xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killko Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 caw,ja by som potreboval pomoc s updejtom COD MW3,aby som mohol hrat cez xbslink ,mam lt+2,dashboard 2.0.13604.0 ostatne hry mi idu len s touto to nejde ,preto ze nemam updejt-ako na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Pokud nemáš RGH, ale jenom flash nebál bych se provést update Dashboardu přímo ze hry. Pokud to budeš stahovat z netu tak hlavně nestáhni ten nejnovější, ale verzi 2.0.15574 ;) Proč ne ten nejnovější tj.: 16xxx ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 26, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Taky by mě to zajímalo. Pokud má LT+ 3.0, tak proč nejít na nejnovější DB? Žádný problémy s tim tam nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Binke Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Zdravím. Mám mechaniku Samsung, xbox starý cca.4 roky, s HDMI. Teď jsem chtěl flashnout na 3.0 a flašer mi řekl, že to na tuhle mechaniku nejde.Že si musím dát Lite on. Je to pravda??? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 (upraveno) Zdravím.Mám mechaniku Samsung, xbox starý cca.4 roky, s HDMI. Teď jsem chtěl flashnout na 3.0 a flašer mi řekl, že to na tuhle mechaniku nejde.Že si musím dát Lite on. Je to pravda??? Díky. Ono je to samozřejmě jinak.Ne že nejde, ale neexistuje verze 3, protože k její existenci není na Samsungu důvod.Samsung neumí kontrolovat AP25 sektor, proto pro něj LT 3 Plus není.LT2.01 na samsungu přehraje vše včetně AP25/XGD3 her a Topologická data potřebná pro Flash 3.0 normálně ignoruje.To celé ale samozřejmě platí v situaci, kdy samsung byl v konzoli už z výroby a není vyměn za původní liteon.Potom je vše jinak a liteon je samozřejmě ideální do konzole vrátit (pokud ho tedy původní expert zákazníkovi vrátil,že) Upraveno Listopad 26, 2012 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Binke Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Ono je to samozřejmě jinak.Ne že nejde, ale neexistuje verze 3, protože k její existenci není na Samsungu důvod.Samsung neumí kontrolovat AP25 sektor, proto pro něj LT 3 Plus není.LT2.01 na samsungu přehraje vše včetně AP25/XGD3 her a Topologická data potřebná pro Flash 3.0 normálně ignoruje.To celé ale samozřejmě platí v situaci, kdy samsung byl v konzoli už z výroby a není vyměn za původní liteon.Potom je vše jinak a liteon je samozřejmě ideální do konzole vrátit (pokud ho tedy původní expert zákazníkovi vrátil,že) Já ho ze Samsungem koupil a těžko poznám jestli ho "expert" před tím vyměnil. Jde to nějak vůbec poznat, že byla mechanika měněna?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Cau chci se zeptat kde se dají sehnat nové páčky na ovladač...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Chtěl bych se zeptat, když jsem v ABGX360 otevřel Fifu 2012, a dal launch tak mi to píše : There is no verified rip of Xex CRC 368F9D5B in the online databaseFailed to find a verified ini file for this Xex AutoFix Failed, Stealth is still unverified nevíte co stím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 To znamená, že tvoje konkrétní verze hry není v databázi. Nic moc s tím neuděláš, můžeš jen čekat, zda se časem neobjeví (a pokud je to regionální verze hry tak obvykle neobjeví), nebo si sehnat verzi jinou, takovou, která v Abgx bude. Nebo originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) chtel bych se zeptat kdy chci vypalit hru ktera neni xgd3 tak musim neco nastavt v imgburn krome rychlosti a ceste k .dvd ?? a layer break nasyavit jak ?? Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 27, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Hry projeď přes ABGX360, nastavení (který ti vytvoří .dvd soubor se správným Layer Break) seženeš kdekoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 jinak v img burn nic se nenastavuje teda... a jak tam v nastaveni u imgburn je to layerbreak tak tam ma byt co zaskrtnuty ?? kdyz ten layerbreakje v tom souboru dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 projeď to klasicky ABGX on ti to upraví ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Cau chci se zeptat kde se dají sehnat nové páčky na ovladač...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Tuším, že zde to najdeš ;) http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=XBOX%20360&SK2=HW&menu=517 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Ještě bych se chtel zepta jak je v ImgBurn nastavení a tam Write ... a LayerBreak tak tam zatrhnout co ? Calculate optional nebo user specifield. pro XGD2??? Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Používej Calculate Optional, kdyby si nebyl líný si pročíst pár vláken tady, tak už odpovědi dávno znáš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KillSplit Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat. Zítra má být v Electroworldu (http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/X3604KIDISNEY/x360-4gb-kinect-bundle-kinect-disneyland-adventures-herni-konzole) akce na Xbox s Kinectem za 4999,-, Xko bych si chtěl pořídit a cena mi přijde slušná. Chtěl bych se zeptat, zda na něm půjde udělat něco pro hraní stažených her (Flash, RGH...)? P.S: Omlouvám se za hloupý dotaz, snažil sem se to prostudovat, ale sem Xboxovej nováček a furt v tom mám nějak bordel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Obávám se, že na tuto otázku ti nikdo 100% neodpoví. Může to být verze, která je flashnutelná i funkční RGH, nebo jenom jedno z toho a nebo ani jedno. Třeba Ti někdo odpoví konkrétněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 no tka flash jde jen u konzolí vyrobených do 10 měsíce 2011, a rgh tam kde je dashboard 14xxx mín, ted jsem sháněl konzoli tak jsem se podle toho právě řídil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat. Zítra má být v Electroworldu (http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/X3604KIDISNEY/x360-4gb-kinect-bundle-kinect-disneyland-adventures-herni-konzole) akce na Xbox s Kinectem za 4999,-, Xko bych si chtěl pořídit a cena mi přijde slušná. Chtěl bych se zeptat, zda na něm půjde udělat něco pro hraní stažených her (Flash, RGH...)? P.S: Omlouvám se za hloupý dotaz, snažil sem se to prostudovat, ale sem Xboxovej nováček a furt v tom mám nějak bordel :D zatim ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KillSplit Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) tyjo lidi díky moc za rychlí odpovědi :) Naděje, že by to byli nějaký třeba starší skladový zásoby na který by to šlo asi neni co? :D Nějakej časovej horizont, kdy už bude možný něco dělat i s těmahle konzolema asi nikdo neví co? Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem KillSplit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) no tka flash jde jen u konzolí vyrobených do 10 měsíce 2011, a rgh tam kde je dashboard 14xxx mín, ted jsem sháněl konzoli tak jsem se podle toho právě řídil :) s tím 10. měsícem to je pěkný blábol, nepiš pokud o tom nic nevíš Nějakej časovej horizont, kdy už bude možný něco dělat i s těmahle konzolema asi nikdo neví co? již brzy... Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem romik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KillSplit Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Díky moc za info. Ještě poslední otázka, myslíte, že se vyplatí ho koupit a čekat, nebo radši koupit z druhý ruky už s Flashem či RGH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Záleží jak moc jsi natěšený. Klidně kup xbox slim z druhé ruky, tyhle konzole se nekazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.