_M Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 To dacik: Ok díky moc zkusím. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Četl jsem že HDD 2,5 " se ti rychleji odsere než HDD 3,5 ", když z něho sleduješ filmy, haješ hry, tak bych doporučil ten tří a půl palcový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Ahoj, mám dotaz, spíš kosmetický. Mám RGH, hry kopíruju na interní disk Xboxu. Když ale mám hru na více disků (například LA Noire), v menu Dashboardu se mi objeví všechny disky - Mám tam 4x ikonu LA Noire. Jde to nějak odstranit? Upravit cesta případně složky? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Četl jsem že HDD 2,5 " se ti rychleji odsere než HDD 3,5 ", když z něho sleduješ filmy, haješ hry, tak bych doporučil ten tří a půl palcový. Tak to nemáš pravdu . 2,5 " HDD jsou normální HDD jako v notebooku a v těch se podle tebe odsírají ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 četl jsem to na pcporadenstvi.cz, sice se v tom nevyznám ale má to nějakou logiku, a nemyslím si že externí HDD bude úplně stejný jako je v notebooku, určitě se bude v něčem lišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Ne, v ničem se neliší, externí HDD je umístěn do krabičky, to je celé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fila1468627751 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 (upraveno) Ahoj chtel bych se zeptat. Mam flash delany nedavno a zed to chce udelat systemovou aktualizaci. Muzu ji udelat nebo prijdu a flash? nebo muze být nějaký jiný problém, že by třeba nešly některý hry? co vlastně tato aktualizace dělá? Upraveno Říjen 25, 2012 uživatelem Fila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Nepříjdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vtipálek Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Ahoj všem! Můžete mi prosím poradit jakou si mám koupit mechaniku abych mohl pálit XD3? Pokud je někde aktuální článek kde je tohle napsaný tak se moc omlouvám, našel jsem pouze starý články a ta nevim jak to je teď... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 27, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Čaues, pořiď si Lite-On iHAS 124 s ixtreme burnerem (sehnat se dá i tady na fóru od traderů s předinstalovaným ixtreme burnerem, stačí hledat) a vypalovat pak budeš hry (hlavně xgd3) 1:1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Jen bych doplnil - pokud bys tu iHASku nekupoval tady na fóru, ale někde levněji na vlastní pěst, dej si pozor na revize - mechanika musí být revize B, jinak do ní nepůjde nahrát fw iXtreme Burner a budou to vyhozené peníze. Na trhu se již dosti často prodává revize C, takže bacha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 home.virus Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Dobrý den ve spolek....Zakoupil jsem na AUkru Xbox360 Slim 4GB za 4000kč... Stím že Xbox má Flash LT+ 3.0 Dostal jsem veškeré příslušenství,plus 10x vypálenejch her na Verbatim DVD (to jsem se dočetl že jsou doporučené DVD k vypalování) Jenže prodejem zkončila veškerá komunikace ohledně pomoci s vypalováním... Chci se tedy zeptat...Když stáhnu hru z internetu která obsahuje dva soubory,jeden .iso a .dvd bude to stačit?? Vypalovaní lze na jakékoliv vypalovačce (Mám notebook Asus) ?? Vydedukoval jsem že doporučený program k vypalování je ImgBurn,je to tak?? Stěma hrama které jsem dostal,můžu procházet XboxLive,tak asi budou vypálené zprávně,zatím jsem něco jako BAN nepostřehnul Snad mě neukamenujete za mé přitroblé otázky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NobodyAnswers Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Hlavně, než něco vypálíš, hru projeď programem Abgx360, abys případně zbytečně nevypálil špatný obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 home.virus Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Děkuji...Ten program "Abgx360" je tedy lepší používat vždy? A ještě,proč někdo uvádí u hry na Torrentu toto: Dash : 2.0.15574.0 třeba?? Má to nějakou spojitost skonkrétní hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.