xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ala Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 "můj" flasher říká, že v aktuální době nelze udělat RGH kvůli nejnovějšímu dashboardu a že mám nejmíň měsíc počkat. Je to pravda nebo mám zkusit kontaktovat někoho jiného? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 9, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Na Slim konzolích jde RGH aktuálně na všechm bez rozdílu revize konzole, bez rozdílu verze dashboardu. Na Phat konzolích lze RGH aktuálně do verze dashboardu 14719 (včetně). Změnu přinese až nový produkt od Xecuter - DGX 1.0P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ala Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Jj, mluvím o slimku... Aha, mě bylo řečeno, že je to úplná novinka, tak se čeká na nějáký uživatleský recenze a že ty komponenty jsou teprve ve výrobě atd... Ačkoliv kdybych to teda chtěl udělat, tak asi musím do Prahy, že? A můžu se zeptat (klidně stačí do zpráv), jak se pohybuje cena toho zákroku? (měl bych mít coronu v4) Ta mi byla vyčíslena až ke 2000, u téhož člověka. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 9, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Na žádné uživatelské recenze se nečeká, produkt umožňující instalaci na všech Slim konzolích je již v prodeji. Více info posílám do PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mik Oyan Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Čau, něco přes rok jsem používal na X360 (Slimko) originální hry, a většinu z nich jsem i instaloval na disk. Několik her mám takhle nainstalovanejch na HDD, ale už je nemám na DVD. Teď mám RGH a zajímalo by mě, jestli nemůžu tyhle nainstalovaný hry spustit bez DVD. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ala Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 drak3go, máš plnou schránku tady na pm, tak mě pls pošli do pm email nebo si tam udělej trochu místa :D jinak asi sem napsal do nějákých zpráv návštěvníků na tvůj profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AbuMasuZarkavi Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 kdyz napojim hardisk k Xku v jake slozce ho najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dePeyrace Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 ahoj, umí se xbox s úpravou RGH dostat na síťový disk (NAS server)? a z něj pak následně spouštět hry? Z PC do xboxu se lze dostat přes Sambu nebo ftp - to se mi podařilo vygooglit, ale o případném namapování síťového disku do xboxu nemůžu nic najít. Tak nevím, zda to vůbec jde? Pokud někdo ví, tak předem děkuji za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Musíš mít FreeStyleDash a dohrát tam ConnectX plugin - viz: http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=86026 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli když updatuji dashboard se my přepíše flash a budu muset flashovat znova ?? Předem děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli když updatuji dashboard se my přepíše flash a budu muset flashovat znova ?? Předem děkuju za odpověď Pises o "B", "C" atd., a to hlavne "A" nenapises :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 @Karel IV Jestli máš RGH musíš dělat update jedině speciálně - NE PŘÍMO ZE HRY. Je to tu popsané. To samé platí o FL. Když uděláš update ze hry, pravděpodobně přijdeš o FL a další úpravy jako je JTAG atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 @Karel IVJestli máš RGH musíš dělat update jedině speciálně - NE PŘÍMO ZE HRY. Je to tu popsané. To samé platí o FL. Když uděláš update ze hry, pravděpodobně přijdeš o FL a další úpravy jako je JTAG atd. RGH nemám mám flash, ale jak psal psal trezzor jestli mam A, B nebo C to je jako verze mechaniky ????? Mam flash LT 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wandall9 Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 :D ne, žádná verze mechaniky, myslí tím, že jsi nenapsal jaký máš flash a jaký máš dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Pokud máš flash LT+ 3.0, tak je bezpečné updatovat na nejnovější DB. Samozřejmě nejlépe z flashky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 :D ne, žádná verze mechaniky, myslí tím, že jsi nenapsal jaký máš flash a jaký máš dashboard Ten nejnovější dashboard a flash LT+3.Ptal jsem se, protože tady někdo psal že updatoval dashboard z dvd a přepsal se flash a abych věděl jak na to jsem do budoucna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolda5 Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Ahoj, chtěl bych zase po nějaké době koupit xbox slim pro bráchu..Budu na něm chtít udělat flash. Chci se jen zeptat, zda si musím dávat pozor na MFR date (jak kdysi) anebo je to momentálně jedno ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Ty aktuálně prodávané zatím nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R0bin Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) Ahoj , je nějaký free program něco jako Horizon ? Nebo jde vůbec přes ten Horizon přetáhnout fotky z FORZY 4 do PC ? ( jde to v té placené verzi DIAMOND ? ) Chtěl bych fotky z forzy 4 do pc , pokud to jde přes nějaký ten program.. Díky za tipy ;) edit: Tak už mám obrázky v PC ,ale nemůžu je otevřít v žádném programu :? Tak to asi nebude nijak jednoduché bez toho LIVE :D Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem R0bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom1993 Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Čau , chtěl sem se zeptat , rozlišuje se nějak s jakým DB mohu hrat nejaky hry ? já mám Dashboard: 2.0.14719.0. Chtěl bych si stáhnout nějaky hry jako je Nfs - Most Wanted (2) Far Cry a podobny, ale nevim jeslti by mi to tak jelo , to stejny se chci zeptat jestli i touto verzi DB může být způsobeno že se mě jenda hra z 10 co sem vypaloval (Metro 2033) sekne při načítání loga výrobce. Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Čau , chtěl sem se zeptat , rozlišuje se nějak s jakým DB mohu hrat nejaky hry ? já mám Dashboard: 2.0.14719.0. Chtěl bych si stáhnout nějaky hry jako je Nfs - Most Wanted (2) Far Cry a podobny, ale nevim jeslti by mi to tak jelo , to stejny se chci zeptat jestli i touto verzi DB může být způsobeno že se mě jenda hra z 10 co sem vypaloval (Metro 2033) sekne při načítání loga výrobce. Díky za odpověď :) Ano záleží na tom jakou máš verzi DB. A záleží na tom jak máš dělaný flash některé flahe se při aktualizaci DB přepíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Čau , chtěl sem se zeptat , rozlišuje se nějak s jakým DB mohu hrat nejaky hry ? já mám Dashboard: 2.0.14719.0. Chtěl bych si stáhnout nějaky hry jako je Nfs - Most Wanted (2) Far Cry a podobny, ale nevim jeslti by mi to tak jelo , to stejny se chci zeptat jestli i touto verzi DB může být způsobeno že se mě jenda hra z 10 co sem vypaloval (Metro 2033) sekne při načítání loga výrobce. Díky za odpověď :) Na nové hry (XGD3) je potřeba vždy aktualizace, jak dashboardu, který ti hra (pakliže aktuální není ještě instalován) nabídne sama, tak i firmwaru v mechanice na aktuální LT 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krteček Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Čau, když se chci připojit na xbox Live, tak se mi tam ukáže hláška Sorry, there´s a problem with Xbox service.Try again later.For helf with this problem, go to www.xbox.com/errorhelp. Status code :800700E8 Když sem se podíval na tu internetovou stránku, tak sem nic nenašel.Mám Xbox s flashem LT+ 3.0. Prosím poraďte.Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Čau, když se chci připojit na xbox Live, tak se mi tam ukáže hláška Sorry, there´s a problem with Xbox service.Try again later.For helf with this problem, go to www.xbox.com/errorhelp. Status code :800700E8Když sem se podíval na tu internetovou stránku, tak sem nic nenašel.Mám Xbox s flashem LT+ 3.0. Prosím poraďte.Díky za odpověď :) Nic si nenasiel? :D https://www.google.sk/#hl=sk&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=Status+code+:800700E8&oq=Status+code+:800700E8&gs_l=hp.3...1737.1737.1.4818.1.1.0.0.0.0.90.90.1.1.0...0.0...1c.2.2c4TyZpr5i8&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.Yms&fp=b90298e29042004d&biw=1467&bih=733 a z toho aj http://support.xbox.com/en-GB/xbox-live/errors/error-code-800700e8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli mi půjdou dlc kdyz mam flash LT+3.0????? Za odpověď děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.