xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noobik Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 ahoj koupil sem si xbox 360 slim 250gb nechal sem si je flashnout nejspíš to bude rgh flash bo co hry lze hrát jenom z disku ...konzole mi přišla z5 a nikdo mi k tomu nic neřekl jak mam přes to spouštět ty hry nebo je tam kopirovat tady na foru sem se dival a prej musim mit nejake fsd a takove ty veci v konzoli nic takoveho neni nevim jestly uz to tam mnelo byt od flashera nebo si to tam musim nejak dat sam omlouvam se ale v tomhle sem uplně nový a potřeboval bych zasvětit nechci nic zkoušet aniž bych věděl co mám dělat aby to vše šlapalo předem díky všem za pomoc :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Žádný RGH flash neexistuje. :dozey: Přečti si celou tuhle sekci http://console-forum.net/forum/207-jtag-rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 General_Lee Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Ahoj, chci se zeptat, je lepší účet CZ nebo UK ?? Mám dva účty jeden starý, Cz.. druhý, nově vytvořený UK, kvůli přezdívce.. Mám na něm použité reedem kódy map z Black Ops 2, zajímá mě, jestli budou ty mapy použitelné na tom cz účtě nebo i kdybych si založil úplně nový účet. Ani na jednom už nemám gold, nemám to jak vyzkoušet. Budu si pořizovat gold až na Vánoce a nevím na který z těch účtů ho mám použít. Díky, těm co poradí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 22, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Na UK máš mnohem více akcí a věcí obecně. Já osobně doporučuju UK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 axetom Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 prosímvás lidi jen tdotaz. nějakou dobu jsem se xboxu nevěnoval a zaopměl jsem jakou verzi flashe mám (dělal kan-----tor) jde nějak zjisitt jaká to je verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 24, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Zjistit se dá leda přes napojení mechaniky na PC přes (tušim) JungleFlasher, ale nejideálnější bude se přímo kanalizátora zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 axetom Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 ok, myslel jsem ze to pujde snaz. zkusil jsem mu napsat, diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 axetom Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 tak nakonec odhaleno, mam tohle ixtreme-lt-v1-92-jtag . Jen otazka, novy gamesky (fifa 13, petanque, ........ pujdou na tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manu Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Zdravím registroval jsem si konzoli na UK účet a jelikož mám nový xbox tak mám mít měsíc xbox live gold zdarma, ale přes všechno vyplnění mi to nechce uznat můj pay pal ani kreditní kartu. Neví někdo v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grizzor Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 zdarec mám prosbu když nainstaluju hru na hadr dá se to nějak očůrat aby tam nemuselo být při spuštění dvd v mechanice děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 zdarec mám prosbu když nainstaluju hru na hadr dá se to nějak očůrat aby tam nemuselo být při spuštění dvd v mechanice děkuju za rady Ked nemas RGH, JTag, tak musis mat pri hrani DVD v mechanike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HepmiCZ Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) Zdravím, kámoš dostal na vánoce xbox a chci se zeptat jak je to s flashem, MFR Date ma 25.8.2012 XboX 360 Slim 4g a když jsem to hledal já tak jsem takový xbox nenašel, našel podobný datum http://www.360drives.com/list?v_pack=8&v_videomode=pal&v_mfrdate=2012-08&v_perpage=50 28.08.2012 a podle Mechaniky jde Flashnout ne? mohl by mi někdo říct jak to teda je? Verze Dashboardu 2.0.16202.0 Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem HepmiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 V Xboxu 08/2012 bude zcela jistě mechanika, co v tuto chvíli nejde flashnout. Jednak u ní bude potřeba vyměnit PCB a jednak CFW LTU pro ní ještě nevyšel pro veřejné použití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hanzogi Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Ahoj, jistě to tady někde již bylo napsáno, ale nenašel jsem to :) Lze spustit stažené demo přes usb flashdisk? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chris01 Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Dá se nějak nastavit, abych zvuky ze hry slyšel v headsetu? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis11 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 ahoj lidi,mam takovou otazecku....koupil jsem si vypalovacku Ihas s Burner max,jak mam vypalit xgd3 hry to vim,zalezi to mkm-001 (2,4x) OPC vypnuty a mkm-003(4x)OPC zapnuty ae jak to mam udělat,kdyz chci vypalit xgd2 hru??A Kazdou hru musim projet v abgx?.i kdyz mam lt3.0? A jeste ze po kazdym vypalovani se ma neco vymazat v IMG burnu,ale to uz nemuzu najit tak jestli nekdo nevite co a jak mam vymazat?Diky za odpoved :) A jenom jestli muzu chodit na Live,dcla bych se tam kouknil od ty doby co mam flash sem tam radeji nechodil- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 27, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Jako první si vždycky pamatuj, že každou hru musíš projíždět na ABGX360 (vyhneš se tak flagu, apod.), nehledě na to, že máš LT+ 3.0. Co se vypalování XGD2 týče, návodů je na netu spousta, já osobně používám stejné nastavení Imgburnu jako na XGD3. Na Live jít bez problémů můžeš, vzhledem k tomu, že vypaluješ přes iHas a máš nejnovější FW (LT+ 3.0). Ale jak už jsem říkal, hry nejdřív projeď přes ABGX! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m1ch3l Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Když mám hru projetou přes abgx360, mám flash lt+3, ihas pálené hry a chtěl bych box připojit pouze na spuštění jedné hry a uploadnutí videa ze hry, jak je velká šance banu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Jestli mluvíš o Live (moc jsem to z tvého příspěvku nepochopil), tak - jak už jsem říkal o příspěvek výše - je šance banu minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis11 Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 No já pravě mám vypálených asi 12 her ae to nebyli na ihasce a byli to xgd2 hry,vsechny jsem projel v ABGX vsechno zeleny,tedy az na jednu hru na nebyla v databazi Fifa12CZ ae jinak vypalovani probehlo bez problemu...takze myslis ze bych mohl jit na live?? A kdybych nahodou dostal ban,tak to znamena ze uz si nezahraju hry?nebo ze se nedostanu jenom na live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GonyCZ Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Toho se nemusíš bát na tady toto na tebe microsoft nepřijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 capis Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 potřeboval bych pomoct s updatem O.o .. dash board mám 2.0.12611.0 ale potřebuju asi 1.9 jak jsem se tu dočetl na hraní dead island, sice jí mám origoš ale mám flash na boxu a když jí strčím do xka chce to udpate.. poraďte mi prosím O.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wandall9 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Ahojte, nechám si zanedlouho udělat RGH na svoje Slimko a mám pár dotazů. Hry, které bych stahoval by měly být nějak zvláštně upravené pro RGH? nebo to musím upravit sám, a nebo je to odděleně s hrami na Flash? Děkuji, a sory za nevědomost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaT Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 (upraveno) Zdravíčko.Mám RGH na Xku .. a nejde mi pripojeni k internetu.Pred tim, nez jsem ho dal na flash, internet normalne sel, takze v routeru chyba neni.Nastavene mam vsechno stejne jako predtim.Na wifi se pripoji, dal uz ne a v more info to pise neco ohledne DNS.Vite nekdo co s tim? Upraveno Prosinec 30, 2012 uživatelem HonzaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wandall9 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Ahojte, na Xbox si zanedlouho udělám RGH, potřeboval bych zjistit jednu věc, hry bych měl stahovat zvláštně upravené oproti hrám na Flash (to by mě zklamalo, RGH her jsem viděl hrozně málo), nebo je to jedno a měl bych tu staženou hru nějak upravit po stažení? a nebo je uplně jedno, co stáhnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.