xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 31, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Jenže mezi lidmi co znám,tak oni znají jen nějaký flash kde jdou vypalované hry,to že existuje ještě RGH to ví málokdo...Ano,neznalost neomlouvá,tojo....Ale zas RGH je nevyhoda že nefunguje Live,že?Takže popořádku: Zakoupím tu mechaniku...Kabel,abych mohl pálit přes USB jelikož mám Notebook...Pak musím předělat firmwarem iXtreme Burner Max....Koupit DVD+DL Verbatim....a? Už vše? Při použití DUAL NAND můžeš i s RGH na Live. Jeden z top produktů na trhu pro toto řešení je Xecuter DemoN. K mechanice Liteon iHAS lze dokoupit i převodník ze SATA na USB, není nutné obávat se o stavbu celého PC. Mechaniky s již nahraným FW iXtreme Burner MAX, vč. potřebného převodníku tak abys ji mohl připojit k libovolnému PC/Notebooku na USB port + informace o produktu DemoN najdeš zde na fóru v mé nabídce. Detailní popis o DemoNu pak najdeš uceleně sepsaný ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 31, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Akorát, pokud se nepletu, s Dual NAND můžeš používat na Live pouze origo hry, ne? Ale neříkám, že mám pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 31, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Stejně tak jako lze chodit na Live s flashnutou mechanikou (CFW), stejně tak to lze u DUAL NAND. Jedna NAND ti bootuje do RGH, kde využíváš veškerých jeho předností. Druhá ti bootuje originál NXE dashboard a to, jestli nemáš CFW a budeš používat jen originály, anebo CFW LT+ máš a budeš chodit na Live hrát se zálohami tak jako v případě kdy konzole RGH nemá, je úplně jedno. Žádný rozdíl v tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak sem si to dohledal sám tedy ..... Je to ona ta mechanika? http://www.patro.cz/objects/1075675487.html Před koupí se určitě ujisti, že se jedná skutečně o Lite-On iHAS 124-19B (revize B), na jinou verzi ti nepůjde firmware iXtreme Burner Max a seš v prde.. Sice dráž, ale s jistotou (a potřebným fw) ji můžeš koupit taky tady na fóru, volba je na tobě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fllip Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Mám takový hloupý dotaz, mám tady nějaký starší xbox u kterého je flash, ale nevím jaká verze. Dá se to nějak zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 31, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Pokud se nepletu, zjistíš to jen a pouze podle flashera, co ti flash dělal. Taky by se to dalo zjistit, jestli přibližně víš, kdy bylo Xko flashované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fllip Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak flash byl dělaný na začátku listopadu loňského roku, takže asi LT+2, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 31, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 S největší pravděpodobností ano, vzhledem k tomu, že novější LT+ 3.0 vyšel až v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daxter_747 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ahoj, mám Xbox 360 Slim s kinektem koupený v na konci roku 2010 v prosinci. Dá se mechanika v tomto xboxu flashnout ? Díky moc, nikde sem nenašel odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Pokud se nepletu, MFR Date musí být před 15.08.2011 - takže prosinec 2010 snad ano. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daxter_747 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ten Xbox přesně vyšel před vánoci a na vánoce jsem ho měl, takže to je asi ta první várka no. A víš nějaký návod ? Xbox dokážu rozdělat a vyndanou mechaniku dát do stoláku, akorát nějaký ten návod. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 akorát nějaký ten návod. Potřebné vybavení ani vědomosti nejspíše nemáš, takže doporučuji určitě spíš nějakého flashera - těch pár stovek ti za to fakt nestojí. :) http://console-forum.net/forum/76-xbox-360-prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daxter_747 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Četl jsem něco o tom že, se vyndá mechanika z XBOXu a připojí se k pc přes satu a přehraje se firmware. Mechaniku mam venku, zítra bych jí připojil k PC a ten firmware bych přehrál. To bych zvládl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak ať ti to dopadne, jsem s tebou. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NobodyAnswers Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Bude sranda pak číst, že se mu něco pos*alo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daxter_747 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ale teď musím ještě najít nějaký program na to flashnutí firmwaru u mechaniky a ten custom firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Komu není rady, tomu není pomoci. GOOD LUCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daxter_747 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Nevíte někdo nějaký návod ve kterým je jak a co se má na počítači udělat když chci flashnout mechaniku ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Chceš flashnout xbox a není ti znám postup? Říkám ti rovnou, zabal to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Když nevíš ani takové základní info, tak se na to s prominutím vys**, protože to akorát zkur*** ... fakt mě takovýhle lidi dostávaj :):dozey:.Radši si zaplatit těch 300-500Kč za flash a máš to ani né do hoďky hotový :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Nevíte někdo nějaký návod ve kterým je jak a co se má na počítači udělat když chci flashnout mechaniku ? Díky Zkus tady http://jungleflasher.net/index.html je tam všechno potřebné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daxter_747 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 OK, date mi nejakej kontakt v Praze ? Ale stejne nevim co je na tom ze mi neposlete odkaz na flsahnuti. Měl jsem PSP a tam jsem podle netu dal custom firmwar, ROOT na androidu taky. Tak jsem mylsle ze tohle zvladnu taky. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Hele na PSP je to docela o něčem jiném, tam nijak nezasahuješ do HW.Tohle je už složitější a je škoda to zničit, když stačí zaplatit pár korun a máš klid a nemusíš se klepat strachy ... http://console-forum.net/tema/26637-servis-hernich-konzoli-xbox-360-wii-psp-praha-posta http://console-forum.net/tema/37910-flash-xbox360-slim-ixtreme-lt-3-0-vymeny-mechanik-rgh-instal-opravy-na-pockani-praha Osobně mám flash od Kanalizatora.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daxter_747 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 A to bych mu musel donést celej xbox ? nebo by stačila mechanika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NobodyAnswers Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.